Dikkat Çeken Hazırlıklarıyla BAY MARATON'a Güveniyorum "BURSA"

1.Koşu: 1.2

2.Koşu: 3.4.5.1

3.Koşu: 1.5.2.3.6

4.Koşu: Yatkın olduğu pistte start alacak olan (6) BALIK KIZ'ı son yarışı ölçü alınmadan ilk planda değerlendirmenizi öneriyorum. İdman görünümü ilgi çekici olan (4) ŞEHNAZ LONGA ile tekrar çıkışa geçmesini beklediğim bu koşusunda (3) NEVESTA rakipleridir. 1200 kumdaki son yarışında önde numara götürerek ikinci olan (5) BAL PERİSİ, Kocaeli'de kazanarak Maiden'dan çıkan (1) CANIMINÖZÜ ve kendisini tanıyan binicisiyle (8)İPAR sırasıyla şanslı diğer taylardır.

5.Koşu: İlk koşusunda kum pistte tabela dışı kalıp ardından çim pistteki ikinciliğinde kendini bulmaya başladığını gösteren (2) BAY MARATON'un kazanmasını bekliyorum.

6.Koşu: Pist ayırt etmeden tabelada yer bulan (6) DOBAR bu kez kazanacak güçte olup, İzmir'de 1800 çimde kazanarak ardından dördüncü olan (4)KONDUBEYİ şansı yüksek diğer isimdir. Bu aralar gelişme içerisindeki (7) EDİTÖR güven verirken, son koşularında ilgimi çeken (5) MERENES'i mutlaka yazmanızı öneririm. Son Kv-6 yarışı ölçü olmayıp bir önceki yarışını Bursa 1400 çiminde kazanmasıyla (2) TATLIÇAĞ'a dikkat diyorum.

7.Koşu: Zaman zaman daha iyi gruplarda bile  etkili olan (1) MISTER GÖRKEM'in ilerleyen yaşına rağmen sergilediği performansını yeterli karşılıyor ve ilk şansı veriyorum. Başarılı koşuları sonrası idman pistindeki görünümü kusursuz olan (5)SELLYBOY ile ikinci tamamladığı yarışı ardından 800/49.8 24.4 R galobunda fit durumda görünen (3) STEPS OF IRON rakipleridir.

8.Koşu: Uzun mesafedeki son Handika-17 koşusunu kazanan (8) OWERTI'nın formunu aynı şekilde koruduğunu görüyorum. Üst üste kazandıktan sonra bir süre istirahate çekilen (6) KING AREL güven verirken, uzun mesafeleri seven (9) ZİSİNO eküri avantajıyla mutlaka yazılmalıdır. Bu tip gruplarda genelde iyi koşmakta olan (1) KUANPO ile daha kısa mesafelerdeki son yarışları başarılı (2) BEYOND REDEMPTION'da yazılmalıdır.

9.Koşu: Etkili sprinti ile dördüncü tamamladığı son yarışını beğendiğim (11) ALY OF ME kilosunun uygun olmasıyla rakiplerini geride bırakabilir. Etkili dördüncülüğünden sonra gelişme gösteren (5)CABALLOPFRFETO ile İzmir 1300 çim pistindeki son ikinciliğine göre (2) FAST DANCIG GIRL rakipleridir. Çim pistte daha farklı bir isim olan (3) MISTER EFEHAN ile kilosu ağır olsa da (1) FOUDROYANT daha sonra değerlendirilmeliler.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.4.3.5.1.8

2.Ayak: 2

3.Ayak: 6.4.7.5.2

4.Ayak: 1.5.3

5.Ayak: 8.6.9.1.2

6.Ayak: 11.5.2.3.1

KANEKONUN TORUNU Formunu Buldu "ELAZIĞ"

1.Ayak: Yarış hayatına dördüncü olarak başlayıp ardından tabela dışı kalarak bekleneni verememiş olsa da (2) KANEKONUN TORUNU uygun grupta benim tek önerimdir.

2.Ayak: Tabeladan düşmediği son koşuları başarılı (3) OĞLUMRECEP jokeyi Ferit Yardımcı ile kazanabilir. Bu yarışında tekrar çıkış yakalayabilecek güçteki (2) BOZTEPEBEYİ ile üst üste kazanarak güçlü rakipler arasındaki son koşusu ölçü olmayan (1) ERGÜÇLÜ rakipleridir. (4) ÖZERDİNÇ her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak dikkatimi çekerken, (5) YARAMAZ SALİH'den sürpriz gelebilir.

3.Ayak: Bir süre aradan sonda 1200 kum pistte çıktığı gibi kolay kazanan (5) AKAN SEL rakiplerine yine bir nefeste hakim olmasını beklediğim isimdir. Tabelada yer bulduğu yarışı sonrası aşama kaydeden (6) ALUCARD ile kilosu ağır olsa da (2) KUMLUBEL önde gelen diğer isimlerdir. (3) BABA NASUHİ grubun formda isimlerinden olup, (4) ÖFKELİ ÇOCUK bu koşusu ile çıkışa geçebilir. Süratli safkan (1) TRADER ile son ikinciliği ışıklı (8) MINAS TIRTH sürprizlerim.

4.Ayak: Üst üste ikincilikleriyle kazanmasının yakın olduğunu gösteren (3) DAYI AHMET'i yarışın favori ismi olarak görüyorum. Kilosu ağır olmasına rağmen (1) TAYLANIM bu grupta şansı yüksek bir isim olup, (4) DİKME AĞASI'nı değerlendirmenizi öneririm.

5.Ayak: 1200 kum pistteki son yarışını 1.14.97 ile kazanan (2)GÜZELGÜMÜŞKAN formunu devam ettirmesiyle rakiplerine yine üstünlük sağlayabilir. Formu bu grubu geçmek için yeterli olan (3) GREAT HUNTER ile bu kez farklı koşmasını beklediğim (1) GOLDEN HEATING rakipleri olacaktır.

6.Ayak: Grubun formda ve istikrarlı ismi (2) BAHELE'yi birinciliğe yakın görüyorum. Son koşusunu tabela dışında bitirip formunu üst seviyeye çıkaran (6) DÜRENDİŞİM ciddi rakibi olup, son yarışında sadece dilbağı ile koşup bu kez kulaklık takılan (11) ŞENAYSULTAN ve iki yarış önce Maiden kazanan (1) YENİGEZEGEN daha sonra düşnülmeliler.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2

2.Ayak: 3.2.1.4.5

3.Ayak: 5.6.2.3.4.1.8

4.Ayak: 3.1.4

5.Ayak: 2.3.1

6.Ayak: 2.6.11.1