Süratli HALLAND Etkili Formu ile Beyaz Bayrak Ayna Yapar " ANKARA"

1.Koşu: 2.4.6.7.5

2.Koşu: 1.4.2

3.Koşu: 3.2.1

4.Koşu: Dişi İngiliz safkanlarının 1300 çim pistteki Şartlı-4 yarışında; başarılı ve istikrarlı koşuları sonrası iki buçuk bir aylık ara vermiş olsa da (11) MESMERIZED jokeyi Müs.Çelik ile ilk şanslı isimdir. Kum pistteki son koşusu kesinlikle ölçü olmayıp çimdeki başarılı performansıyla (10) LADY CAPELLA farklı koşacak olup, İstanbul'daki son ikinciliğine göre (4) PAPER QUEEN ve Adana'daki son Kv-6 yarışını erkek rakipleri arasında ikinci bitirip bu kez himcinslerinin yanında (3) SER VEYRON mutlaka yazılmalıdır.

5.Koşu: Adana'daki son yarışında beklenenin altında bir performans sergilese de (4) KING OF DELATIERRA takı değişikliği yapılarak bu kez sadace kapalı gözlük ile start alacak olup jokeyi A.Çelik ile uygun görünen rakipleri arasında ilk şans tanıdığım isimdir. Beş ay aradan sonra start alacak olsa da düzenli yarış hazırlıkları ile açığı bulunmadığına inandığım (5) NATIVE MOONLIGHT arasında mücadele bekliyorum.

6.Koşu: 1400 kum pistteki son koşusunu 1.28.78 ile çıktığı gibi kazanan (3) HALLAND formunu devam ettirirken yine rakiplerini yanına yaklaştırmadan beyaz bayrak ayna yapmasını beklediğim isimdir.

7.Koşu: Antalya sentetik pistindeki başarılı koşuları sonrası Ankara'ya gelip çim pistte etkili ikincilik elde eden (3) SUPER NICE bu kez fotoyu önde geçebilir. Antalya ve İstanbul'daki son iki sentetik pistteki yarışını kazanan (5) ALBUS DUMBLEDORE birinciliklerine yenisini ekleyecek güçte olup, son koşusunda zafere ulaşarak birincilik hasretini gideren (1) UMUTBEY bu ayağın şanslı diğer isimleridir.

8.Koşu: Adana'da Maiden'e veda edip ardından Ankara'ya gelerek kazanan (5) CONLUK AĞASI'nı yine başta değerlendiriniz. İstikrarlı yarışlarıyla fit durumda olduğunu gösteren (1) ERDİ BEY rakip görünürken, beş gün önce 1400 kum pistte kazanan (2) KARA KORSAN ile Kocaeli kumunda etkili yarışlar sergileyebilen (4) TEKFORDCİHANGİR'e dikkat ediniz.

9.Koşu: İngiliz taylarının Maiden'dan çıkmak için mücadele vereceği koşuda; birinciliğe adım adım yaklaşan (5) EL KİNG kusursuz yarış hazırlıklarıyla önde gelen isimdir. 98 gün aradan sonraki koşusunda etkili üçüncülük elde eden (8) JAN AQUA ile başarılı ikincilikleriyle formuna ulaştığını gösteren (12) MY CHARLIE rakipleri olacaktır. Her yarışı bir öncekinden etkili (3) HEERS THE STORM güven verirken, Şartlı-4 yarışını ikinci bitiren (10) LORD MARTIN devreye girebilir. İlk kez çıkacağı çim pistte farklı koşabilecek güçteki (4) ANOTHER BANGER ile İstanbul'daki son yarışını fazla ölçü almadığım (1) FAST MAN sürprizlerim.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 11.10.4.3

2.Ayak: 4.5

3.Ayak: 3

4.Ayak: 3.5.1

5.Ayak: 5.1.2.4

6.Ayak: 5.8.12.3.10.4.1

OCEAN COMPASS Maiden'dan Çıkacak Güçte "ANTALYA"

1.Koşu: 2

2.Koşu: 1.4.3

3.Koşu: 1.4.2

4.Koşu: Uzun mesafede ikinci tamamladığı son yarışında formunu bulduğunu gösteren (2) NAVTEX ağır kilosuna rağmen en şanslı isimdir. 277 gün aradan sonra koşacak olsa da bu grupta iyi netice almasını beklediğim (1) BAKIRCI ile uzun mesafelere yatkın (4) RAND ROWER rakip gördüğüm isimlerdir. Kısa mesafedeki son koşusunu üçüncü bitiren (5) DEVILS ADVOCATE ile son koşusunu uzun mesafede ikinci bitiren (3) KELPİE değerlendirilmesi gereken diğer safkanlar.

5.Koşu: Pist ayırt etmeden ikinci tamamladığı son koşularında fit duruma ulaştığını gösteren (2) ASİLİKOM bu kez fotoyu önde geçmeye yakındır. Tabelada yer bulduğu yarışı ardından idman görünümü ilgi çeken (1) SILENCE OF REALITY ile İzmir'den gelip sentetik pistte tabela dışında kalan (4) TORNADO POWER devreye girebilecek safkanlardır. Son yarışında bir süre ara vermiş olmasından etkilenen (10) TURKISH POWER ile sürprizimdir.

6.Koşu: Her ne kadar eski günlerinden uzak olup yaşı ilerlese de Bursa'daki çalışmalarında çıkış içerisinde olduğu belirlenen (5) KARDEŞCAN, çim pistte tabela dışı kaldıktan sonra bu kez farklı sonuç almasını beklediğim (1) DARLÖY ve Bursa'daki 1200 metrelik galobunda beşinci tamamladığı yarışı sonrası gelişme gösteren (2) HALİMAĞA bu ayakta birlikte değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimlerdir.

7.Koşu: Kazandığı uzun mesafeli yarışı sonrası iyi durumu süren (1) İSYAN ARZUM'dan yine birincilik bekliyorum. Antalya sentetik pistindeki başarılı koşuları sonrası çim pistteki Kv-7 yarışında tabela dışı kalan (4) EL RIO bu kez farklı koşacak güçte olup, adından söz ettirdiği koşuları sonrası iki aylık bir ara vermiş olmasına rağmen idmanları kusursuz (3)CLEVERSPIRIT üst sıraları zorlayacak diğer safkandır.

8.Koşu: İzmir'deki son yarışı vasat olsa da 1000 metrelik galobunda aşama gösteren (1) ÇATALKAYA'yı ilk şanslı isim olarak tavsiye ediyorum. Sentetik pistteki son uzun mesafeli koşusunu üçüncü bitiren (3) NORTH IRON gücüne ulaşmasıyla bu kez kazanacak güçte olup, (2) RABATTO fit durumunu devam ettirmesiyle başarılarına yenisini ekleyebilir. Sentetik pistteki son Kv-6 koşusunda tabelada yer bulan (6) SOUND OF HEART ile son dördüncülüğünde hücumda geç kalan (5) BOUKEPHALOS'a dikkat çekmek gerekir.

9.Koşu: İzmir kum pistinde ikinci bitirdiği yarışı sonrası Antalya'ya gelip 1000 metrelik galobundaki formda görünümü ile kazanacak güce ulaştığını gösteren (4) OCEAN COMPASS grubun uygun olması ile bence tek yazılabilir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.4.5.3

2.Ayak: 2.1.4.10

3.Ayak: 5.1.2

4.Ayak: 1.4.3

5.Ayak: 1.3.2.6.5

6.Ayak: 4