05 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (2) SPEED LANE, son 100'de yaptığı güzel sprinti ile koşuyu üçüncü bitiren safkan, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

05 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) ES GÜL HANIM, 2 boy starttan geç çıkış yapan safkan, son virajı barıyer dibinden sekizinci durumda dönüp son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 150’de liderliği alarak 5 boy da fark yaparak 1.30.95'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.52.52 oldu. İlk yarışında koşuyu 6'ıncı bitiren, ikinci koşusunda çim pistte "kapalı gözlük" aksesuarı ilave edilip ile ikinci olurken, bu üçüncü koşusunu kazandı. Mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülmüştür.

05 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap Kısraklarının katılım gösterdiği günün 6.Koşusu olan Kv-7 yarışta 8 Kısrak start aldı. (3) HAYALET ŞEHİR, son virajı barıyer dibinden dönen ve bir anda el oynatmadan son 300’de Müslüm Çelik ile erken başa geçen safkan, fotoda TEKÇAREM'e lıderliğini vererek koşuyu baş farkı ile ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup kazanabilecek safkanlar içine notlarınıza alınız.

05 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (7) SEMİH BEY, son 50’de beşinci durumda olan safkan, yaptığı güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

05 Kasım Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Maiden yarışta; (8) PEKERİM, son virajı altıncı durumda dönen safkan, son 250’de zorlanmadan liderliği alarak son 100'den sonra jokeyi F.R.Bebek’in yapmış olduğu hafif teşvikleriyle farkı daha da açarak 6 boy önde güle oynaya kazanma başarısını gösterirken, 1.28.51’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden’i kazanan ES GÜL HANIM'ın 1.30.95’lik derecesinden çok daha iyi bir derece elde etti. 1.28.51 derecesi safkanın sınır gücünde en az1 saniye daha sermaye olması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.