ÇIGRÜZGARI Bu Grupta Kazanmaya Yakın "İZMİR"

1.Koşu: 5.1.4

2.Koşu: 2

3.Koşu: 2.1.3.4.5

4.Koşu: Dişi İngilizlerin Handikap-15 mücadelesi ile başlayacak olan ikinci altılıda; son yarışında ara vermiş olmasından etkilenen (3)VESPER'in bu defa çok daha iyi sonuç almasını bekliyorum. Formunu bulmaya başladığını son üçüncülüğünde gösteren (1) DUBAI EXPRESS ile 1400 kumdaki son ikinciliğinde 1.28.60 derece elde eden (2) THUNDER JEST rakipleridir. Tabeladan düşmeyip iyi durumda olduğunu gösteren (4) MY GİRL LİSA, farklı koşmasını beklediğim (5) GOLDEN FAIRY ve Bursa'daki son ikinciliği ışıklı (7) BEST OF FATOŞ uygun kilosu avantajıyla önereceğim diğer isimlerdir.

5.Koşu: Maiden koşuda; 70 gün aradan sonraki yarışını ikinci tamamlayıp formunu çok daha farklı duruma getiren (3) HENAIRE ile 1200 kum pistteki son ikinciliğinde 1.16.79 derece elde eden (10) OPER YOUR EYES arasındaki mücadele bence birinciyi belirler.

6.Koşu: 1600 kum pistteki Kv-8 koşusunu ikinci bitirip 1400 kum pistte start aldığı Gr-2 yarışını yine ikinci tamamlarken formunu bulduğunu gösteren (3) STORMY fotoyu önde geçmeye en yakın isimdir. İzmir kum pistinde birbirinden başarılı yarışlara adını yazdıran (5) SWEET SACRIFICE kendisini tanıyan jokeyi N.Avci ile bu ayağın şansı yüksek diğer tayı olup, 1200 kum pistte 1.14.17 ile kazandıktan sonra Gr-2 koşusundan üçüncülükle ayrılan (2) CANEFE mutlaka değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimdir.

7.Koşu: Başarılı yarışlarından sonra Kocaeli'deki altıncılığında istediğini alamayan (3) ÇIGRÜZGARI pist ve mesafeye yatkın olmasının yanısıra jokeyi V.Abiş ile bu defa kazanmasını beklediğim isim olup, tek yazmanız uygundur.

8.Koşu: Hayatının ilk koşusuna geç adapte olarak etkili sprinti dördüncü olmasına rağmen (1) CLOUDED HILL Bursa'da sıkı hazırlanmasıyla rakiplerini geride bırakabilir. İlk startındaki üçüncülüğü sonrası daha farklı duruma ulaşan (3) EDA KAPTAN rakip görünürken, grubun tecrübeli taylarından olan (2) DEVOTED DREAM bu defa birincilikle tanışabilir. (8) QUEEN OF HAPPINESS yarış gördükten sonra formunda aşama gösterirken, (9) QUEEN OF PELIN beşinci bitirdiği koşusundan sonra iyi hazırlanarak sürprizde önerim olacaktır. (5) MARIA QUEEN özellikle iki yarış önceki ikinciliğine göre bu ayağın sürprizi olacaktır.

9.Koşu: Tabeladan düşmediği son koşularında yükselişe geçtiğini gösteren (3) RUSDAMAT'ı bu grupta bir adım önde görüyorum. Form durumu yeterli olan (6) YARIMADA önde iyi bir yer tutması  durumunda bitirmeye çalışacak olup, uzun aradan sonra yarış görerek açıklarını gideren (10) ÇEKOĞLU yazılmalıdır. Her yarışını bir öncekinden daha iyi koşması ile (9) COŞKUNKAN dikkate alınmasını tavsiye edeceğim diğer isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.1.2.4.5.7

2.Ayak: 3.10

3.Ayak: 3.5.2

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1.3.2.8.9.5

6.Ayak: 3.6.10.9

MON COEUR Formunu Korumasıyla En Güvendiğim İsim "ADANA"

1.Ayak: Arap safkanlarının Şartlı-4 koşusunda; başarılı ve istikrarlı yarışlarıyla fit durumda gördüğüm (2) DEMİRBİKE birinciliğe yakın gördüğüm isimdir. Süratli yapısıyla çıktığı gibi bitirmeye çalışacak olan (1) EFKARLIEFE ile grubun en formda safkanlarından (6) HEREKLİ mutlaka yazılmalılar. Son haftaların çıkış yakalayan kısrağı (5) NAZLI MELTEM güven verirken, mesafeye yatkın olan (3) KAPAKLICAN değerlendirilmelidir. Önde boş bırakılması halinde (4) GUBAZ bu koşunun sürprizi olacaktır.

2.Ayak: Uygun rakipleri arasında start alacak olan (2) BARAJ YOLU'nun kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Dikkat çeken son koşularında çıkış içerisinde olduğunu belli eden (5) SIZIRLI YİĞİT ciddi rakip görünürken, ayırt edilmeden yazılmalarını öneririm.

3.Ayak: Bugüne kadar kum pistte start aldığı yarışlarında gücünü kanıtlayan (3) MON COEUR idman pistindeki fit görünümü ve jokeyi A.Çelik ile tek yazılmasını önereceğim isimdir.

4.Ayak: Jokeyi Ö.Yıldırım ile uyum içerisinde olan (3) ZOLO MUUM ikinci tamamladığı yarışı sonrası idman pistinde gelişme içerisinde görünmesiyle bu kez kazanabilir. Bu rakiplerini son koşusunda 1900 kumda çıktığı gibi geride bırakırken altı boy fark yapan (4) GHOST CAT yine aynı taktik anlayışıyla şansını yüksek bulduğum isimdir. Son yarışındaki üçüncülüğünde verdiği mücadele ile beğendiğim (6) OĞUZUN RÜYASI etkili formu ile mutlaka yazılmalıdır.

5.Ayak: 2100 kum pistteki son yarışını kazanarak gücüne ulaştığını gösteren (3) PEHLİVAN'dan yine birincilik gelebilir. Antalya'daki son üçüncülüğünde etkili sprinti ile gelerek dikkatimi çeken (2)GÖKHANBABAM Adana'ya iyi durumda gelmesiyle güven verirken, uzun aradan sonra kazanıp en son koşusundan dördüncülükle ayrılan (4) GOLD DESIGN bu defa çok daha iyi sonuç elde etmesini beklediğim isimdir. Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (1) BLENDE RENDE mesafeye yatkın olmasıyla ıskalanmamalıdır.

6.Ayak: Kum pistteki başarılı yarışlarıyla adından söz ettiren ve kendisine denk rakipleri arasında koşacak olan (3) SEHERYELİ bu defa kazanmaya yakındır. Son üçüncülüğünde geç kalan (1) SİYAH ATEŞ grubun en formda isimlerinden olmasıyla mutlaka yazılmalıdır. Seri yapıya sahip bulunan (2) YİPEK son yarışı ölçü alınmadan etkili koşmasını beklediğim isim olup, (4) KIRHATUN yeterli karşıladığım formuyla ses getirebilir. Son beşinciliğinde aşama içerisinde olduğunu belli eden (7) CANIMINÖZÜ ile Maiden kazandıktan sonraki iyi durumu devam eden (10) TOPAÇTAY sırasıyla şanslarını yüksek bulduğum diğer kısraklardır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.6.5.3.4

2.Ayak: 2.5

3.Ayak: 3

4.Ayak: 3.4.6

5.Ayak: 3.2.4.1

6.Ayak: 3.1.2.4.7.10