09 Kasım Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz taylarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) KING OF DELATIERRA'nın binicisi Ayhan Kurşun’a VARDA VELA'ya binen Mehmet Akyavuz; son 150'den sonra iki kez yan tampon faulu yaparak % 100 kazanabileceği koşudan yarım boy - burun baş farkıyla koşuyu üçünçü bitirdi. Koşuya protesto çekildi. Komiserler Kurulu'nun sıra değişikliğine gitmesi çok doğru bir karar oldu. KİNG OF DELATIERRA ikinci ve VARDA VELA üçünçü oldu. KING OF DELATIERRA ilk yarışında Maiden'dan çıkabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (6) MATRALAR DİYARI, son metrelerde yakın aralarla safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

09 Kasım Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1900 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (4) SAHRACAN, binicisi Akın Sözen atına çok güvenip koşunun temposu düşük olması ile sonuncu durumda koşuyu takip etti. Son 200'de bile sonuncu durumda olması binici Akın Sözen safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken, koşunun son 800'ü 0.54.24 oldu. Akın Sözen, SAHRACAN ile % 95 kazanabileceği koşuyu üçünçü bitirdi. İlk yarışında kazanabilecek güçte sınır gücünün olduğu görülmüştür, notlarınıza alınız.

09 Kasım Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1500 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-16  yarışta; (1) GOLDEN STORM, bekleme yarışı yapan safkan, son 150'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde boyun farkıyla koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

09 Kasım Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; (4) ÖZNİLAY, start ile birlikte koşuyu barıyer dibinden üçünçü durumda takip eden kısrak, son virajı barıyer dibinden üçünçü durumda dönüp son 200’de liderliğini alarak son 100'den sonra dışından gelen MİNIK ANNE'ye liderliği vererek koşuyu 1.34.22’lik derecesi ile ikinci bitirirken, ilk yarışında sprint mesafesini kısaltarak son 100'e bırakması halinde koşuyu kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.

09 Kasım Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1200 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-7 Tema Vakfı Toprak Yaşamdır Koşusu’nda 7 safkan start aldı. (5) BERISHA, son 200'de lıderliğini barıyer dibinden gelen TURDEMİRKIR'a vermesine rağmen yarıştan kopmayıp mücadelesine devam etmesi ile yarım boy - baş farklarıyla koşuyu üçünçü bitirirken, 1.10.45’lik derecesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

09 Kasım Perşembe günü Ankara 75.Yıl Hipodromu'nda 1600 metre çim pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (2) KİNJAL, ilk beşte koşuyu takip eden safkan, son metrelerde içindeki SQUEAK AND BUZZ ve MOZART'dan ikinciliği kurturan safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.