08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (3) LOVE ACTION, son 200'den sonra ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde bariyere yakın iç kulvarda olmasına rağmen koşuyu 1.29.06’lık derecesi ile ikinci bitiren safkan, üst üste ikinci kez ikinci oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında güzel form durumu ile günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) KIZIL ÖZGÜN, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile ikinci ve üçüncülük mücadelesinden yarım boy fark ve 1.39.96'lık derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken, ilk sekiz yarışında ilk kez ikinci olması ile mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-21 yarışta; GOLD CASH ve SWORD MASTER liderlik mücadelesinde birbirlerini temizlemeleri için tempoyu yükselterek arka grupla farkın 12 boya çıkardı. Son viraj dönüldükten sonra başa baş mücadelesinde bekleme yarışı yapan DEMS VICTORY, son 300'den sonra iç kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile son 150'de GOLD CASH’den liderliği alarak 1 boy farkla koşuyu DEMS VİCTORY kazandı. İlk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (4) OBRADA, start ile birlikte koşunun liderliğini barıyer dibinden aldı. Kimse safkanı rahatsız etmeyince binicisi M.M.Bilgin koşunun temposu düşürerek mesafeyi kısaltmak istedi. Bunu da güzel uyguladı. OBRADA, son 900'den sonra koşunun temposunu artırarak son vırajı 2 boy önde kolay tempoda döndü. Rakiplerinin hepsinin teşviklerle ile virajı dönmeleri atı alan Üsküdar'ı geçmiş oldu. OBRADA, beyaz bayrak ayna yaparak 3 boy fark, 1.26.66’lık derecesi ve jokeyi M.M.Bilgin ile birlikte kazanırken, son 3 yarışında iki kez kazanıp bir kez üçünçü oldu. OBRADA, güzel formu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız

08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2100 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (3) HAVZA ASLANI, jokeyi Özcan Yıldırım ile kolay tempoda TAŞAN'ın dışına çıkması gerekiyordu. İçine girmesi ile % 100 kazanabileceği koşudan ikinci ayrılırken, koşacağı bir  sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta; (7) RÜZGAR GOLD, çok iyi bir çıkış yaparak koşunun liderliğini aldı. Dağınık bir start sonrası ilk 300 metrede safkanların toplanması fazla koşu içinde gereksiz efor harcayan safkanlar ilk dörde girmedi. RÜZGAR GOLD, son vırajı 2 boy el oynatmadan dönerek kalan metrelerde de farkı 6.5 boya çıkartarak 1.38.26'lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.56.80 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan RAŞİT AĞBİ’nin 1.39.43’lük derecesinden çok daha iyi bir derece yapan RÜZGAR GOLD, koşacağı bir  sonraki ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

08 Şubat Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (12) BENEKLİ, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile iki atın ortasından girip baş farkıyla koşuyu ikinci bitiren safkan, o gelişi ile bir aksiyon daha olsa koşuyu kazanabilirdi. İlk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınızı alınız.