ÇIGRÜZGARI'na Pist ve Mesafesinde Güveniyorum "İZMİR"

1.Koşu: 3.8

2.Koşu: 2

3.Koşu: 1.3

4.Koşu: İstanbul'daki son yarışı etkili olmasa da Bursa'da iyi hazırlanan (4) TUNCER ile her geçen gün daha iyiye giden (6) ONARBEY bu koşunun önde gelen isimleridir. Kilosu ağrı olsa da süretli stili ile beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (1) KUDRETLİTAY ile sonlardaki sprintine güvendiğim (9) KÖYAĞASI DEMİR mutlaka yazılmalılar. Bu gruptaki son koşusunu 1600 kumda 1.53.17 ile kazanan (4) UZUN MEHMET, sevdiği mesafede (5)CANOĞLUCAN ve formunu bulan (7) HAREM AĞASI sırasıyla daha sonraki ihtimaller.

5.Koşu: Etkili formunu sürdüren ve mesafeye yatkın olan (5) BOATMAN denk güçte isimlerin mücadelesinde biraz daha ön planda gördüğüm isim. (6)COCOJAMBOO kazandığı yarışı sonrası tabelada yer bularak formunu korurken, (4) MURAD üst üste ikincilikleriyle bu kez rakiplerine üstünlük kurabilir. Önde boş kalırsa (2) AĞUSTOS AHMET ile ağır kilosuna rağmen fit durumdaki (1) GET WIND önde gelen diğer isimlerdir. Formunu bularak ikinci tamamladığı son yarışlarında bunu gösteren (7) PATRIOT ile hafif sıklet avatajlı (9) KAPOĞLUBEY'e dikkat diyorum.

6.Koşu: Kazandığı yarışı sonrası uygun grupta start alacak olan (3) DELAWERA'dan yine beyaz bayrak koşusu gelebilir. Etkili ikinciliği sonrası iyi hazırlanan (1) COLOUR OF LIGHT ile 1400 kumda 1.25.55 ile kazanarak bu kez uzun mesafeye çıkacak olan (6) DRAGON FIRE rakipleridir. Tam olarak beklenen yarışlarını yapamasa da tabeladan düşmeyen (5) VAİZ ile gelişme içerisinde gördüğüm (7) JEFE DE JEFES'i de şans tanıyorum.

7.Koşu: Start aldığı dört yarışında da tabeladan düşmeyen (8)ULTRAFAST, koşu hayatına ikincilikle başlayıp çok daha iyi duruma gelen (1) BURHANİYEM ve kısa bir süre dinlendirildikten sonra koşacak olan (2) ENGİNTRON bu ayaktaki sıralamamdır.

8.Koşu: İkinci tamamladıkları yarışlarından sonra formlarını devam ettirdiklerini gördüğüm pist ve mesafenin başarılı isimleri (2)TAMARİ ile (1)DEMİRYUMAK arasındaki mücadelenin Şartlı-4 koşunun birinciyi belirleyeceği görüşündeyim.

9.Koşu: Bursa 1300 kum pistindeki son yarışını yine bu koşusunda start alacağı jokeyi Vedat Abiş ile kazanma başarısını gösteren (3) ÇIGRÜZGARI'nın iyi durumunun devam ettiğini görüyorum, ağır olan kilosuna rağmen bence tam mesafesinde tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.6.1.9.4.5.7

2.Ayak: 5.6.4.2.1.7.9

3.Ayak: 3.1.6.5.7

4.Ayak: 8.1.2

5.Ayak: 2.1

6.Ayak: 3

Formda ÖZARIN Rakiplerinden Bir Adım Önde "ADANA"

1.Ayak: Kısa mesafede bekleme yaparak üçüncü tamamladığı son yarışı etkili (1) LADY DESPINA ile formu iyi olan (2) UMUDUM BATMACI bu koşunun önde gelen isimleridir. Çim pistte kazandıktan sonra kuma çıkacak olan (3) TEMPESTA MIA güven verirken, tam mesafesinde (4) DALİ APOLARİN bu yarışın olmazsa olmazıdır. (7) ANADOLU ALEVİ uygun kilosuyla sürprizim olup, son dördüncülüğünde beğendiğim (8) BABY DAISY sürpriz gerçekleştirebilir.

2.Ayak: Üç kez start alıp ikisini kazanmasıyla güçlü bir isim olduğunu belli eden (7) AKATAHAN idman pistindeki kusursuz görünümüyle başarılarına yenisini ekleyebilir. Kum pistin başarılı isimlerinden (3) SEHHAR ile beşinci bitirdiği koşusu sonrası idmanlarında aşama içerisinde gördüğüm (2) RENKKAT rakipleri olacaktır.

3.Ayak: Uzun mesafelerde iyi koşan (4) IGUAZU FALLS etkili form durumu ile ilk şans tanıdığım isim olup, ekürisiyle bu yarışına katılacak olan (2) GUİLLOTİNE formda jokeyi A.Kurşun ile birinciliğe yakın diğer safkandır. Ciddi hazırlıklar yaparak gelişme gösteren (3) OĞUZUN RÜYASI, müthiş bir form tutarak son iki yarışını üst üste kazanan (5) KING BATUR ve kazandığı koşusundan sonraki iyi durumu devam eden (6) NARTIN KILICI sırasıyla değerlendirilmesini tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

4.Ayak: Başarılı ikincilikleri sonrası kazanma zamanının geldiğini düşündüğüm (4) TAMERCAN'a ilk şansı tanıyorum. 1200 kum pistteki son ikinciliğinde 1.25.82 derece elde eden (2) FETHİYELİ en ciddi rakibi olur. Yine son yarışını ikinci tamamlarken sürekli daha iyi duruma ulaştığını gördüğüm (1) ENDERHAT ile ilgi çeken performansı sonrası idman pistinde aşama içerisinde olduğunu belli eden (7) TOPAÇTAY'ı da dikkate alınız.

5.Ayak: Uygun rakipleri arasında start alacak olan ve uzun mesafeleri seven (2) KUMTEPER birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Bu aralar yarış hazırlıklarında gelişme içerisinde olduğunu belli eden (5) GETTO bu grupta ön planda değerlendirilmesi gereken diğer isim olup, her ne son yarışında varlık gösteremese de bir önceki üçüncülüğüne göre (4) BUTRAGUENO'yu da göz ardı etmemenizi öneririm.

6.Ayak: İyi bir form yakalayıp son yarışlarında iyi koşarak tabeladan düşmeyen (9) ÖZARIN ekürisinin de desteğini alarak bu kez kazanmasını beklediğim isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.2.3.4.7.8

2.Ayak: 7.3.2

3.Ayak: 4.2.3.5.6

4.Ayak: 4.2.1.7

5.Ayak: 2.5.4

6.Ayak: 9

İrfan Umut’tan Takipçilerine 1.342,22 TL’lik İstanbul 6'lısı

16 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da (1/9/1/3/8/5) şeklinde sonuçlanıp 1.342.22 TL veren 6’lı ganyanı sitemizin başarılı tahmincisi Eski Yarış spikeri İRFAN UMUT özel altılısında doğru tahmin ederek bir kez daha kazanmanın zevkini yaşattı. Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.Sizde kazanmak istiyorsanız İRFAN UMUT'un tahminlerini yarışlardan 1 gün önce sitemizden takip edebilirsiniz.