14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (12) ULUARAT, iç kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ve 1.35.42’lik derecesi koşuyu üçünçü bitirirken, hayatında 23 kez start alan safkan 6 kez kazanma başarısı gösterdi. Çim pistte 4 kez start aldı ve 1 kez kazandı. Kum pistte hiç koşmadı. Sentetik pistte 19 kez koştu ve 5 kez kazandı. ULUARAT, ilk sentetik pistte koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-3/D yarışta; (4) LOOK AT THE STAR, son virajı üçünçü durumda dönen safkan, safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti son 300'de liderliği alıp kalan metrelerde de farkı 3.5 boya çıkartarak 2.10.34’lük derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.49.40 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınızı alınız

14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (11) EKSİBİR, son 200’de beşinci durumda olan safkan, yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 1.34.69'luk derecesi ikinci bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girdi. Edindiği yarış tecrübesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışını kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (6) ROSE CROWN, son virajı sekizinci durumda dönen safkan, son 300'de trafik sorunu yaşayarak zaman ve aksiyon kaybı da yaşayıp son 200'de yedinci durumda olması son 50'deki müthiş sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken trafik sorunu yaşamasaydı en kötü koşuyu ikinci bitirebilirdi. Mesafe uzadıkça daha farklı koşacak izlenimi verip edindiği koşu tecrübesi ile ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (9) JAKOBOY, beyaz bayrak ayna yaparak koşuyu 1.24.79’luk derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.49.44 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (4) UYGURUNOĞLU, koşuyu 5'inci bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (1) TUNÇSİPERİ, starttan 3 boy geç çıkış yapan safkan, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 1.20.87 ile üçünçü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-1 yarışta; (2) CURIO, 1.5 boy startan geç çıkış yapan safkan, son virajı yedinci durumda dönüp safkanların dışına çıkmak istemesi zaman kaybetmesine rağmen son 400'de yapmış olduğu güzel sprinti ile kısa sürede içindeki rakiplerine son 250'de hakim olarak fazlada zorlanmadan binicisi S.Boyraz iki uyarıcı kırbaç göstererek 1.33.23’lük derecesi ile 3,5 boy önde kazanma başarısını gösterirken, sınır gücünün 1 saniye daha istese yapabilirdi. Aynı gün diğer Şartlı-1'i kazanan YARGIÇ'ın 1.34.39'luk derecesinden CURIO daha iyi bir derece yapması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında üst grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (5) MASTERPIECE, son virajı yedinci durumda dönen safkan, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, 1.33.72’lik derecesi ile aynı gün diğer Şartlı-1'i kazanan YARGIÇ'ın 1.34.39'luk derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk Maiden yarışını fazla zorlanmadan kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

14 Şubat Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (12) MAKARACI KIZ, son virajı dokuzuncu durumda dönen safkan, NIDA HATUN'da dördüncü durumda dönmesi ile son 200'den sonra iki safkan başa baş mücadelesinde burun farkıyla koşuyu MAKARACI KIZ kazanırken, ganyanı 17.00 TL verdi. AGF’de % 5 ile (7) at olan safkan, LİDERFORM'da üçünçü safkandı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. NİDA HATUN burun farkıyla koşuyu ikinci bitirirken, en az kazanan safkan kadar başarılı koştu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.