İki Yarışı da Etkili POINT OF INFINITY'e Güveniyorum "ADANA"

1.Ayak: Kazandığı 1400 kumdaki Gr-3 yarışı sonrası uzun mesafede Canımkardeşim'e geçilerek ikinci olan (3) ERKŞAN ilk şans tanıdığım isimdir. Uzun mesafede çıktığı gibi kazandığı son koşusu ile (1) PEKALP yine etkili koşacak güçte görünürken, bu yarışı ile yükselişe geçmesini beklediğim (6) TAŞTEPE yazılmalıdır. 2000 kumdaki son koşusunu kazanan (2) BÜKEÇ 62.5 kiloya rağmen bence ıskalanmamalıdır.

2.Ayak: Start aldığı üç yarışı birbirinden başarılı olan (8) AGNODİS bu defa kazanarak Maiden'dan çıkacak güçtedir. Grubun formda ve tecrübeli taylarından (2) ÇELİ BEZA bu kez birincilikle tanışacak kadar iyi durumda görünürken, yarış yaşamına üçüncülükle başlayan (4) GARDIROP FUAT jokeyi V.Abiş ile değerlendirilmelidir.

3.Ayak: İlk koşusunu 1400 kum pistte kazanıp ardından 1300 kumdaki Kv-6 yarışında dikkat çeken üçüncülük elde eden (6) POINT OF INFINITY güçlü bir isim olduğuna inandığım tay olup tek yazılması bence uygundur.

4.Ayak. İyi gidişini 1400 kumdaki son yarışını kazanarak taçlandıran (5) HEDBE'den yine birincilik gelebilir. Etkili üçüncülüğü ardından idman görünümü dikkat çekici (6) PİŞMAN AĞA şansı yüksek diğer isim olup, mesafeyi seven (7) TUNÇDAĞ bu kez farklı sonuç elde edebilir. Bu kez daha uygun sıkletiyle start alacak olan (1) BAY TOSUNOĞLU güven verirken, ikinci tamamladığı son ikinciliğine göre (8) TUMBUL ÇİÇEĞİ'ne de bir çarpı atılmalı.

5.Ayak: Şanlıurfa'daki son yarışını 190 gün aradan sonra startla birlikte aldığı liderlikle kazanan (4) GÜL MATRA'dan yine birincilik bekliyorum. Tabeladan düşmeyerek sürekli üzerine katan (2) GETTO ile tabela diplerinde yur bulduğu koşuları sonrası formu gelişen (1) ANADOLU EDASI rakipleridir. Şanlıurfa 1300 kumundaki son yarışını ikinci bitiren (3)KIMONO güvendiğim diğer isim olup, (5) ALATA jokeyi Müs.Çelik ile çıkış yakalamasını beklediğim isimdir. Kısa bir istirahatin ardından toparlanmaya başlayan (6) CÜLÜK bu mesafedeki etkili performansıyla daha sonra düşünülmelidir.

6.Ayak: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; start aldığı iki yarışı da dikkat çekici olan (4) LE ROI DANSE ile her geçen gün formunu geliştiren (8) STASERA arasında mücadele geçmesini bekliyorum.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.1.6.2

2.Ayak: 8.2.4

3.Ayak: 6

4.Ayak: 5.6.7.1.8

5.Ayak: 4.2.1.3.5.6

6.Ayak: 4.8

Süper Durumdaki KAPRİZ Kazanmaya Yakın "ANTALYA"

1.Koşu: 7.5.8

2.Koşu: 1

3.Koşu: 5.3.2.1.4

4.Koşu: 1400 metrede kazandığı yarışı sonrası uzun mesafeye çıkacak olan (2) DEMİRER yine bir adım önde gördüğüm isimdir. Tabelada yer bulduğu koşularından sonra sürekli daha farklı duruma gelen (5) SONEMİR rakip görünürken, uygun kilo avantajını iyi değerlendirmesi halinde (7)TAŞUCU kendisine üst sıralarda yer bulabilir. Antalya pistine geldiği günden bu yana gayet iyi koşan (3) DELİ YILDIRIM daha sonraki ihtimaldir.

5.Koşu: Arap safkanlarının Maiden mücadelesinde; üst üste ikinci tamamladığı yarışları sonrası kazanma zamanının geldiğini düşündüğüm (6) ADAPINAR ile üçüncü tamamladığı koşusu sonrası sıkı hazırlanan (1) AZAPKAPI birlikte değerlendirilmeliler.

6.Koşu: Bir süre aradan sonra 1400 metrede önde numara götürerek Atlıkaya'ya geçilip ikinci tamamladığı koşusu sonrası gücüne ulaşan (1)BEDESTAN bu kez mesafenin kısalmasıyla çıktığı gibi bitirebilir. 172 gün aradan sonra kazanarak pistlere dönüş yapan (3) FULL THROOTLE yine birinciliğe yakın olup, tabela dışı kaldığı yarışı sonrası gelişme gösteren (2)BYNUSRET mutlaka yazılmalıdır. Aşama içerisinde olduğunu son üçüncülüklerinde gösteren (7)MELİNA HANIM bu ayağın şanslı diğer ismi olacaktır.

7.Koşu: Seri birincilikleri ardından son koşusunu ikinci tamamlayan (2) KAPRİZ sentetik pistteki üstün performansı ile kazanmaya yakın olup, tek yazmanızı öneririm.

8.Koşu: İstanbul sentetik pistindeki son ikinciliklerined formunu bulduğunu gösteren (1) BAYRAMDERE'yi yarışın en şanslı ismi olarak görüyorum. Tabelada yer bularak idman görünümü kusursuz (5) KUKİTAY ile yine bu grup için yeterli forma sahip (3) KOÇERİM ciddi rakipleridir. Ara verdikten sonraki yarışında zorlanmadan üçüncü olarak çok daha farklı duruma gelen (9) SOYLUBAŞ bu ayaktaki sürprizimdir.

9.Koşu: Altı ay aradan sonraki yarışını kalabalık grupta dördüncü bitiren (15) INTELLIGENCE çok daha iyi koşmasını beklediğim isim olup, ağır kilosuna rağmen (3) BEST OF ROCK etkili formu ve mesafe avantajıyla şanslıdır. Son üçüncülüğünde formunda artış gösteren (7) ROCKET FUEL güven verirken, etkili üçüncülüğü ardından iyi hazırlanan (2) SUPER NICE mutlaka yazılmalıdır. (5) RAIN FALL bu haftaki yarış hazırlıklarında daha fazla göze çarparken, (4) ZEREN HATUN istikrarlı yarışlarıyla ses getirecek güçtedir.

 

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.5.7.3

2.Ayak: 6.1

3.Ayak: 1.3.2.7

4.Ayak: 2

5.Ayak: 1.5.3.9

6.Ayak: 15.3.7.2.5.4