ÇALDIRAN yine kazanmaya çok yakın "İSTANBUL"

1.Koşu: Yarış hayatına 1200 sentetikte kazanarak başlayan, çim pistteki son Kv-6 yarışının izlerini sildiğini idman pistinde gösteren (4) ÇELİK ELA bu kez sevdiği sentetik pisti buldu, en şanslı isim. Sert gruptaki son yarışının sıralamasını ve derecesini ölçü almadığım (2) ŞENALPTUĞ ile ilk yarışını 1200 sentetik pistte koşup kazanırken umut ışığı saçan pist görünümü de iyi (5) UZAK DOĞU favorimin rakipleridirler. Bu pist-mesafedeki son koşusunu düzlüğü 7.durumda dönmesine rağmen sondaki güçlü sprintiyle kazanırken denenen dilbağı takısından olumlu netice alınan (3) BABA YÜREKLİ ihmal edilmemeli.

2.Koşu: Tabelada yer bulduğu yarışlarında dikkatimi çekip düzenli idmanlarında bu kez kazanacak forma sahip görünen (7) FLYING JO en şanslı isimdir. Bu pist-mesafede Hand-15'de üçüncü olduğu yarışı ile bir hayli ilgimi çeken sürekli formunun üzerine koyan (5) UYGURUM favorimin en yakın rakibi olup hücumda geç kalmaması halinde (1) AGENT ZERO bugün Maiden'a el sallayabilir.

3.Koşu: Bu tip mesafeli çim pist yarışlarını seven G.Kocakaya'nın hazırlayıp bindiği (3) BİLETÇİ KIZ tek yazılabilir.

4.Koşu: Pist ve mesafe deneyimleri birbirlerine yakın olan 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının 2400 çim pistteki Kv yarışta sıralamam; son koşusunda sert rakiplerinden etkilenen (5) ENDLESS TIME başta olmak üzere (4) DEMİRKURT, (3) ZAFER ATEŞİ, (2) MISTER GÖRKEM, (1) EXTRACTION, (6) CANTALOUPE şeklinde olacaktır.

5.Koşu: Ankara kum pistinde bu mesafede koştuğu son yarışlarında oldukça başarılı koşular çıkartıp İstanbul'a gayet iyi durumda gelen (1) HET SCHIP ve son koşusunu Ankara'da 2000 kum pistte son 800'de liderliği alan, kalan metrelerde farkı daha da açarak kazanıp İstanbul'a çok iyi durumda gelen (1) MON COEUR arasında geçmesini bekleldiğim bir koşu.

6.Koşu: Son metrelerinin kıran kırana geçmesini beklediğim 4 Yaşlı Arap safkanlarının Gr-1 İstiklal Savaşı Koşusu'nda; ilk kez uzun mesafeye çıktığı son yarışını 2400 çimde Gr-1'de kazanmayı başaran mükemmel forma sahip (2) AKATAHAN yine birinciliğe çok yakın. Ankara'daki son yarışında tabelaya giremese de dereceli işlerinde beğeni toplayan (9) HÜKÜM'den bu kez farklı bir yarış bekliyorum. Pist ve mesafe ayırt etmeksizin bu tip rakiplerinin yanındaki son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen hazırlığı da güzel Karataş'ın bindiği (10) JAFAR ihmal edilmemelidir.

7.Koşu: Bu pist ve mesafede kazanıp buradaki ciddi rakiplerini geride bıraktığı son koşusu ile formuna ve kalitesine kavuştuğunu belli eden çimci safkan (3) ÇALDIRAN'ın yine kazanmasını bekliyor, G.Kocakaya ile günün bankosu olarak öneriyorum.

8.Koşu: Hafta başı Bursa'daki yarışında üçüncü olurken fotoya kadar iyi bir mücadele veren (4) KAYAFATİH'in koşuları üst üste gelse de bu formu ile başta düşündüğüm isim. Adeta sınıf atlayıp üst üste başarılı yarışlar koşmaya başlayan (5) YEKSIRA ikinci atımdır. İstikrarlı koşuları ile göz dolduran (2) AVCITOKOÇİN önde iyi bir yer tutması halinde özlediği birinciliğe kavuşabilir. Tüm açıklarını gideren (3) EVEREST dişine göre rakiplerinin yanında ses getirebilir. Sert gruptaki son koşusunun sıralamasını ve derecesini ölçü almadığım (6) HIZLI AYAK ve önemli bir kilo avantajı bulunan sonlarda etkili gelecek olan (8) ALEVKIRAN daha sonra değerlendirdiğim isimler.

9.Koşu: Üst gruplarda mücadele verdiği son uzun mesafeli ikinciliklerini bu kez birincilikle taçlandırabilecek kıvama gelen (1) HITMAN favorimdir. Her geçen gün formunu bir adım daha da ileriye taşıyan iç pistteki hazırlığı güzel (5) THE NIGHTMARE ve sürekli formunun üzerine koyan son beşinciliği ışıklı (6) TURKISH PUNCH favorimin en sert rakipleri olup ilk kez start alacak olsa da Karacabey idman merkezinde hazırlanıp İstanbul'a gelen Kurtel'lerin iyi orijine sahip (3) DIFFERENCE MAKER ihmale gelmez.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-2-5-3

2.Ayak: 7-5-1

3.Ayak: 3

4.Ayak: 5-4-3-2-1-6-7

5.Ayak: 3-1

6.Ayak: 2-9-10

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-4-3-2-1-6-7

2.Ayak: 3-1

3.Ayak: 2-9-10

4.Ayak: 3

5.Ayak: 4-5-2-3-6-8

6.Ayak: 1-5-6-3

SARARHAN günün en güvenilir ismi "ELAZIĞ"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 9-7-2-3-1

2.Ayak: 2

3.Ayak: 9-7-2-6-10

4.Ayak: 3-2-1

5.Ayak: 2-1

6.Ayak: 1-9-4-5-2-8-7