DENİZ ŞÖVALYESİ ve KING BERKAY zevkli Yeşiloba programının tekleri "ADANA"

1.Koşu: 7-8-6-2

2.Koşu: 5-3-1-4-2

3.Koşu: 3

4.Koşu: Dikkat çekici son koşusu ile formunda gelişmeler olduğunu belli eden ve deklare sabahı start alacağı jokeyi H.Çizik nezaretindeki 800/52,5 26,5 R galobunda genel görünümüyle beğenilen (7) OPERETTE ilk atımdır. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan ve eküri avantajı bulunan (3) BEAUTIFUL BELLE favorimin öncelikli rakibi. İlk iki yarışında tabelada kendisine yer bulduktan sonra düzenli idmanlarında daha iyi duruma gelmiş görülen (9) STARLINER ihmal edilmemeli. Bir süre geriye alınsa da güzel hazırlığı bulunan (4) EURO POWER'da Müs.Çelik var, yazılmadan olmaz. Antalya sentetik pistteki son beşinciliğinde fotoyu canlı geçişi ile dikkatimi çeken bu aralar çıkış içerisindeki (2) ANA FATMA diğer şans verdiğim isim olup sürprizi ise yarış koştukça daha iyi duruma gelen (6) HOPEFULL TREASURE'den bekliyorum.

5.Koşu: Maiden'a 1400 kumda kazanarak veda ettiği yarıştaki güzel form durumunu muntazam idmanlar yaparak muhafaza eden (3) GIRL OF CHARLIE ve bu sezon bu pis-mesafede 1.16.48 ile kazanan, son yarışlarında tabela dışı kalsa da Urfa'daki muntazam idmanlarında formunu toparlamış görülen (1) DOĞAN UMUT arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine ideal pist-mesafesini bulan (4) HAT MATRA'nın da katılmasını bekliyorum.

6.Koşu: Bu pist-mesafede üst üste kazandıktan sonra uzun mesafeye çıktığı yarışını da 1900'de kazanarak ne denli formda bir isim olduğunu belli eden (3) DOĞAN KARDEŞLER ve bu safkanın ardından ikinci kaldığı koşuları sonrasında deklare sabahı yaptığı 600/42,8 28,0 R galobundaki form durumu beğenilen bu kez Vedat Abiş ile start alacak olan (1) AKATAHAN arasında geçmesini beklediğim rövanş mücadelesinden sonda az hata yapan galip ayrılacaktır.

7.Koşu: Bu pistteki son üç koşusunu 1400'de kazanırken fazla zorlanmayan ve kendine has idman programıyla etkili formunu koruyan kaliteli isim (2) KING BERKAY'ın önde istediği tempoyu bulup yine kazanacağını düşünüyor, tek yazıyorum.

8.Koşu: Uzun mesafeli kum pist yarışlarına yatkın bir isim olan (5) DREAM OF HONOUR başarılı koşularındaki güzel formunu düzenli idmanlar yaparak korurken, uyumlu binicisi E.Akkılıç ve rakiplerine göre elverişli kilosu ile favorimdir. Bu yarışında "Dilbağı" aksesuarı denenecek olan (3) ŞEREF HAN sonlarda yapacağı etkili atağıyla rakiplerine hakim olabilir. Bu sezon 2000 kumda iki kez ve 1400 kum pistte bir kez kazanıp son koşusunu ölçü almadığım (2) ARSİYAN'da Vedat Abiş var, bu kez etkili bir yarış bekliyorum. Üç ay aranın ardından koşup beşinci kaldığı yarıştan daha iyi duruma geldiğini idmanlarında belli eden (4) AEGEAN TOUCH gelişen kondisyonu ile rakiplerini avlayabilir. İşin ehli bir ekibi tarafından hazırlanan etkili son koşuları ve müsait kilosu ile (7) TNE NIGHT HUNTER kuponlarda bulunulmalıdır.

9.Koşu: Beş ay ara verdikten sonra kum pistte bir yarış koşup açığını kapatan ve deklare sabahı yaptığı 600/40,5 27,0 R galobunda geçer not alan (3) ÖNCÜ BELGİ'den sevdiği çim pistte ve gelişen kondisyonu ile bu kez etkili yarış bekliyor, ilk çarpıyı atıyorum. Yakalamış olduğu etkili formuyla üst gruplarda bile başarılı yarışlar koşmaya başlayan (4) KANARHAN ve uzun bir aranın ardından ilk yarışını koşacak olmasına rağmen bilinen çim pist performansıyla (2) TATMAR BEY favorimin öncelikli rakipleri. Üç ay aradan sonra bir üst grupda kumda yarış görüp farklılaşan (6) SEVALCAN ve gücü nispetinde dikkat çekici yarışlar koşabilen çime yatkın (5) GUBAZ kuponlara yazılmalılar.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-3-9-4-2-6

2.Ayak: 3-1-4

3.Ayak: 3-1

4.Ayak: 2

5.Ayak: 5-3-2-4-7

6.Ayak: 3-4-2-6-5

DAYWALKER'ın Maiden'dan çıkmasını bekliyorum "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-7-6-5-2-3-1

2.Ayak: 8-6-2-1-11

3.Ayak: 3

4.Ayak: 1-5

5.Ayak: 2-1-3

6.Ayak: 3-9-1-5-2