YÜREK STAR ve BEYOND REDEMPTION'a müsait rakipler "BURSA"

1.Koşu: 2-1-6-4

2.Koşu: 3

3.Koşu: 3-1-2-7-5

4.Koşu: Başarılı son ikinciliği ile yeniden formunu bulduğunu belli eden (5) BAL PERİSİ, seri stili ve S.Tırpan ile ilk şans verdiğim isim. Kocaeli'deki son koşusunu bugün start alacağı jokeyi A.Sözen'le kazanmayı başaran (1) CANIMINÖZÜ koruduğu formu ile yine hedefe uzanabilir. Bu haftaki idmanlarında farklı bir görünüm sergileyen (4) ŞEHNAZ LONGA'ya formda binicisi N.Avci ile bir çırpı atılmalı. Kocaeli'deki son yarışında tabelaya giremese de 800/54,8 26,2 R galobunda göz dolduran (6) BALIK KIZ ihmal edilmemeli. Bu tip mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan (2) MİLANAZ diğer şanslı atım olup (8) İPAR ve (3) NEVESTA bu ayağın sigorta isimleri olurlar.

5.Koşu: Çim pistteki ilk startında başarılı bir ikincilik elde eden sürekli formunun üzerine koyan (2) BAY MARATON ve bu pistteki ilk yarışında ikinci olurken göz dolduran (4) GÖKTUĞTAY arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine geçen haftaki kum yarışını ölçü almadığım bu kez çim pistte (1) AKŞİT TAY'ın da katılmasını bekliyorum.

6.Koşu: Son haftalarda artan form durumuna sahip bulunup dikkat çekici yarışlar koşmaya başlayan (6) DOBAR ve üst gruptaki son dördüncülüğü ışıklı pist-mesafeye yatkın (4) KONDUBEYİ arasında geçmesini beklediğim bir koşu olup ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

7.Koşu: İlerleyen yaşına rağmen bu sezon daha iyi gruplarda bile etkili koşan grubun kalite ismi (1) MISTER GÖRKEM favorimdir. Bu kiloyla koşup ikinci olduğu son yarışı dikkat çekici (3) STEPS OF IRON ikinci şans verdiğim isim. Uzun mesafeli tempolu yarışlarını seven (6) MASTERCLASSMAN önde istediği tempoyu bulabilmesi halinde yine bitirebilir. Yakalamış olduğu güzel formunu muhafaza eden (5) SELLYBOY kuponlara yazılmalıdır.

8.Koşu: Aranın ardından iki yarış koştuktan sonra daha iyi duruma gelen (2) BEYOND REDEMPTION'un bu grubu geçmesini bekliyorum. G.Özçelik ile tek yazılabilir.

9.Koşu: Yarış koştukça formunu bir adım ileriye taşıdığını son ilgi çeken koşusu ile belli eden (5) CABALLO PERFECTO ilk planda şans verdiğim isim. Ağır sikletine rağmen daha iyi gruplarda etkili koşular sergileyebilen (1) FOUDROYANT ikinci şanslı atım. İzmir'deki son yarışını tekrarlaması halinde (1) FAST DANCING GIRL bugün şeytanın bacağını kırabilir. (3) MISTER EFEHAN'a son koşusunda grup sert gerilirken gözlük takısı denendiği son dördüncülüğü ışıklı gelişen forma sahip (11) ALL OF ME kuponlarda bulunulmalı.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-1-4-6-2-8-3

2.Ayak: 2-4-1

3.Ayak: 6-4

4.Ayak: 1-3-6-5

5.Ayak: 2

6.Ayak: 5-1-2-3-11

OĞLUMRECEP'in bugün özlediği birinciliğe uzanmasını bekliyorum "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-2-8-3-1

2.Ayak: 3

3.Ayak: 2-1-5-3-6-4

4.Ayak: 7-1

5.Ayak: 2-3-4

6.Ayak: 9-2-11-1-7-6-5