18 Ocak Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (4) HAS TARKAN, ilk üçte koşuyu kolay tempoda takip eden safkan, son 300'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile son 50 metrede ATEŞANI'ndan liderliği alarak 1 boy fark ve 2.20.28’lik derecesi ile kazanırken, son 800: 1.00.12 oldu. Hayatında 10 koşusunda ilk kez uzun mesafede start alan HAS TARKAN kazandı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında uzun mesafe günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

18 Ocak Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Kv-6/D yarışta; (2) CANIM SELİN, son 600’ü dördüncü durumda geçen safkan, son 400'den sonra orta kulvardan ikinci duruma girerek koşunun liderliğini yapan SWEET SACRIFICE ile arasında 7 boy fark olmasına rağmen yapmış olduğu müthış sprinti ile farkı 1.5 boya düşürerek 1.28.15’lik derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken, arka grupla 7.5 boy fark olup onikinci yarışında ilk kez “dilbağı" takılması ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

18 Ocak Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan KV-8 Francesco Sponza Koşusu’nda 5 safkan start aldı. (4) CESİ AFFETMEZ, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinden baş farkıyla koşuyu üçünçü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızıaalınız.

18 Ocak Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1800 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (2) DERYADİL, start ile birlikte koşunun liderliğini alıp farkıda 3 boya çıkaran safkan, bariyer dibine yaşlanarak koşuyu forse etmesi son virajı pisti ortalıyarak 4 boy önde dönerek koşuyu 4 boy farkla fazla zorlanmadan 2.19.55’lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 1.00.12 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

18 Ocak Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) GÖKÇESTAR, ilk 200 metrede teşviklerle koşunun liderliğini alan safkan, 6 boy farkla güle oynuya kazanma başarısı gösterirken, güzel formu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (3) ONARBEY, AGF'de  % 31 (1) at olan safkan, son 400'de Mehmet Kaya teşvikleri ve sert kırbaç vurması safkan aynı yere basarak son 200'den sonra sol taraftan uyarıcı iki kırbaç vurması safkan yine aynı yere basması koşu içinde anlık bir sıkıntı yaşamış olabilir. ONARBEY’in koşacağı bir sonraki ilk yarışında bu koşusundaki dördüncü olmasını sıralamasını ve derecesini unutun, çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız

18 Ocak Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (4) LADY İREM, son 200'den sonra 2., 3. ve 4.lük mücadelesinde burun baş farkıyla koşuyu 2.12.94'lük derecesi ikinci bitirirken o gelişi ile 10 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (3) BLUE JASMINE, yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken fotoya mermi gibi girmesi bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci, 5 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.