19 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-17 Koşu’da; (1) SWORD MASTER, start ile birlikte koşunun liderliğini alan safkan, son virajı kolay tempoda 4 boy önde dönüp 6 boy farkla ve 2.02.38’lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

19 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden Koşu’da; (8) SEA OF REALITY, son 250’de barıyer dibinden koşunun lıderliğini yapan BURHANİYEM'in dışına çıkan safkan, yapmış olduğu güzel sprinti ile aradaki 4 boyluk farkı boyuna düşürerek 2.06.71’lik derecesi koşuyu ikinci bitirirken, son 800: 0.54.44 oldu. Hayatında ilk yarışında Kocaeli Kartepe Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte koşuyu 6'ıncı bitiren SEA OF REALITY, Bursa Osmangazi Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte altıncı oldu. Sorunları giderildikten 3 ay sonra İzmir Şirinyer Hipodromu'nda güzel bir ikincilik yapması ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

19 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-3 Koşu’da; (1) FEBRIS, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti 7 boyluk farkı ve 1 boya düşürerek ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde koşuyu üçünçü bitirirken, 1.29.22’lik derecesi ile mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

19 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-4 Koşu’da; (3) OĞLUM YUNUS, barıyer dibinde kalan safkan, son 5 metrede dışından kuvvetli gelen ERAYKAN koşuyu yarım boy farkla kazanırken bu safkanda koşuyu 1.22.65’lik derecesi ile ikinci bitirdi. İlk yarışında son viraj dönüldükten sonra orta ve safkanların dışından sprinte kalması halinde günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (1) KARIZMATIK, son viraj dönüldükten sonra son günlerin başarılı jokeyi Özcan Yıldırım sprint mesafesini iyi ayarlayamaması ile kazanabileceği koşuyu yakın aralarla üçünçü bitirirken fotoya birinci ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi 10 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

19 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14/D Koşu’da; (2) NURLUOVA, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti fotoya yakın HANIM SULTAN'dan liderliği alarak 1.38.67’lik derecesi ile kazanırken, son 800: 0.57.60 oldu. İlk yarışında yine kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız. (7) HANIM SULTAN, fotoya yakın NURLUOVA'ya liderliği verip yarım boy fark ve 1.38.79’luk derecesi ile ikinci bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınızı alınız.