MISTER GÖRKEM Kalitesini Konuşturursa Bu Grubu Geçer "BURSA"

1.Koşu: 1

2.Koşu: 5.3.4

3.Koşu: 1.3

4.Koşu: Dişi Arap taylarının Şartlı-4 yarışında; formu bu grup için yeterli düzeyde olan (6) BALIK KIZ ile 1200 kumda 1.23.80 ile ikinci bitirdiği son koşusunu beğendiğim (5) BAL PERİSİ en şanslı isimlerdir. Yarış hazırlıklarında gelişme içerisinde görünen (3) NEVESTA ile aşama sürecindeki (4)ŞEHNAZLONGA değerlendirilmesi gereken diğer kısraklar. Kum piste yatkın (8) İPAR güven verirken, (1) CANIMINÖZÜ kazandığı Maider yarışı ile yine ses getirebilir. (10) NEVADA ilk koşusunu kumda kazanıp daha sonra tabela dışında kalsa da sürprizimdir.

5.Koşu: Çim pistte ikinci tamamladığı yarışı sonrası kazanacak formunu bulan (2) BAY MARATON önde gelen isimdir. Son kum pist koşusunda tabela dışı kalsa da bir önceki çim pist üçüncülüğüne göre (1) AKŞİT TAY şansı yüksek bir isim olup, her geçen gün gelişme kaydeden (7) NOYAN mutlaka yazılmalıdır. 1400 çim pistteki son ikinciliği başarılı (4)GÖKTUĞTAY ile tabeladan düşmeyen (3) DÖVERDEMİR daha sonraki ihtimaller.

6.Koşu: İzmir'deki son yarışları etkili olan ve yine lehine olan mesafede start alacak (4) KONDUBEYİ rakiplerine göre şansını yüksek bulduuğum isimdir. (5) MERENES son günlerde gelişme göstermesi ile güven verirken, (6) DOBAR uzun mesafelerde adından söz ettirmesiyle bu kez fotoyu önde geçecek güçtedir. Son yarışında tabela dışı kalsa da bir önceki koşusunu kazanan (2) TATLIÇAĞ, bu defa daha uygun mesafesinde (8) YAKIŞIR SANA ve tabelaya yakın tamamladığı son yarışı ile (7) EDİTÖR sürprizde tavsiyelerim.

7.Koşu: Güç ve kalitesi bu gruptan üstün olan sekiz yaşındaki (1) MISTER GÖRKEM son yarışlarında daha güçlü rakipler arasında mücadele ederken idman görünümü ilgi çekici olması ve uzun mesafede benim tek önerimdir.

8.Koşu: Formunu bularak 2000 kum pistteki son koşusunu kazanan (8) OWERTI ile yine uzunlarda iyi koşarak üçüncü tamamladığı yarışından sonra sıkı hazırlıklar yapan eküri avantajlı (9) ZİSİNO bu ayakta birlikte yazılması gereken isimlerdir.

9.Koşu: 1400 çim pistteki son dördüncülüğünde virajı gerilerde dönerek güçlü sprinti ile gelip dikkatimi çeken (11) ALL OF ME hafif kilo avantajı ile ilk şansa sahiptir. İzmir 1300 çim pistindeki son dördüncülüğü ışıklı (5) CABALLA PERFECTO bu kez mesafenin uzamasıyla çok daha şanslı durumda görünürken, İzmir'deki son koşusunu ikinci bitiren (2) FAST DANCING GIRL grubun kendisine göre olmasıyla yazılmalıdır.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.5.3.4.8.1.10

2.Ayak: 2.1.7.4.3

3.Ayak: 4.5.6.2.8.7

4.Ayak: 1

5.Ayak: 8.9

6.Ayak: 11.5.2

AKAN SEL Kısa Mesafede Yine Yakalanmaz "ELAZIĞ"

1.Ayak: Yarış hayatının ilk startında dikkat çeken üçüncülük yapan (2) KANEKONUN TORUNU daha sonra tabela dışında kalsa da bu grupta bence birinciliğe yakındır. İlk koşusunda beşinci olarak form ve tecrübesini geliştiren (3) KING KARACA rakip görünürken, grubun tecrübeli isimlerinden (4) RIVER WIND mutlaka yazılmalıdır. Bu haftaki pist çalışmalarında gelişme içerisinde görünen (6) YOLBARS ise sürprizim olacaktır.

2.Ayak: Tabeladan düşmediği son koşularında formda gördüğüm (3)OĞLUMRECEP bu defa fotoyu önde geçmeye rakiplerinden bir adım daha yakındır. (1) ERGÜÇLÜ seri birincilikleri sonrası üst gruptaki yarışında etkisiz kalırken, bu kez daha uygun rakipleri arasında farklı koşacaktır. Bu tip gruplarda adından söz ettirebilen (2) BOZTEPEBEYİ tekrar kendisini geliştirmekte olmasıyla değerlendirilmeye alınmalıdır.

3.Ayak: 63 gün aradan sonraki yarışını 1200 kum pistte kazanırken 1.13.71 derecesiyle zorlanmayıp rakiplerini yanına yaklaştırmayan süper durumdaki (5) AKAN SEL bence tek yazılması uygun olan bir isimdir.

4.Ayak: Son haftaların başarılı ve istikrarlı ismi (6) BERKAY FIRTINASI'na güveniyorum. (3) DAYI AHMET üst sıralardan düşmeyerek fit durumda olduğunu belli ederken, (1) TAYLANIM 62.5 kiloya rağmen jokeyi Necmi Altın ile bence mutlaka yazılmalıdır. Son beşincilikleri ardından sürekli kendisini geliştirmekte olan (4) DİKME AĞASI ile ikinci tamamladığı koşuları sonrası kazanacak güce ulaşan (7) ERTEGİ jokeyi Ferit Yardımcı ile değerlendirilmelidir.

5.Ayak: 1200 kum pistteki son yarışını 1.14.97 ile kazanıp formunu sürdüren (2) GÜZEL GÜMÜŞKAN rakiplerine göre daha şanslı gördüğüm isimdir. Son koşusunda beşinci kalıp daha iyi duruma ulaşan (3) GREAT HUNTER en ciddi rakip görünürken, 2000 kumda Handika-14 kazanarak ardından üçüncü olan (4)MODESTGIRL bu ayağın şanslı diğer kısrağıdır.

6.Ayak: Etkili son yarışları ile iyi durumda olduğunu belli eden (2) BAHELE rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Maiden kazandıktan sonra tabela dışında kalan (1) YENİGEZEGEN ile bu grupta adından söz ettirmesini beklediğim (6) DÜRENDİŞİM rakipleri olup, (7) GÖNÜL SAYFAM'ı mutlaka yazmanızı tavsiye ederim. Eküri avantajına sahip (11) ŞENAYSULTAN ile 1500 kumda Maiden kazanan (9) HIRSLIKIZ bu ayağın şanslı diğer kısraklarıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak. 2.3.4.6

2.Ayak: 3.1.2

3.Ayak: 5

4.Ayak: 6.3.1.4.7

5.Ayak: 2.3.4

6.Ayak: 2.1.6.7.11.9