03 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-4/D yarışta; (6) QUEEN PROTEO, son 150'de içte dışında CANDY QUEEN ile arasındaki başa baş birincilik mücadelesinde nefesler tutuldu. Fotoya iki safkan başa baş girdi. Burun farkıyla CANDY QUEEN koşuyu ile kazanırken QUEEN PROTEO ise 2.06.16 derecesi ile ikinci bitirdi. QUEEN PROTEO hayatında 9 kez start aldı ve 2 kez kazandı. Çim pistte hiç koşmadı. Kum pistte 9 kez koştu 2 kez ve kazandı. Sentetik pistte hiç koşmadı. QUEEN PROTEO, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (7) HEDBE, son virajı orta kulvardan ikinci durumda dönen safkan, son 300'den sonra TUNÇDAĞ ile aradaki farkı dışından gelmesine rağmen boyuna düşürerek koşuyu 1.22.94’lük derecesi ile ikinci bitirirken, güzel form durumu ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

03 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (1) ÇAPRAZ, son 200'de beşinci durumda olan safkan, koşunun liderliğini yapan OBLIVION ile arasında 6 boy fark olmasına rağmen farkı 3 boya düşürerek koşuyu ikinci bitirdi. 1.5 ay bir ara verdikten sonra bugünkü başarısı ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden yarışta; (1) ENDERHAT, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 5 metrede dışından gelen KAFKAS PINARI'na faul yaparak koşuyu ikinci bitirirken, son 400'de erken başa geçmesi ile kazanabileceği koşudan ikincilikle ayrıldı. Koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde bu grupta kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

03 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (4) WAR MACHINE, bekleme yarışı yapan safkan, koşunun temposu yüksek olması ile son virajı dördüncü durumda döndü. Safkanların dışına çıkarak son'50 de Ayhan Kurşun ve 1.29.73’lük derecesi ile bütünleşerek kazanma başarısı gösterirken, mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında yine kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

03 Mart Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda 1300 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (9) ESAS TAY, koşuyu 1.33.33’lük derecesi ikinci bitirirken, dış kulvardan müthış sprinti ile dikkat çekmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.