BERİD ve ÇIGRÜZGARIN'dan birincilik bekliyorum "İZMİR"

1.Koşu: 1-4-5

2.Koşu: 2-1-4

3.Koşu: 2

4.Koşu: Günün ilk ayağı bana göre zorlu bir yarış ile başlıyor. 4 ve Yukarı İngiliz Kısraklarının 1400 kumdaki Hand-15 mücadelesinde ilk çarpıyı bu pist-mesafede bu aprantiyle ikinci olduğu son yarışını başarılı bulduğum artan formuyla (2) THUNDER JEST'e atıyorum. Son haftalarda yükselişte olup hafta başı Bursa'daki ikinciliğiyle dikkatleri üzerine çeken hafif kilolu (7) BEST OF FATOŞ ve kolay kolay tabeladan düşmediği yarışları dikkat çekici olup sonlarda kuvvetli gelecek olan (4) MY GİRL LİSA favorimin rakipleri. Bu pist-mesafedeki son etkili üçüncülüğüyle artan formu olduğunu belli eden (1) DUBAI EXPRESS'e dişine göre rakipleri yanında bir çarpı atılmalı. Uzun bir aradan sonra yarış görüp nefes açan (3) VESPER'den bu kez farklı bir koşu bekliyorum. Mesafenin etkili ismi (5) GOLDEN FAIRY şanslı bir başka isim olup (8) ALL OF ME ve (6) HOEYON'u da yazarak bu ayağı kapatalım.

5.Koşu: Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayıp 1200 kumdaki son yarışında ikinci olurken fotoyu canlı geçen (10) OPEN YOUR EYES geliştirdiği form durumu ile favorimdir. Kısa bir arası olsa da Karacabey idman merkezinde hazırlanıp İzmir'e getirilen Kurtel Ekürisi'nin (8) MISS PETIT ihmal edilmemeli. Dilbağı aksesuarı denenip start aldığı son yarışında 1200'de uzun bir süre önde forse ettiği yarışı ikinci bitirirken beğenilen (3) HENAIRE gelişen formu ve kondisyonu ile bu kez bir çırpıda bitirebilir. Son dördüncülüğü ışıklı olan (7) MELEK AĞA süratli gitmesini beklediğim yarışta sondaki sprintiyle rakiplerini avlayabilir.

6.Koşu: Bu pist-mesafede üç kez kazanmayı başaran (5) SWEET SACRIFICE güzel formu ve hazırlığı ile yine birinciliğe en yakın isim. Bu pist-mesafedeki son yarışında Gr-2'de ikinci olurken dikkatleri üzerine çeken (3) STORMY en yakın rakibi olup istikrarlı bir form grafiği çizerek koştuğu yarışlarında etkili sonuçlar elde eden (2) CAN EFE kesinlikle ihmal edilmemeli.

7.Koşu: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarını seven, sert gruptaki son koşusunu fazlaca ölçü almadığım ve idman pistinde form durumu gayet iyi görülen Vedat Abiş'in bindiği (4) ÇIĞRÜZGARI'nın kazanmasını bekliyor, günün bankosu olarak öneriyorum.

8.Koşu: Bir kez start alıp 1400'de 1.32.65 ile dördüncü olurken sonlarda adeta usta atlar gibi atan edindiği koşu tecrübesi ile (1) CLOUDED HILL daha iyi durumda gireceği bu koşuda en şanslı isim. Her yarışını bir öncekinden daha etkili koşmaya başlayıp 1200'deki son yarışında dikkat çekici bir üçüncülük yaparken denenen kapalı gözlük takısından olumlu netice alınan (2) DEVOTED DREAM favorimdir. Bir yarış gördükten sonra düzenli olarak sürdürdüğü idmanlarında formunda gelişmeler kaydetmiş görülen (8) QUEEN OF HAPPINESS'den bu kez farklı bir yarış bekliyorum.

9.Koşu: Daha sert gruplarda bile etkili koşular sergileyebilen grubun en kalite ismi (3) RUSDAMAT ve geçen haftaki yarışında bence jokeyinin atına aşırı güveninden dolayı kazanabileceği beşincilikle bitiren form durumu iyi (6) YARIMADA arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine kazandığı koşudaki güzel düzenli idmanlar yaparak muhafaza eden (4) FIRATIN ÖFKESİ'nin de katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-7-4-1-3-5-8-6

2.Ayak: 10-8-3-7

3.Ayak: 5-3-2

4.Ayak: 4

5.Ayak: 1-2-8

6.Ayak: 3-6-4

Formda safkan MON COEUR en güvendiğim isim "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-3-2-1-5-4

2.Ayak: 5-2

3.Ayak: 3

4.Ayak: 4-3-6-5

5.Ayak: 3-4

6.Ayak: 3-4-7-1-2-10-6