CAFER BEY ve ALTINTEPE bu rakiplerinden bir adım öndeler "BURSA"

1.Koşu: İki yarış önce bu pist ve mesafede kazanan, son koşusunun sıralamasını ve derecesini ölçü almadığım (7) VEZİRKÖPRÜ'den bu kez farklı bir yarış bekliyor, ilk şansı veriyorum. Ankara'da bu mesafede kazanarak Bursa'ya fit durumda dönen (4) AYHANBEYİM ve uzun mesafelerde başarılı koşular çıkaran (2) BALIK KIZ favorimin rakipleridirler. Formunu bulduğunun işaretlerini son etkili koşusu ile belli eden (1) ÇİVİCİ'ye bir çarpı atılmalı. Startta fazla oyalanmaması halinde (3) ALAÇATI AĞASI sürprizcilerin yüzünü güldürebilir.

2.Koşu: Koştuğu her yarış sonrası formunu bir adım ileriye taşıdığını son dikkat çeken üçüncülüğüyle belli eden (1) AKBERGÜ çime yatkınlığı ile kazanıp Maiden'dan çıkabilir. Uzun bir aranın ardından ilk yarışını koşacak olmasına rağmen (11) RED SUNSET'i dinçlikle favorime rakip olarak görüyorum. Mesafenin kısa olması bence lehine (3) GLORY OF THE FIRE önde iyi bir yer tutabilmesi halinde N.Şen ile ses getirebilir. Jokeyi S.Boyraz'ın bugün sadece (13) SKYSHOOTER'a deklare olması dikkatimden kaçmazken bitirmeye çalışacaktır.

3.Koşu: Kum pistte daha başarılı yarışlar çıkaran ve bu kez dişine göre rakiplerini bulan (4) WINNER DEVIL başta önerdiğim isim. Başarılı koşuları sonrası kısa bir ara verse de deklare sabahı yaptığı 1000/1,03,8 25,3 R galobunda bu koşusuna hedef yapılıp hazırlandığını belli eden (1) ÇİKOK AĞA ve dilbağı denendiği son üçüncülüğü dikkat çekici olan (1) POLYGLOT favorimin sert rakipleri olup idman pistinde kıpır kıpır gördüğüm (5) IMMORTAL PACIFIC'e dikkat diyorum.

4.Koşu: Bu rakiplerinin üzerinde bir performansı bulunan, 600/38,4 24,7 R galobunda da geçer not alan (1) CAFER BEY'i tek tutuyorum.

5.Koşu: İstanbul'daki son yarışında Gr-1'de ser rakipleri yanında fazla sıkıştırılmayan, bir koşu önce bu pistteki ikinciliğini beğendiğim (9) SELİS'e bu grupta ilk çarpıyı atıyorum. Bu kez sevdiği çim pistte start alacak olan grubun kalitelisi (7) YABLANİTSA ve bu pist-mesafede 1.51.76 ile kazanan, üst gruptaki son üçüncülüğünde sergilediği performansı ile dikkatleri üzerine çeken yakalamış olduğu güzel formuyla (3) YOU LIVE LONG favorimin en sert rakipleri olup sonlarda kuvvetli gelecek olan form durumu iyi (6) ROSE OF ROSES bir diğer şans verdiğim isimdir.

6.Koşu: Üst gruplarda bile tabelaları bulunan, son yarışını fazlaca ölçü almadığım idman pisti görüntüsü gayet iyi (2) ELROBAR bu kez daha farklı koşacak olup sevdiği çim pistte favorimdir. Yarış koştukça formunu bir adım daha ileriye taşıyan hazırlığı gayet iyi (7) ANGEL QUEST ve yaklaşık üç ay ara verdikten sonra girdiği İstanbul çim pistindeki son yarışında 1400'de dördüncü olurken fotoyu diri geçişiyle dikkatimi çeken gelişen kondisyona sahip (14) RODOP GÜZELİ favorimin sert rakipleridirler. Gücü nispetinde dikkat çekici yarışlar sergileyebilip idman pisti görüntüsünü de beğendiğim (4) PRENS KAYRA'ya dikkat diyorum.

7.Koşu: Uzun bir aranın ardından koşup kazanmayı başardığı yarıştaki güzel formunu düzenli idmanlar yaparak muhafaza eden (8) PRENS HALLO sevdiği pist ve mesafede başta düşündüğüm isim. Gördüğü her yarışının ardından formunu bulan, bu pist-mesafedeki son koşusunda son metrelere doğru önde olmasına rağmen dışa açılınca aksiyon kaybı yaşayarak ikincilikle yetinen (10) WILD DANGER ve bu pist-mesafede Şartlı-5 kazandıktan sonra girdiği Kocaeli'deki yarışı da tatminkar (4) POKER FACE favorimin rakipleri olup ön tarafta istediği tempoyu bulabilmesi halinde bitirebilecek kaliteye ve forma sahip (3) LORD OF YILDIZER'i es geçmeyin derim.

8.Koşu: Geçtiğimiz hafta İstanbul'da sert rakiplerle mücadele verip tabelanın en iyi yerinde kendisine yer bulduğu yarışını ve form durumunu beğendiğim (2) ALTINTEPE'nin bu kez dişine göre rakiplerini bulduğu bu koşuyu kazanmasını bekliyor, M.Akyavuz ile günün en güvenilir ismi olarak öneriyorum.

9.Koşu: Bursa'da 1800 çimde üçüncülük ve dördüncülükler yapan, düzenli idmanlarında sürekli artan formu bulunduğunun işaretlerini veren (6) ZUATANEYO başta düşündüğüm isim. Kocaeli ve Bursa'da bu tip mesafelerde üçüncülükleri bulunan, üç ay aranın ardından uzun mesafede bir yarış görüp hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren (1) ALONE WOLF ile üç ay ara verdikten sonra son haftalarda hız kazandırdığı idmanlarında formunda ilerlemeler kaydeden (5) GRAN CAVALLO favorimin en sert rakipleri olup sürekli formunda ilerlemeler kaydeden çim piste yatkın orijini bulunan (12) TRUE ANGEL ihmal edilmemelidir.

10.Koşu: İstanbul'da 1400 sentetik pistte kazanan, son koşusunda burada 2000 kum pistte üçüncülüğü de ışıklı (1) NATUREL hücumda geç kalmaması halinde bu rakiplerini geride bırakabilir, benim favorim. Adana'da 1300 çimde kazanan, son iki koşusunda etkili olamasa da idman pistinde formunu toparlamış görünen (9) HEYFA ikinci atımdır. Yarışları üst üste gelmesine rağmen pist ayırt etmeksizin başarılı koşular çıkaran ve aprantisi C.Paso ile iyi bir uyum içerisindeki (8) ŞEHNAZ LONGA'sız bence kupon olmaz. Uygun kilo avantajına sahip (14) PONÇİKTAY zaman zaman etkili yarışlar koşabilirken gördüğü koşular sonrası toparlanan eküri avantajı da bulunan (11) TURBO UÇAN sürprizim.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-4-2-1-3

2.Ayak: 1-11-3-13

3.Ayak: 4-3-1-5

4.Ayak: 1

5.Ayak: 9-7-3-6

6.Ayak: 2-7-14-4

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9-7-3-6

2.Ayak: 2-7-14-4

3.Ayak: 8-10-4-3

4.Ayak: 2

5.Ayak: 6-1-5-12

6.Ayak: 1-9-8-17-11

BAYINDIR TAY'ın kazanmasını bekliyorum "ŞANLIURFA"

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-9-7-2-3

2.Ayak: 1-4

3.Ayak: 1-3-2

4.Ayak: 5-1-3-8-2-6-7

5.Ayak: 7-2-11-1

6.Ayak: 1

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-1-3-8-2-6-7

2.Ayak: 7-2-11-1

3.Ayak: 1

4.Ayak: 5-1-9-2-8-3

5.Ayak: 4-6

6.Ayak: 10-9-6