27 Şubat Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (6) EYYAMI BAHUR, son 100'de orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ve 2.19.27’lik derecesi koşuyu ikinci bitirirken, koşuyu kazanan safkandan fotoya daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (5) HANSOY, AGF'de % 23 ile (1) at olan safkan, son 300’den sonra gerilemeye başlayıp fotoya farklı şekilde tırıs yapar gibi koşuyu sonuncu bitirdi. Bir evelki yarışında aynı pistte 2.22.31 derecesi ile ikinci olurken, 23 gün sonra 2.31.06 derece yapması koşu içinde anlık bir sorun yaşamış olabilir. HANSOY’un koşacağı bir sonraki ilk yarışında bu yarışındaki derecesi ve sıralamasını unutun daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilir, notlarınıza alınız.

27 Şubat Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Hand-13 yarışta; (3) SENZA FIATO, son virajı pistti biraz ortalıyarak 1 boy önde lider dönen safkan, son 200’den sonra farkı 6 boya çıkartarak 1.29.57’lik derecesi ile kazanırken, son 800:0.52.64 oldu. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında güzel form durumu ile mesafe ayırt etmeden kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

27 Şubat Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-5/Y1 yarışta; (4) DENİZ ŞÖVALYESI, yüksek tempoda giden koşuda beşinci durumda koşuyu takip eden safkan, santim santim koşarak öndeki safkanlar liderlik mücadelesinde birbirlerini temizlemeleri, son virajı barıyer dibinden üçünçü dönüp son 300'den sonra önünde ki PEKALP dışına çıkarak son 100'de liderliği alarak tereyağdan kıl çeker gibi koşuyu 1.5 boy farkla kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

27 Şubat Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Gr-3 yarışta; (3) ÇELİ BEZA, son virajı barıyer dibinden üçünçü dönmesi binicisinin elinde sermaye olması son virajı dönmesi ve önü açık olması son 400 barıyer dibinden sprinte kalması son 250'de dışındaki atın bir anda kulvarına girmesi ile safkanın binicisi atını sprinte kaldırması 100 metre sonra yıkılma tehlikesine karşı tutmak zorunda kaldı. 120 ile giden bir arabayı anı frene basması o arabayı aynı anda 120 km çıkması zaman ister. SÜPER DAYI’ya binen Ahmet Çelik ÇELİ BEZA'ya binen M.S.Çelik öz kardeşi kendi üçünçü oldu. Kardeşine faul yapmasa koşuyu M.S.Çelik ÇELİ BEZA ile kazanıcaktı. ÇELİ BEZA ilk yarışında herhangi bir koşu Açık Grup koşusunda dagil günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü.

27 Şubat Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (4) SELANİK ASLANI, bekleme yarışı yapan safkan, son virajı barıyer dibinden üçünçü durumda kolay tempoda döndü. Son 300'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile koşunun liderliğini alan safkan, 4.5 boy fark ve 1.26.69'luk derecesi sert kırbaç vurmadan teşvikleri ile Vedat Abiş ile kazanma başarısı gösterirken sınır gücünün 1.26.00 altına düşürebilecek gücü olması ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

27 Şubat Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (7) MAMBA MENTALITY, binicisi Hışman Çizik atını orta kulvara alması yapmış olduğu güzel sprinti ile koşunun lıderliğini alması fazla zorlanmadan 2.5 boy farkla kazanma başarısı gösterirken, ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (4) AEGEAN TOUCH, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu 5'inci bitirirken fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız