10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (3) COLLECTER, son virajı sekizinci durumda dönen safkan, son 300'de trafik sorunları yaşamasından dolayı zaman ve aksiyon kaybı yaşayarak son 150'de beşinci durumda olmasına rağmen son 100'de üç atın arasına girerek bir anda çıkıp 1.5 boy fark ve 1.26.40’lık derecesi ile kazanırken, son 800: 0.48.92 oldu. İlk koşusunda ikinci olan COLLECTER, ikinci koşusunda “Dilbağı" takılması ile birlikte kazanma başarısı gösterirken, mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup üstüne koyarak gitmesi ile ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Satış-2 yarışta; (10) ÇAKIRLAR, son 300'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile son 200'den sonra binicisi atına hakim olamayıp barıyer dibine giderek oldukça zaman kaybedip son 50’de yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu yarım boy farkla ikinci bitirirken, % 100 kazanabileceği koşudan ikinci ayrıldı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-17 yarışta; (6) JUDGMENT, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde 1.11.69’luk derecesi ve burun farkı ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) SANDUHAN, ilk 200 metre içinde koşunun liderliğini alan zaman zaman başka biniciler safkanların lıderliğini almak istemesi koşunun temposunu artırarak istediği tempoyu yapamayacak son metrede dışından kuvvetli gelen LAST TANGO’ya liderliği vererek koşuyu 1.25.99 ile koşuyu ikinci bitirdi. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan COLLECTER’in 1.26.40’lık ve SANDUHAN'ın 1.25.99'luk derecelerinden daha iyi derece yapması ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (4) CADDEBOSTAN, üçüncülük ve dördüncülük mücadelesinde içte olmasına rağmen koşuyu üçünçü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (6) ÖZÜDOĞRU, bekleme yarışı yapan safkan, son virajı dördüncü durumda dönüp ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde baş farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, 2.24.53'lük derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

10 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) ONATKUT, koşuyu üçünçü bitiren safkan, 1.41.58’lik derecesi ile ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (9) YAVUZKEYF, 1 start çeken safkan, iyi bir çıkış yaparak iyi yer kendine ayarlaması gerekiyordu Bir anda sekizinci duruma kaldı. Son virajıda sekizinci durumda dönerken, zaman kaybetmesi ile son 200'den sonra dış kulvara açılması ile zaman kaybederek son 100'deki müthış sprinti ile koşuyu yakın aralarla altıncı bitirirken, fotoya 2., 3., 4.ve 5. olan atlardan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.