07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (2) HATIR SAYAN, koşuyu ikinci bitiren safkan, 1.20.18'lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Satış-1 yarışta; (8) NAKIŞ, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya ikinci olan safkandan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (10) SEDENKIZ, koşunun liderliğini alıp forse etmek istedi. ŞEN ANA'da liderliğini istemesi koşunun temposu bir anda artarak son 50’de iki safkanın temposu düştü. Bekleme yarışı yapan ASUMAN HANIM son vırajı dördüncü durumda dönerken, son 50’de liderliğini alarak 1.29.75’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.55.96 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta; (1) ANABELLE, son 200 de kolay tempoda orta kulvardan kuvvetli gelen safkan, koşunun liderliğini alıp son 100'den sonra BONNY BOMB’un ataklarına direnerek boyun farkı ve 1.29.68'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, güzel form durumu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (2) AKINLARBEYİ, son 300’den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde son metrelerde boyun farkıyla ikinci oldu. Fotoya canlı girmesi ile İstanbul sentetik pistte ilk yarışında üçüncü olan safkan, bir süre geri alınıp dinçlikle koşuyu ikinci bitirirken, çim pistte de başarılı olması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-6 Burhan Şenengem Koşusu'nda (3) PERFECT PLAYER, yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu dördüncü bitirirken, fotoya 1., 2.ve 3.olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında hangi grupta olursa olsun günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta; start ile birlikte koşunun liderliğini MAVİŞİN KIZI alıp son vırajı kolay tempoda 2 boy önde döndü. Teşviklerle ve sert kırbaç vurmadan 4 boy farkla kazanırken, 1.28.62’lik derecesi aynı gün diğer Maiden'i kazanan ASUMAN HANIM'ın 1.29.75'lik derecesinden daha iyi bir derece yaptı. İlk yarışında bir üst grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız

07 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (7) ROCKET SCIENCE, koşu içinde BUTRAGUENO binicisiz önünde fotoya yakın olması ile koşuyu ikinci bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında bu grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.