Formda ARSLAN Günün En Güvenilir İsmi "İSTANBUL"

1.Koşu: 4.1.6.7

2.Koşu: 2

3.Koşu: 6.3.4.2.1

4.Koşu: 2.3.1

5.Koşu: Usta jokeyi Halis Karataş ile (5) FREE CHILDREN'ı en şanslı isim olarak başta öneriyor, mesafeye yatkın olan formda (2) PRINCE OF DARKNESS'i yakın rakip görüyorum. Uygun kilo avantajını iyi değerlendirmesi halinde (7) NORDIC LIGHTS ile tabelanın iyi yerlerinde bitirdiği koşularından sonra formu süren (6) STEEL HAWK bu ayağın şansı yüksek diğer isimleridir.

6.Koşu: İlk kez start alacak tayların mücadelesinde; idman yönünden kusursuz olan (4) REAL RICH rakiplerinden bir adım öndedir. Orijin yönünden çim pistte ümit veren (5) RIGHT AS RAIN ile ilgi çeken yarış hazırlıklarına sahip (1) ARASIN ASLANI mutlaka şans tanınması gereken taylardır. (3) PERFECT PLAYER'ın gün geçtikçe daha iyiye gittği görülürken, (8) TAUPE CASHMERE idman pistinde süratli bir tay izlenimi vermesiyle etkili olacaktır. Kurtel ekürisinin hazırlıkları yeterli tayı (2) MAGNETIC STORM'u da değerlendirmenizi tavsiye ederim.

7.Koşu: Ankara çim pistinde kazanarak iyi durumu devam eden (1) FEELING GOOD jokeyi Halis Karataş ile yine önde gelen isimdir. Son koşusunda önde numara götürmeyip beklemeyi tercih edince rakibini atlayamayıp ikinci kalan (5) PERHANE SULTANS yakın rakip görünürken,ekürilerden bugüne kadar start aldığı yarışları başarılı olan (9) SHIROKE yazılmalıdır.  Son beşinciliğinde dış kulvardan etkili sprinti ile gelerek dikkatimi çeken (3) FLYING SPICE ile yarış yaşamına kazanarak başlayan (8) CHIQUITITA bu ayağın devreye girebilecek diğer taylarıdır.

8.Koşu: Bu kez mesafenin biraz daha uzaması (2) EGREGIOUS ROCK'ın lehine olduğundan sonlardaki can alıcı sprinti ile rakiplerini geçebilir. Dereceli ve üst üste kazandığı yarışları ile formunun süper olduğunu gösteren (1) ALİHAN ile Ankara 1900 çim pistinde kazanıdğı koşusu sonrası fit durumunu sürdüren (3) GRASYAS rakip gördüğüm isimlerdir. Çim pistteki son yarışlarında tabeladan düşmeyen (6) TARCTOR ile yine bir türlü fotoyu önde geçemese de adından söz ettiren (5) TIME TO SHINE sürprizlerimdir.

9.Koşu: Uzun mesafedeki son Gr-3 yarışını üçüncü tamamlarken dikkatimi çeken (4) TUNÇ SİPERİ'ni bu kez en şanslı isim olarak görüyorum. Son dört koşusundan birincilikle ayrılan (2) KÖÇEK önde kuracağı temposuyla yine bitirmeye çalışacak olup, gücüne ulaşmaya başladığını gözlemlediğim (6) SÜLÜNBİKE farklı sonuç elde edebilir.

10.Koşu: Sentetik pistteki son orta ve uzun mesafeli yarışlarında üst sıralardan düşmeyerek müthiş bir form tutan (2)ARSLAN'ın jokeyi Ahmet Çelik ile kazanmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5.2.7.6

2.Ayak: 4.5.1.3.8.2

3.Ayak: 1.5.9.3.8

4.Ayak: 2.1.3.6.5

5.Ayak: 4.2.6

6.Ayak: 2

NİCOBAR'ı Bu Grupta Tek Öneriyorum

1.Koşu: 3

2.Koşu: 3.2.1.4.7.5

3.Koşu: 1.4.6.7

4.Koşu: Ankara çim ve kum pistindeki iki yarışında da tabelada yer bulduktan sonra bir süre geri alınan (10) NİCOBAR'ın uygun grupta kazanmasını bekliyorum.

5.Koşu: Son yarışındaki dikkat çeken beşinciliği ile formunda gelişme gösteren (12) MERRY MOON favorim olup, uygun rakiplerinin yanında (8) KUZEY KARTALI rakibidir. (1) AMANDERO son üçüncülüğünde gelişme içerisinde olduğunu belli ederken, (4) MERCHANDSIER idman pistindeki fit görünümüyle bu ayağın olmazsa olmazıdır. Tabelada yer bulduğu son koşusu ile (2) BLACK DEVRAN, yeni yeni kendini bulmaya başlayan (5) MOLTO ALLEGRO ve çim pistte zaman zaman etkili olabilen (10) RIGHT LAW JUSTICE sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: 62 kilo ile start alacak olsa da (1) BERKENİN KIZI'nı formda jokeyi Ayhan Kurşun ile en şanslı isim olarak görüyorum. Son haftalarda iyi bir form tutarak istikrarlı koşan (2) BENZENCİ yakın rakibi olup, grubun formda ve istikrarlı diğer ismi (3) HAYALET ŞEHİR mutlaka yazılmalıdır. Kazandığı yarışından sonraki koşusunda dördüncülük elde eden (5) GÜZELÇOCUK ise bu ayağın sürprizi olacaktır.

7.Koşu: Kısa mesafelerde iyi koşan (1) HARLAN DRAKI'yı biraz üstün olduğu grupta en şanslı isim olarak görüyorum. Yapacağı düzlük sprinti ile rakiplerini avlamaya çalışacak olan (2) AMADİS en ciddi rakip görünürken, iki yarış önce elde ettiği ikinciliği ışıklı (3) LION CHILD değerlendirilmesini önereceğim diğer isimdir.

8.Koşu: Yakın ara üçüncü tamamladığı son yarışında dikkatimi çeken (5) KARPATYA ile bugüne kadar start aldığı üç koşusunda da etkili bir performans sergileyen (11) THE PUISSANT arasındaki mücadele bence birinciyi belirleyecektir.

9.Koşu: 1300 çim pistteki son koşusunu etkili sprinti ile kazanan (2) YILDIRIM HANIM'ın iyi durumu devam ederek rakiplerine göre yine bir adım öndedir. (6) MASAL MİNA 1300 çim pistte kazandıktan sonra formunu korurken, yine son yarışında fotoyu önde geçen diğer formda kısrak (5) MAKAWEE şanslıdır. (8) SIESTRA ayağına çabuk olması ile kısa mesafede bir nefeste bitirmeye çalışacak olup, (4) GLOWMANE ses getirebilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 10

2.Ayak: 12.8.1.4.2.5.10

3.Ayak: 1.2.3.5

4.Ayak: 1.2.3

5.Ayak: 5.11

6.Ayak: 2.6.5.8.4