15 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (2) UMUT BEY, koşu içinde sonuncu durumda giden safkan, son virajı da sonuncu durumda döndü. Son 400'de sonuncu durumda safkanların dışına çıkarak son 200’de onuncu durumda olup yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu 1 boy - burun farklarıyla üçünçü bitirirken bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci, beş metre daha olsa yarışı kazanabilirdi. UMUTBEY, 34. yarışında ilk kez sentetik pistte koşarken, farklı bir izlenim bıraktı ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

15 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (7) OSIRIS, son 100'de safkanların dışından dördüncü durumda olan safkan, müthış sprinti ile fotoda BEST OF ROCK'ı boyun farkı ile geçerek koşuyu 1.21.09’luk derecesi ve jokeyi F.R.Bebek ile bütünleşerek kazanırken, son 800: 0.49.88 oldu. OSIRIS, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.

15 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1500 metre kum pistte yapılan, 3Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (4) NAMÜTENAHI, iç kulvardan yapmış olduğu güzel kısa sprint ile koşuyu ikinci bitiren safkan, fotoya canlı girmesi koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

15 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (1) HİLAL ZAMANI, son viraj dönüldükten sonra son 400'de orta kulvardan kazanabilecek güçte görülen safkan, son 300'den sonra sbarıyer dibine gitmek istedi. Binicisi buna izin vermeyip atını düzeltmekle uğraşmasından dolayı zaman ve aksiyon kaybederek koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

15 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (3) KAŞEMUMKARA, yakın aralarla koşuyu 1.37.34’lük derecesi ile üçünçü bitiren safkan, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla bitmesi en az ikinci olan KAPRİZ kadar başarılı koştu. Hayatında ilk kez Antalya pistinde koşan KAŞEMUMKARA'nın piste uyum sağladığı görüldü. Hayatında 40 kez start alan safkan 5 kez kazanma başarısı gösterirken, çim pistte 3 kez koştu ve kazanamadı. Kum pistte 36 kez koştu ve 5 kez kazandı. Sentetik pistte 1 kez koştu ve kazanamadı. KAŞEMUMKARA, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görüldü.

15 Aralık Cuma günü Antalya Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; (1) MADCAP, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk Maiden yarışında kazanacak güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.