GARİPLERBEYİ Uygun Kilosuyla Güven Veriyor "BURSA"

1.Koşu: 4.1.5.3

2.Koşu: 6.7.4.1

3.Koşu: 1.5.4

4.Koşu: Arap safkanlarının Handikap-16 yarışı ile başlayacak olan ilk ayakta; Bursa 1400 kumunda kazanıp Kocaeli'deki son koşusunu beşinci bitiren (9) O BİR REİS önde gelen isimdir. Daha güçlü rakipleri arasında son beşinciliğine göre (2) HAREM AĞASI ile İzmir'de uzun mesafede kazanan (4) SALUKİ rakip gördüğüm isimlerdir. Bu kez yaşça büyük rakipler arasında start alacak olan (7) BAYELMAS kilo avantajı ile güven verirken, (1)SINIRTANIMAZ son ikinciliğine göre mutlaka yazılmalıdır. Dikkat çeken dördüncülüğü ve mesafesinde (8) KELEŞHAN, süratli stili ile (6) ARDAHAN ve dinçlik yarışı yapabileceğine inandığım (3) KORUYUCU sırasıyla önereceğim diğer isimler.

5.Koşu: 3 yaşlı Dişi İngilizlerin Maiden koşusunda; tabelada yer bulduğu yarışları sonrası bu kez kazanacak güce ulaşan (5) KINALIGIRL birincilikle tanışabilir. Etkili ikincilikleri sonrası altıncı bitirdiği koşusunda bekleneni veremese de (11) SOLİ bu grupta iyi sonuç alabilecek güçte görünürken, sıkı hazırlanan (7) PINEAL CODE mutlaka yazılmalı.

6.Koşu: 1400 kum pistte kazandığı yarışından sonraki iyi durumu devam eden ve uygun kilo avantajına sahip olan (7) GARİPLERBEYİ bence yine fotoyu önde geçer.

7.Koşu: Yarışta süratli isimlerin olmasıyla sonlardaki etkili sprintini gerçekleştirebilirse (3) ALTINTEPE bence bu rakiplerini geride bırakacaktır. 1200 kum pistte 1.22.52 ile kazanıp ardından 1800 metrede ikinci olan (2) DEMİRKARDEŞLER seri yapısıyla ciddi rakip gördüğüm isimdir. Adından söz ettirdiği koşuları sonrası formunu sürdüren ve jokeyi M.Kaya ile uyum sağlayan (4) UÇAN YAPRAK bu ayağın ses getirebilecek diğer ismidir.

8.Koşu: Formunda önemli gelişmeler olduğunu son üçüncülüğünde belli eden (4) CIX LIFE bu kez birinciliğe en yakın gördüğüm isimdir. (8) SÖNMEZ YİĞİT tabelada yer bulduğu koşularından sonra fit duruma ulaşırken, ikinci bitirdiği son yarışında kendini bulduğunu gösteren (5) EL PATRON ile eküri koşma avantajına sahip bulunarak son koşusundaki ikinciliğine göre (7) ZİSİNO'da etkili olabilir.

9.Koşu: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında; (8) MON REVE ilk startını üçüncü tamamladıktan sonra formunu üst seviyeye taşımasıyla favorimdir. Güçlü kan hattının yanısıra yeterli hazırlıklara sahip olan Kurtel ekürisinin tayı (6) FOREVER BLUE ciddi rakibi olur. 125 gün aradan sonra koşacak olsa da hız kazandırdığı çalışmalarıyla açıklarını gideren (3) DUCENS MULER ile yarış gördükten sonra idman pistinde farklılaşan (7) MISSECDAD değerlendirilmesini önereceğim diğer kısraklar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9.2.4.7.1.8.6.3

2.Ayak: 5.11.7

3.Ayak: 7

4.Ayak: 3.2.4

5.Ayak: 4.8.5.7

6.Ayak: 8.6.3.7

DAR SOKAK Etkili Formuyla Bir Adım Önde "ŞANLIURFA"

1.Koşu: 5.6.1

2.Koşu: 1.8.7.3.4

3.Koşu: 2

4.Koşu: 4 ve yukarı Dişi Arap safkanlarının Handikap-14 yarışı sürprize açık olup; kısa bir istirahatin ardından aşama içerisindeki (7) AK KATMERLİ ile tabeladan düşmeyen (5) DİLDE HANIM ön plandaki tavsiyelerimdir. Eküri avantajlı (3) DEMİRKIZIM güven verirken, (2) ÇEKEÇEKE bir süre aradan sonra start alacağı bu koşusunda mutlaka yazılmalıdır. Dikkat çeken yarışlar sergileyen (6) JAVARONOK ile 1000 metrelik galobunda gelişme içerisinde görünen (8)ZEKİKIZ'da değerlendirilmeliler.

5.Koşu: Önemli gelişmeler içerisinde olduğunu son üçüncülüğünde gösteren (4) BEYAZ GÖLGE ile grubun formda isimlerinden (1) GÖZE ÇARPAN bu ayakta ön planda tavsiye edeceğim safkanlardır. (11) NESLİCANIM eküri koşma avantajı ile adından söz ettirecek güçte olup, (5) CAN HATİCE sürpriz gerçekleştirebilir. Üst üste ikinci tamamladığı yarışları sonrası fit duruma ulaşan (9) SAÇANINSESİ ve jokeyi F.Yardımcı ile (10) KÜÇÜK WESME bu ayağın devreye girebilecek diğer isimleridir.

6.Koşu: Adana'daki başarılı yarışları sonrası formunu sürdüren (7) PEKALP önde kuracağı temposuyla rakiplerine üstünlük sağlayabilecek güçtedir. Kazandığı son yarışında gücüne ulaştığını belli eden (12)GİRDABINOĞLU ciddi rakip görünürken, birlikte değerlendiriniz.

7.Koşu: Bu kez daha müsait rakipleri arasında start alacak olan (6) MUCİT TAY'dan birincilik bekliyorum. (1) DAĞ AVCISI bu tip mesafelere yatkın olması ile ciddi rakip görünürken, her an patlama yapabilecek güçte olan (11) TİLKİ ANDREA ile yatkın olduğu mesafede start alacak olan süratli (9) YUTANGİRDAP daha sonra düşünülmeliler.

8.Koşu: 4 yaşlı Arapların Maiden yarışında; formunda önemli gelişmeler olduğunu son ikinciliğinde gösteren (4) VESİM birinciliğe en yakın gördüğüm isimdir. Son iki koşusunda tabelada yer bulup aşama kaydeden (1) AĞA ALACASI ciddi rakip görünürken, tecrübesiyle bu grupta iyi netice almasını beklediğim (2) BENZEMA'yı mutlaka değerlendirmenizi öneririm. İkinci bitirdiği yarışı sonrası idman görünümü gayet iyi olan (3) TİRYAKİ BEY'de bu ayağın şanslı diğer ismi olacaktır.

9.Koşu: Son haftalarda iyi bir form tutarak adından söz ettiren (2) DAR SOKAK son koşusunda etkili sprinti ile başarılı ikinciliğe adını yazdırıp mesafenin uzun olmasıyla bu kez kazanmasını beklediğim isim olup, tek yazabilirsiniz.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.5.3.2.6.8

2.Ayak: 4.1.11.5.9.10

3.Ayak: 7.12

4.Ayak: 6.1.11.9

5.Ayak: 4.1.2.3

6.Ayak: 2