DAPPER MAN günün sığınılacak limanı "İZMİR"

1.Koşu: 1-4-3-2

2.Koşu: 4-1-2

3.Koşu: 2-4

4.Koşu: Sürekli sert gruplarla mücadele verip tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulurken başarılı bir performans sergileyen (1) BALKI TAY, bu kez dişine göre rakiplerini buldu ilk atım. Geçtiğimiz haftaki başarılı koşusu ile formunu bulduğunun işaretlerini veren ve tercihli dış start çeken (10) YARIMADA favorimin öncelikli rakibi. Geçen haftaki koşusu bence bu yarışının galobu gibi gelen (5) BABAM BENİM'den bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Geçen sezon 1900'de kazanıp 1600-1900'de üçüncülükler yapan son beşinciliği de tatminkar olan (4) ALTIN ŞİMŞEK formda binicisi N.Avci ile ihmal edilmemeli. Geçen hafta tabelaya giremese de bir yarış önce 2100'de kazanmayı başaran (6) GÜNEŞKRAL'a bir çarpı atılmalı. Geçtiğimiz hafta Abiş'le gösterişli bir şekilde kazanmayı başaran (3) BUBO'da yazılıp bu ayağı rahat seyretmenizi öneriyorum.

5.Koşu: Olumlu geçen tedavisinin ardından girdiği bu pistteki ilk yarışında oldukça başarılı ikincilik yapan (7) HAKMAN daha iyi durumda gireceği bu koşuda favorimdir. Sürekli tabelada dolaşıp hafta içindeki hazırlığında aşama kaydetmiş görülen (3) RIBANDO ve son yarışında denenen "Kapalı gözlük" aksesuarı bu koşusunda çıkartılan grubun istikrarlı koşan safkanı (5) PATRIOT favorimin öncelikli rakipleri olup mesafe ayırt etmeksizin etkili koşabilen (4) NAVTEX kuponlarda bulunulmalı.

6.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu A-3'de 1.39.11 ile kazanırken fazla zorlanmayıp idman pistinde mükemmel forma sahip görülen (2) DAPPER MAN günün sığınılacak limanı.

7.Koşu: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarının kaliteli ismi olup iki ay arası olmasına rağmen hedeflediği bu koşusu için güzel bir hazırlık devresi geçiren (3) WARDENCLYFFE en şanslı isim. Dilbağı takısı yararlı gelip son iki yarışından da galibiyetle ayrılan formu iyi (4) DRAGON FIRE ve her geçen gün artan formu bulunduğunu son ilgi çeken koşusu ile belli eden hazırlığı da iyi (2) LIKE THE STARS favorimin öncelikli rakipleridirler.

8.Koşu: Bu pist-mlesafedeki başarılı koşularını geçen hafta üst gruptaki etkili ikinciliğiyle süsleyen süratli stile sahip (6) BABA TAMER ve tabelada yer aldığı yarışlarında dikkat çekici bir performans sergileyen (4) KOZMOS arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine kapalı gözlük takısı çıkartılıp koştuğu ilk yarışını da kazanmayı başaran formda (7) ÖNDERHAN'ın da katılmasını bekliyorum.

9.Koşu: Dilbağı takısı denendiği son yarışında başarılı bir ikincilik elde eden (3) ÇAKOPİ her geçen gün artan formuyla favorim. Koştuğu her yarış sonrası formunu bir adım daha ileriye taşıyan (1) ALTINZADE ve ilk kez start alacak olmasına rağmen yeterli hazırlığa sahip bulunan (7) MİSS PLOVDİV favorimin rakipleri. Bu pist-mesafede üçüncülükleri bulunup son iki koşusunda tabela dışı kalsa da hazırlığı iyi (9) VODA şanslı bir başka isim olup sürprizi (2) CANKUT'dan bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-10-5-4-6-3

2.Ayak: 7-3-5-4

3.Ayak: 2

4.Ayak: 3-4-2

5.Ayak: 6-4-7

6.Ayak: 3-1-7-9-2

LE PATRON'un bu grubu geçmesini bekliyorum "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9-7-4-1-3-10-2-11

2.Ayak: 3-9-2

3.Ayak: 8-7-6-2-1

4.Ayak: 3-5

5.Ayak: 7-3-9

6.Ayak: 1