11 Şubat Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 mere kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (9) CATNES, 6 boy starta kalıp son virajı dokuzuncu durumda dönen safkan, safkanların dışına çıkması zaman kaybetmesine rağmen son 150'de liderliği alarak kalan metrelerde de farkı 6 boya çıkartarak 1.29.81’lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.52.08 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız. (8) NİCOBAR, 2., 3., 4.ve 5.lik mücadelesinde koşuyu üçünçü bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü.

11 Şubat Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 mere kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (7) ALATA 2., 3.ve 4.lük mücadelesinde güzel sprinti ile safkanların dışından son metrelerde koşuyu üçünçü bitiren safkan, 5 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

11 Şubat Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 mere kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (5) PİŞMAN AĞA, koşuyu ikinci bitiren safkan, en az kazanan safkan kadar başarılı koştu. İlk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

11 Şubat Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 mere kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (3) GRANDE OPUS, ön tarafta FREJYA ile erken liderlik mücadelesine girişen safkan, karşı düzlükte FREJYA sapması ile safkan nefesini toplasada DESERT QUIET zorlanmadan kazanırken, GRANDE OPUS’da ikinci oldu. GRANDE OPUS, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (5) FREJYA, AGF'de % 31 ile (2) at olan safkan, karşı düzlükte dış kulvara sapması rakiplerinden fazla mesafe koşması ile farklı şekilde koşuyu 5'inci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını unutun. Çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

11 Şubat Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2100 mere kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (6) SON MAHSUL, son 100'de dördüncü durumda koşuyu bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.