Uygun Kilolu CLANBELLA Çok Şanslı "ADANA"

1.Koşu: 9.1.4.10.12.11

2.Koşu: 2

3.Koşu: 3.7

4.Koşu: 8.2

5.Koşu: Dikkatimi çeken son iki koşusuyla takip atlar listemde olan (11) MAMACİTA BONİTA'dan jokeyi Müslüm Çelik ile ilk şansı veriyorum. Son yarışlarındaki ikincilikleri başarılı (4) GÖL LALEM ile grubun formda kısraklarından (1) NEZENGÜL rakip görünüyor. Süratli yapısıyla çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (3) DEMİR HAZALIM ile tabelada yer bulduğu koşuları dikkat çekici (7) SİYAH ATEŞ mutlaka şans tanınması gereken isimlerdir. Kum pistte bugüne kadar iyi koşarak ilk çim deneyimi olsa da (5) MİR SILASI ve pist ayırt etmeden gününde olduğunda iyi sonuçlar alabilen (6) ÖYKÜCÜ daha sonraki ihtimallerdir.

6.Koşu: Start aldığı iki yarışında da iyi sonuç elde ederek en son Maiden kazanan (9) MARTINA'yı en şanslı isim olarak görüyorum. Son yarışının kum piste alınmasıyla 1200 metrede kazanırken 1.15.09 derece yapan (3) SECRET LAV çim pist deneyimi daha fazla olmasıyla yine şanslıdır. (4) HELLCAT 1300 çim pistte Maiden kazanarak formunu sürdürürken, (10) RUN BORN kazandığı son koşusunda kapalı gözlük çıkartılmasının yararlı  geldiğini gördüğüm bir isim olup mutlaka yazılmalıdır. Kazandığı iki yarışta kum pistte olmasına rağmen çim pistte iki defa mücadele ederek üçüncü olan (1) TESORO, çim ve kum pistte birer defa fotoyu önde geçen (2) MY JULIETTE ve bugüne kadar koştuğu yarışlarında adından söz ettiren (6) ROSE OF ROSES sırasıyla önereceğim diğer kısraklardır.

7.Koşu: 2000 çim pistteki son yarışını önde iyi bir tempo bularak çıktığı gibi kazanan (9) CLANBELLA çok iyi bir form yakalamasının yanısıra kilosunun uygun olmasıyla bence yine birinciliğe yakındır, tek yazabilirsiniz.

8.Koşu: Tabela dışında tamamladığı koşusundan sonra formunu geliştiren (2) MİRİALEM uzun mesafelere yatkın olması ve uygun grupta kazanabilir. Diyarbakır kum pistinde etkili koşarak en son yarışında tabela dışı kalsa da (6) ERTURAN ve yine grup içerisinde uzun mesafelere yatkın safkanlardan (1) BAŞDAĞLI mutlaka değerlendirilmeliler. Bu yarışı ile çıkış yakalayabileceğini düşündüğüm (3) DADY çim pistte iyi koşabilmesi ile sürprizde tavsiyemdir.

9.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu kazanarak formunu sürdüren (1) BALBALAM'ı yine rakiplerinden bir adım önde görüyorum. 1300 çim pistte kazandıktan sonra yine aynı pist ve mesafede etkili üçüncülüğe imza atan (5)NARLIDERE yakaladığı formuyla rakip görünürken, 1300 çim pistte kazandıktan sonra etkili sprintiyle gelip üçüncü olan (4) NERVOOUS GIRL şans tanıdığım diğer kısraktır. Çim piste yatkın olan (9) DAMLA'nın da son günlerde formunda gelişmeler görülerek bu ayağın sürprizini gerçekleştirebilir.

10.Koşu: Maiden koşuda; 1400 kum pistteki son yarışında önde numara götürerek dikkat çeken üçüncülük elde eden (2) CAN İBRAM ile tabelada yer bulduğu koşuları sonrası formunu üst seviyeye taşıyan (9)ÇAKIRGÖZLÜM arasında mücadele bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11.4.1.3.7.5.6

2.Ayak: 9.3.4.10.1.2.6

3.Ayak: 9

4.Ayak: 2.6.1.3

5.Ayak: 1.5.4.9

6.Ayak: 2.9

Son Yarışında Üst Gruptan Etkilenen HIZLI EMEL'e Güveniyorum "KOCAELİ"

1.Koşu: 1.3.7.9.5

2.Koşu: 3.1.2.4

3.Koşu: 1.2

4.Koşu: İngiliz safkanlarının Şartlı-3 yarışında; yakın ara ikinci bitirdiği son koşusuna göre (1) BRAVE HORSE bu kez kazanmaya yakındır. Kumda etkili koşarak son yarışında ilk çim yarışı olmasına rağmen fotoyu önde geçen (4) CHUMLEE ile bir süre ara verdikten sonra yarış görerek kendisini geliştiren (3) LONDON INSURANCE rakip gördüğüm isimlerdir. İstanbul'daki hazırlıkları ilgi çekici (5) PLUS ULTRA ile start aldığı son koşularında kendini göstermeye başlayan (7) TOUCH OF COLOR bu ayağın sırasıyla şanslı diğer isimleridir.

5.Koşu: Etkili olduğu mesafede start alacak olan (2) HIZLI EMEL Ankara'daki son yarışında daha güçlü rakiplerinden etkilenirken bu kez kazanmasını bekliyor ve tek yazılmasını uygun karşılıyorum.

6.Koşu: 1400 kum pistteki son Kv-7 yarışını 1.35.42 ile kazanarak formunu sürdüren (2) ALTINTEPE'yi yine ilk şanslı isim olarak görüyorum. Aynı koşuyu dördüncü tamamladıktan sonra idman pistinde formunu ileriye taşıdığını belli eden (1) MELİHİN İZİ ile Altıntepe'nin 1.5 boy gerisinde ikinci bitirdiği yarışı sonrası sürekli daha farklı duruma ulaştığını gördüğüm (7)KAYAFATİH ciddi rakipleridir. 1200 ve 1500 kum pistte üst üste kazandıktan sonra formunu devam ettiren (6) HULKİ ile tabelada yer bularak sürekli aşama içerisindeki (3) AYDINEFESİ bu ayakta ses getirebilecek diğer taylar.

7.Koşu: Arap safkanlarının Şartlı-4 yarışında; son iki koşusunda Kısavade yarışlarda mücadele eden (3) ÇAĞGÜR'e bu kez ilk şansı tanıyorum. F ormunda gelişme gösteren (4) CEBEBEY ile uzun mesafedeki son beşinciliğinde dikkatimi çeken (2) İZMİRİN EFESİ şans tanınması gereken diğer safkanlar olup, ara verdikten sonraki yarışını ölçü almadığım (5) MÜSLÜM BAŞKAN'a bu kez dikkat diyorum. Bursa'da hazırlanarak süratli stili ile beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (1) ARDAHAN ise bu ayağın sürprizidir.

8.Koşu: Her yarışı bir öncekinden başarılı olan (3)İBOCANIM'ın İstanbul'daki ikinciliğinden sonra kazanacak formunu bulduğunu söyleyebilirim. Bursa ve Kocaeli'de üst üste ikinci olduktan sonra İstanbul sentetik kumundaki altıncılığını kesinlikle ölçü almadığım (6) MY CENGO ciddi rakip gördüğüm isim olup, birlikte değerlendirilmeliler.

9.Koşu: Bursa ve Kocaeli kum pistindeki son ikinciliklerinde kendini bulduğunu gösteren (2) SÖNMEZ YİĞİT kazanmaya bir adım daha yakındır. Tabeladan düşmediği koşuları sonrası iyi hazırlanan (5) AĞUSTOS AHMET ile makineden yedi boy geç çıkarak 1500 metredeki son üçüncülüğü ışıklı (8) ALGORİTMA yakın rakipleridir. Uzun mesafedeki ikinciliği sonrası daha iyiye giden (1) BULDOZER ve İstanbul'daki hazırlıklarında önemli gelişmeler içerisinde olduğunu belli eden (6) ASİLYÜREK'e de dikkat çekmek isterim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.4.3.5.7

2.Ayak: 2

3.Ayak: 2.1.7.6.3

4.Ayak: 3.4.2.5.1

5.Ayak: 3.6

6.Ayak: 2.5.8.1.6