02 NİSAN SALI ADANA YEŞİLOBA

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1900Kum

DENİZ SESİ: Son viraj dönüldüğünde bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla koşuya son 200'de hakimiyetini hissettirerek 3 boy farkla kazanan safkana ilk yarışında da dikkat diyoruz.

ŞAH BABA: Orta kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan içinden gelen Deniz Sesi'ne karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında değerlendiriniz.

MY CHARLIE: Jokeyini düşürerek koşuyu derecesiz bitirmiştir.

2.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (SATIŞ-1) 1400Kum

AYGÜL KIZ: Bariyer dibinden son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan rakiplerine son 200 geçildiğinde hakim olarak kazanırken ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

HAT MATRA: Son 300'de 5,durumda olan safkan dış kulvardan güçlü ataklarıyla gelerek 2.liği kurtarırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınız.

GRANDE HEART: Ön gruba yakın giderek virajı 2.dönen safkan orta kulvarda mücadelesini sürdürüp 2.liği son anda Hat Matra'ya kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/D) 1400Kum

ANADOLU EDASI: Önde yarışın liderliğini yapan Çilkeleş'i kovalayan safkan bariyer dibinden etkili gelip son 150'de rakibine üstünlük sağlayıp kazanırken 1.28.65 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da etkili koşar.

ÇİLKELEŞ: Startla birlikte liderliği alan safkan son 200 geçildiğinde içinden gelen Anadolu Edası'na karşı gelemese de 2.liği vermezken ilk yarışında değerlendiriniz.

HANİFE SULTAN: Orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelip fotoya canlı girişiyle koşuyu 3.tamamlayan safkan ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

4.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-4) 1900Kum

ZÜLFİKARIM: Son viraj dönüldüğünde dış kulvardan temposunu yükseltip yarışa son 400 geçildiğinde üstünlük kuran safkan farkı 7.5 boya çıkartarak fazla zorlanmadan kazanırken ilk yarışında da etkili sonuç alır.

BLACK LORD: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'de yaptığı ataklarıyla 2.omurekn formunda gelişmeler görülmesi ile takibe alınız.

5.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (HAND-17/DHÖW) 2200Kum

CAMBAZOĞLU: Son virajı 5.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de koşuya hakimiyetini hissettirip kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

CİHANIN GÜLÜ: Bekleme yaparak son 300'de orta kulvardan dış kulvara açılarak etkili sprinti ile 2.olan safkan yakaladığı formuyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

CANYURT: İç kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayıp fotoya kadar verdiği mücadele ile koşuyu 3.bitiren safkan iyi formuyla ilk yarışında değerlendirilmelidir.

6.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-16) 1800Çim

SPEED BLUE: Bekleme yaparak düzlüğü ön grubun gerisinde dönen safkan dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip Yamatai'ye fotoya yakın hakim olarak kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

YAMATAİ: 143 gün aradan sonraki yarışını önde kabullenerek numara götüren safkan üstünlüğünü son ana kadar temposunu bozmadan korurken dışından gelen Speed Blue'a fotoya yakın geçilerek 2.oldu. Çim pistte bundan sonra etkili yarışlarına devam eder.

AMADIS: Orta kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele vererek 3.lüğü ile formunu bulmaya başladığını gösterirken yakın takibe alınız.

MAMBA MENTALITY: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan sonlarda güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 4.olurken ilk yarışında geç kalmadığı taktirde çok daha iyi sonuç alacak güçte bir isimdir.

CLYMORE: Rakiplerine göre biraz ağır kilo ile start aldığı yarışında bekleme yapan safkan en dış kulvardan sonlarda kuvvetli sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken ilk yarışında çok daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

BATI KASIRGASI: Orta kulvardan sonlarda etkili sprinti ile gelerek yakın aralarla koşuyu 6.tamamlayan safkanın ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

UMUTBEY: Dört gün arayla start aldığı yarışında bekleme yapan sa fkan iç kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 7.olurken ilk yarışında geç kalmadığı taktirde çok daha iyi sonuç elde edebilir.

LION CHILD: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla yakın ara koşudan 8.ayrılan safkanın kazanan rakibiyle arasında sadece 40 saliselik bir fark olmasıyla ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-4/DHÖW/D) 1300Çim

ÖZNİLAY: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla Nezengül ile düzlükten sonra birincilik mücadelesi veren safkan rakibine son 150'de hakim olarak kazanırken 1.25.00 derecesiyle ilk yarışında da dikkat edilmelidir.

NEZENGÜL: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan gelip Öznilay ile başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine 1 boy farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında etkili formuyla değerlendiriniz.

HEYFA: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenen safkan son 300'de Öznilay ve Nezengül'e yakalanıp rakiplerine karşı gelemese de 3.lüğü vermezken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

NATUREL: Yarışa geç adapte olan safkan dış kulvardan son 100'de etkili atakları ile gelerek koşuyu 4.tamamlarken fotoya 3.olan rakibinden daha canlı girmesiyle ilk yarışında takibe alınmasını tavsiye ederiz.

8.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1200Kum

ERDİ BEY: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 100'de hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan yakaladığı formu ve 1.23.53 derecesiyle ilk yarışında da etkili sonuç alır.

DEMİRDURAN: Bariyer dibinden son 200'den itibaren ataklarına başlayıp etkili sprinti ile gelerek 2.liği kurtaran safkanın 1.23.74 bitiriş derecesiyle ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

HİLAL ZAMANI: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla fotoya kadar mücadelesini sürdüren safkan 2.liği son anda Demirduran'a kaptırarak 3.olurken 1.23.81 bitiriş derecesiyle ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.

GÖKÇEKURT: Orta kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan öndeki rakiplerini yakalayamasa da fotoya canlı girişiyle 4.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

9.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 1900Kum

RAIN KING: Son virajı 8.dönerek bekleme yapan safkan son 200'de iç kulvardan dış kulvara  açılarak sprintine başlayıp Luka Magıc'e tam fotoda hakim olarak kazanırken 2.05.90 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Deniz Sesi'nin 2.08.50 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da adından söz ettirir.

LUKA MAGIC: Önde yarışın lideri olan Heers The Storm'un dışından ataklarına başlayıp rakibine son 20'de hakim olduğu anda en dıştan gelen Raın Kıng'e direnemeyerek koşudan 2.ayrılan sa fkanın 2.05.98 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Deniz Sesi'nin 2.08.50 derecesinden daha iyi olmasıyla Maiden'dan çıkması yakındır.

HEERS THE STORM: Startla birlikte liderliği alarak önde koşunun tüm yükünü çeken safkan son 20'ye kadar üstünlüğünü korurken fotoya yakın Raın Kıng ve Luka Magıc'e karşı gelemeyerek koşudan 3.ayrıldı. 2.06.12 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Deniz Sesi'nin 2.08.50 derecesinden daha iyi olmasıyla yakında Maiden'dan çıkar.

SILENCE OF REALITY: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar verdiği mücadele ile yakın ara 4.olurken 2.06.31 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Deniz Sesi'nin 2.08.50 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınmalıdır.

10.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (ŞARTLI-3/DHÖW) 1400Kum

AKDAĞ FIRTINASI: Dört gün arayla start aldığı yarışında liderliği ilk metrelerden itibaren ele geçiren safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında da etkili koşar.

BELALI TUMBUL: Temposunu viraj dönüldüğünde yükselterek orta kulvardan ataklarına başlayan safkan Akdağ Fırtınası'nı yakalayamasa da 2.liği ile formda görünürken ilk yarışında dikkat ediniz.

UĞURLAR: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan fotoya kadar Belalı Tumbul ile başa baş ikincilik mücadelesi verip rakibine az farkla geçilerek 3.olurken ilk yarışında değerlendirilmelidir.

UÇAN KAFKASLI: Orta kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla koşuyu 4.bitiren safkanın fotoya canlı girişi dikkat çekerken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

NAKKAŞTEPE: En dış kulvardan sonlarda iyi yüklenmesine rağmen yetiştiremeyerek koşuyu 5.bitiren safkanın bugün için geç kaldığı görülüp ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması durumunda çok daha iyi netice elde eder.

02 NİSAN SALI ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-15) 1400Kum

SOMEBODY STOP ME: Son virajı 5.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 100 geçildiğinde Yiğit Khan'a hakim olup kazanırken 1.28.37 bitiriş derecesiyle ilk yarışında da adından söz ettirir.

DESERT FEVER: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla 2.liği Yiğit Khan'dan kurtarıp fotoya canlı girişiyle formda görünen safkan 1.28.77 bitiriş derecesiyle ilk yarışında yine etkili koşacak güçte bir isimdir.

YİĞİT KHAN: Ağır kilosu ile yarışı önde kabullenen safkan dışından gelen Somebody Stop Me'ye son 100 geçildiğinde karşı gelemeyip 2.liği de Desert Fever'a kaptırarak koşuyu 3.bitirirken ilk yarışında daha farklı koşabilir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-15/DHÖW) 1200Kum

MUNZUR: Bekleme yaparak virajı 6.dönen safkan dış kulvardan güçlü atakları ile gelip son 100'de Kara Korsan'a hakim olarak kazanırken 1.22.93 bitiriş derecesiyle ilk yarışına da ışık tutmuştur.

KARA KORSAN: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla koşuya son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Munzur'a son 100'de karşı gelemeyerek 2.olurken 1.23.30 bitiriş derecesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

OĞLUM YUNUS: Rakiplerine göre ağır kilo ile start aldığı yarışında bugün beklemeyi tercih eden safkan orta kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelerek 3.lüğü kurtarırken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN) 2000Kum

FAST VAILANT: Bekleme yaparak virajı 5.dönen safkan bariyer dibinden etkili ataklarıyla gelip son 100 geçildiğinde Cem İso'ya hakim olup farkı 3.5 boya çıkartarak kazanırken ilk yarışında da etkili koşacak güçtedir.

OCEAN WAVE: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de öndeki Cem İso'yu yakalayan safkan rakibine hakim olsa da içerden gelen Fast Valıant'a karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrıldı. Formunu bulmaya başlaması ile takibe alınız.

CEM İSO: Uzun mesafede önde yarışın tüm yükünü çeken safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar karşı gelemeyerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-8/DHÖW) 2000Kum

DÜNDARZADE: Startla birlikte numarayı ele geçirerek koşuya tempo veren safkan viraj dönüldüğünde dışından gelen Taşan'ın tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelerek beyaz bayrak ayna kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

TAŞAN: Son virajı bariyer dibinden dönüp son 300'de öndeki Dündarzade'nin dışına açılarak ataklarına başlayan safkan tüm çabalarına rağmen rakibini yakalayamayıp koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında yine adından söz ettirir.

5.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (G3/DHT) 2000Sentetik

JAFAR: Son virajı 2.döndükten kısa bir süre sonra liderliği alıp koşuya hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Bahadır'ın ataklarından etkilenmeyerek kazanırken yakaladığı müthiş formuyla ilk yarışında da söz sahibi olur.

BAHADIR: En dış kulvardan son 200'den itibaren etkili ataklarıyla gelen safkan Jafar ile arasındaki farkı eritemese de fotoya canlı girerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmelidir.

KAYAFATİH: Orta kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan dışından gelen Bahadır'a karşı gelemeyerek koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında etkili formuyla dikkat edilmelidir.

6.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-8) 2000Sentetik

COUNTACH: Temposunu viraj dönüldüğünde yükselterek son 400 geçildiğinde koşuya hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Ottowa'nın ataklarından etkilenmeyerek kazanırken ilk yarışı için de ümit vermiştir.

OTTOWA: Son 300'den itibaren Countach'ın dışından ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı eritemeyerek koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında iyi formuyla adından söz ettirir.

7.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 2100Kum

EVERYTHING ALRIGHT: Son virajı 4.dönen safkan dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olarak kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

JUNIOR ÇINAR: Önde yarışın liderliğini yapan Kahraman Treader'ı kovalayan safkan viraj dönüldükten sonra temposunu yükselterek ön grupta mücadele verip Everythıng Alrıght'e karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

ANOTHER PLACE: Son viraj dönüldüğünde dış kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadelesini sürdürerek 3.lüğü ile formda görünürken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

KAHRAMAN TREADER: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan son 200'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile koşuyu 4.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabileceğini belli etmiştir.