Uzun Mesafede BAHADIR'a Güveniyorum "ANKARA"

1.Koşu: Son ikinciliğinde formunu bulmaya başladığını gösteren (4) BERTANHAN, çim pist performansı çok daha iyi olan (3) ALTINENDER, tabeladan düşmeyip her an kazanacak güçteki, (2) LEJYONER, mesafe avantajlı (5) LORDUM ve her yarışı bir öncekinden daha başarılı (6) TRAKUS bu yarıştaki sıralamamdır.

2.Koşu: Uzun mesafelerde ümit vererek son koşusunu kazanan (4)BAHARBAHİR önde gelen isimdir. Önde kuracağı temposuyla (3) KIRMIZI BAŞLIKLI KIZ yine bitirmeye çalışacaktır. Bursa'da hazırlanarak mesafeyi seven (1) FIRAT BABA ile bekleme yaparak rakiplerini avlamaya çalışacak olan (6) FOTOKIZI'na dikkat diyorum.

3.Koşu: Kazandığı yarışında çim pistte farklı bir olacağını gösteren (4) CANBEDESİM'i bu ayakta tek yazmanızı öneririm.

4.Koşu: Daha güçlü rakipleri arasındaki son yedinciliği bu grubu geçmek için yeterli olan (1) EXPRESS, yine son koşularına göre bu kez daha müsait rakiplerinin yanında (4) RESNE ve formunu sürdüren (2) THE AUREL bu ayakta sırasıyla güvendiğim isimler.

5.Koşu: Etkili sprintiyle gelip son yarışında dikkatimi çeken (4) DERKO ile son koşusundaki bitiriş derecesini beğendiğim (1) GIVE GOD bu ayağın önde gelen tayları. (5) JAN AQUA grubun formda ve istikrarlı diğer ismi olup, (3) DEMOLITION MAN bu kez gerçek gücünü yansıtmasını beklediğim diğer tay. Gelişme içerisindeki (8) MY GOLDEN QUEEN ile son beşinciliğinde dikkatimi çeken (2) ANOTHER BANGER'i de yazmanızı öneririm.

6.Koşu: Uzun mesafelerde daha iyi koşan (2) BAHADIR'ın etkili formu ve jokeyi Vedat Abiş ile rakiplerini geride bırakmasını bekliyorum.

7.Koşu: Güçlü rakipleri arasındaki son beşinciliği parıltılı (2) DARLÖY bu grupta kazanabilir. Formunu bulduğunu son üçüncülüklerinde gösteren (4) ALDA GÖR ile kilosunun uygun olmasıyla (8) ERDİ BEY'i yakın rakip görüyorum. (7) HOPA ŞAHI mesafeyi severken, kendisini tanıyan pilotuyla (3) GÖZPINAR ve çıkışa geçmesini beklediğim (1) ŞAHİN MAHMUT'u da değerlendirmenizi tavsiye ederim.

8.Koşu: Kazandığı yarışından sonraki formunu devam ettiren (4)FINALEDUTY ile yine son koşusunda fotoyu önde geçerek Bursa'da iyi hazırlanan (6) İSEN BUGA birlikte yazılmalılar.

9.Koşu: Tabelada yer bulduğu son yarışlarında formda gördüğüm (4) KURT REİS'in bir adım önde olduğunu düşündüğüm bu yarışta idman görünümü iyi (8) EXCITED GIRL ile son koşusu dikkat çekici (5)LORDMARTIN mutlaka yazılmasını önereceğim diğer taylardır.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.3.2.5.6

2.Ayak: 4.3.1.6

3.Ayak: 4

4.Ayak: 1.4.2

5.Ayak: 4.1.5.3.8.2

6.Ayak: 2

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4.1.5.3.8.2

2.Ayak: 2

3.Ayak: 2.4.8.7.3.1

4.Ayak: 3.1.2.4.5

5.Ayak: 4.6

6.Ayak: 4.8.5

EMPIRE OF THE STAR ve BIG SADDLER Kazanmaya Yakın İsimler "ANTALYA"

1.Koşu: Ekürilerden tecrübesiyle (6) LOVE ANGEL'ı rakiplerine göre biraz daha şanslı durumda görüyorum. Gelişme içerisindeki (2) El CACİQUE bu taya yakın rakip olacaktır.

2.Koşu: Yedili plase ayağında; dikkat çeken yarışlarından sonraki formunu sürdüren (3) ÖZGÜN SULTAN en güvendiğim isimdir. Rakip olarak önce (2) LAVİN FIRTINASI, daha sonra (1) ASELİM diyorum.

3.Koşu: Altılının başlangıç ayağında sürakli stili ile (1) BABA TAMER en güvendiğim isimdir. (7) KAZANCI bu mesafelerde iyi koşabilmesiyle rakip görünürken, en formda safkanlardan (4) DAĞ AVCISI mutlaka değerlendirilmelidir. (2) PAMUKÇU eküri avantajı ve yakaladığı formuyla kazanacak güçte olup, (5) DELİ YILDIRIM etkili sonuç alabilecek güçtedir. (8) ÇİVİCİ boş kalması halinde bitirmeye çalışacak olup, (9) YANKIALP idman pistinde bu aralar aşama göstermesiyle sürpriz yapabilir. Makinede çok kalmazsa (10) ŞİMŞEK İZİ ve toparlanmakta olan (6) KILIÇ OSMAN daha sonraki önerilerim.

4.Koşu: Kazandıkları yarışları sonrası formlarını koruyan isimler (2) I RO ile (1) UYGURUN KIZI ön plandaki önerilerim. (3) BALMUMU dikkatimi çeken son koşusu ile güven verirken, (4) ZANABİR özlediği birinciliğe bu yarışında ulaşabilir. Son koşusu ışıklı (8) MOONPIE ile formunda ilerlemeler olan (6) EL MASTER sürprizlerim.

5.Koşu: Uygun rakipleri arasında (2) ATEŞ PRENS'in bu rakipleri arasında kazanmasını bekliyorum. (6) ASİLİKOM devam ettirdiği formuyla en ciddi rakip görünürken, kilosu ağır olmasına rağmen (1)ALKIŞBEY bu ayağın olmazsa olmazıdır.

6.Koşu: Kolay ve gösterişli kazandığı yarışlarında formunun zirvesinde gördüğüm (3) EMPIRE OF THE STAR bu grupta bence birincilik serisini bozmaz.

7.Koşu: Ayağına çabuk olmasıyla kısa mesafede avantajlı  durumdaki (5) SERDAREFE en güvendiğim isimdir. (7) GÖZÜMÜZAYDIN son günlerde aşama kaydederken, idman görünümü ilgi çekici (8) İKİMİZ mutlaka yazılmalıdır. (1) AYDINEFESİ biraz ağır olan kilosuna rağmen bu gruptan üstün olmasıyla güven verirken, (4) DELİ TURBO ile (3) ÖZKEHRİBAR'ı sürprizde öneriyorum.

8.Koşu: Son yarışındaki ikinciliğinde beğendiğim (1) BIG SADDLER uygun rakiplerinin yanında program üzerinde tavsiye edeceğim ikinci tek isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.7.4.2.5.8.9.10.6

2.Ayak: 2.1.3.4.8.6

3.Ayak: 2.6.1

4.Ayak: 3

5.Ayak: 5.7.8.1.4.3

6.Ayak: 1

Kısa Mesafede ARTICULO MORTIS Tek Yazılabilir “DİYARBAKIR”

1.Ayak: 2

2.Ayak: 2.1

3.Ayak: 7.8.1.6.2.13.3.8

4.Ayak: 1.2.3.5.4

5.Ayak: 3.6.1.4.2.5

6.Ayak: 8.10