26 HAZİRAN ÇARŞAMBA İSTANBUL VELİEFENDİ HİPODROMU

1.KOŞU

ES ES WARRIOR: Startla aldığı liderlikle koşuyu forse eden safkan düzlükten sonra farkı daha da açıp çıktığı gibi zorlanmadan kazanırken 2.07.28 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan STAR AND MOON'un 2.08.32 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışı içinde ümit vermiştir.

COOKIE: Önde farkı açarak birinciliği garantileyen ES ES WARRIOR'un arkasında ikincilik mücadelesi vererek orta kulvardan aralardan çıkıp rakiplerine son anda hakimiyetini hissettirerek koşudan 2.ayrılan safkanı takibe alınız.

LION OF HONOUR: Dış kulvardan yaptığı ataklarıyla ikincilik mücadelesi verip içindeki BONİTO ile koşuyu atbaşı 3.bitiren safkanı takibe alınız.

BONİTO: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla koşuyu LION OF HONOUR ile atbaşı 3.tamamlayan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

LORD OF HEARTS: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

2.KOŞU

CEMHAN İKİZLER: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde yarışa hakimiyetini hissettirip rakiplerine direnerek kazanan safkan ilk yarışında değerlendirilmelidir.

HUMAN TORCH: Düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayan safkan CEMHAN İKİZLER'in boyun farkıyla gerisinde koşuyu 2.tamamlarken takibe alınmalıdır.

LAST TANGO: Dış kulvardan son 200'de yaptığı etkili ataklarıyla koşuyu yakın ara 3.bitiren safkanı fotoya canlı girişiyle ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

LIFEGUARD: Son 200'den itibaren dış kulvardan güçlü atakları ile gelerek yakın ara koşuyu 4.bitiren safkanın fotoya canlı girişiyle takibe alınmasını tavsiye ederiz.

YELE DILO: Bekleme yapan sasfkan en dış kulvardan sonlarda güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 5.olurken fotoya canlı girişiyle ilk koşusunda notlarınız arasına alınız.

WHISTLE ARROW: Ön gruba yakın giderek viraj dönüldüğünde iç kulvardan ataklarına başlayan safkan yakın ara 6.lığı ile ilk koşusunda sürpriz gerçekleştirebilir.

3.KOŞU

İBOCANIM: Düzlüğü 7.dönerek bekleme yapan safkan orta kulvardan etkili ataklarıyla gelip HATIR SAYAN'a tam fotoda hakim boyun farkıyla hakim olarak kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

HATIR SAYAN: Uzun mesafede yarışın tüm yükünü çeken safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dışındaki İBOCANIM'a tam fotoda boyun farkıyla geçilerek 2.olurken ilk yarışında yakaladığı formuyla ses getirir.

AHEN TAY: Bekleme yapan safkan orta kulvardan son 200'de ön grup ile arasındaki farkı azaltarak gelse de yakalayamayıp 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

ÇELİKBİLEKLİ: Düzlüğe çıkıldığında iç kulvarda mücadelesini sürdürüp son 100'de rakiplerine karşı gelemeyerek 6.olan safkanın formunda gelişmeler görülüp ilk koşusunda sürpriz gerçekleştirebilir.

4.KOŞU

MY INVENTION: Bekleme yapan sasfkan dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip öndeki CROWNED'a son 100 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında iyi koşar.

CROWNED: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan dışından gelen MY INVENTION'a son 100 geçildiğinde yakalanıp geçilse de fotoya kadar kolay pes etmeyip yarım boy farkla 2.olurken ilk yarışında dikkat diyoruz.

5.KOŞU

CİDALI KENAN: Öndeli ERLİKHAN'ı takibe alarak orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakibini son 300'de yakalayıp verdiği başa baş mücadeleden son 100'de hakim olup dışından gelen KILIÇASLI'ya karşı gelerek kazanmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

KILIÇASLI: Bekleme yapan sasfkan son 100 geçildiğinde CİDALI KENAN'ın dışından güçlü gelip rakibiyle arasındaki farkı buruna düşürerek 2.olurken o gelişiyle kazanabilirdi. İlk yarışında takibe alınız.

ERLİKHAN: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan CİDALI KENAN'a son 100'de karşı gelemeyip dıştaki KILIÇASLI'ya da geçilerek 3.olurken ilk yarışında acele etmediği taktirde daha iyi sonuç alacak güçtedir.

6.KOŞU

SFORZA RING: Uzun mesafede yarışın tüm yükünü çeken safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp dışındaki COOL STAR'a direnerek beyaz bayrak ayna kazanmasıyla ilk yarışında adından söz ettirir.

COOL STAR: Virajı 7.dönerek bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200'den itibaren canlı ataklarıyla gelip SFORZA RING'i yakalayamayarak 2.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

7.KOŞU

CAPTAIN FANTASTIC: Önde istediği tempoyu bulan safkan son 100'de içinden gelen TIME TO SHINE'e yakalanıp yarım boy gerisine düşmesine rağmen sonlarda tekrar tazeleyerek rakibine hakimiyetini hissettirip kazanmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

TIME TO SHINE: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla CAPTAIN FANTASTIC'e son 100'de hakimiyetini hissettirmesine rağmen rakibinin fotoya yakın tekrar tazelemesiyle yarım boy farkla 2.olan safkan ilk yarışında adından söz ettirir.

PRINCE OF DARKNESS: Öndeki CAPTAIN FANTASTIC'i ilk metrelerden itibaren kovalayan safkan rakibiyle arasındaki farkı azaltarak gelse de geçemeyip 2.liği te TIME TO SHINE'e kaptırarak 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

8.KOŞU

HALAY: Önde yarışın hakimi olan HÜR UÇAN'ın dışından etkili ataklarıyla gelen safkan rakibine son anda burun farkıyla hakim olarak kazanmasıyla ilk yarışı için ümit vermiştir.

HÜR UÇAN: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan üstünlüğünü son ana kadar korurken dışından gelen HALAY'a tam fotoda geçilerek koşuyu 2.tamamlarken formunu bulmaya başlaması ile takibe alınız.

KARAKURT BEYİ: Orta kulvardan ataklarına başlayıp son 200'de iç kulvara geçerek sprintini devam ettiren safkan 3.lüğü vermezken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçtedir.

BERKALP: 62 kilo ile start aldığı yarışında bekleme yapan sasfkan en dış kulvardan güçlü atakları ile gelip yakın ara 4.olurken bugün için geç kaldığı görülüp ilk yarışında daha iyi sonuç elde edebilir.

DOĞU YILDIZI: Orta kulvardan son 400'den itibaren ataklarına başlayan safkan rakiplerine fotoya kadar karşı gelemeyerek 5.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

9.KOŞU

STAR AND MOON: Düzlüğe çıkıldığında bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla SATIG'a son 200'de hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan farkı 6 boya çıkarmasıyla formunu bulduğunu gösterip ilk yarışında değerlendiriniz.

SATIG: 1300 startında yarışın liderliğini alarak koşuya tempo veren safkan içindeki STAR AND MOON'a son 200'de karşı gelemese de 2.liği ile formunu bulmaya başladığını göstererek yakın takibe alınmalıdır.

10.KOŞU

PERDE KIZ: Kolay tempoda düzlüğü dönerek dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de rakiplerine hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan formunu bulmasıyla ilk yarışında etkili koşar.

SEDEN KIZ: Orta kulvardan son 200'de ataklarına başlayan safkan 2.liği kurtarıp fotoya canlı girmesiyle formunu bulmaya başladığını gösterirken takibe alınmasını tavsiye ederiz.

GÜLİZAR HANIM: Bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla koşuyu 3.tamamlayan safkanın yakaladığı formu ile ilk yarışında dikkate alınmasını öneririz.

MRS PARİS: Dış kulvardan son 200 geçildiğinde canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 4.tamamlayan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

SAADGIRL: Startla birlikte yarışın liderliğini alan safkan son 200'de PERDE KIZ'a yakalanıp fotoya kadar düşen temposuyla koşuyu 5.bitirirken ilk yarışında dikkat diyoruz.

26 HAZİRAN ÇARŞAMBA BURSA OSMANGAZİ HİPODROMU

1.KOŞU

UÇAN BALON: Düzlüğe 3.çıkan safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 50'de BERKİYE ile verdiği başa baş birincilik mücadelesinden rakibine son anda hakim olarak kazanırken 1.33.01 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan FISILTIKAYA'nın 1.33.32 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

BERKİYE: Son 400'den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayıp dışındaki UÇAN BALON ile son 50'de giriştiği birincilik mücadelesinden burun farkıyla 2.olan safkanın 1.33.02 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan FISILTIKAYA'nın 1.33.32 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınız.

DELİCE: Yarışın liderliğini son 800'de alan safkan UÇAN BALON ve BERKİYE'ye son 100 geçildiğinde karşı gelemeyerek 3.olurken 1.33.27 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan FISILTIKAYA'nın 1.33.32 derecesinden daha iyi olmasıyla takibe alınız.

PİSİK: Dış kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek yakın ara 4.olan safkanın fotoya canlı girişiyle ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

KARYAĞDIRAN: Düzlüğü gerilerde dönen safkan en dış kulvara açılarak biraz zaman kaybı yaşayıp 5.liği ile formunda gelişmeler olduğunu gösterirken takibe alınmasını tavsiye ederiz.

2.KOŞU

GARİPLERBEYİ: 114 gün aradan sonraki yarışında viraj dönüldüğünde dış kulvardan temposunu yükselterek son 300'de yarışa hakimiyetini hissettirerek kazanan safkan ilk yarışında etkili koşar.

BEDİZ DE FAUST: Yarışa ön grup başlayıp  orta kulvarda bitime kadar mücadelesini sürdürerek 2.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınız.

BUZPINARI: Orta kulvardan son 200 geçildiğinde yaptığı atakları ile koşuyu 3.bitiren safkanın fotoya canlı girişiyle yakın takibe alınmasını tavsiye ederiz.

NEDİMİNOĞLU: Dış kulvardan özellikle son 100'de güçlü atakları ile gelerek yakın ara 4.olan safkanın formunun iyi olduğu görülmesiyle ilk yarışında değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

CANGÜNDÜZ: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.

3.KOŞU

MİKEA: Bekleme yapan safkan orta kulvardan gerçekleştirdiği güçlü atakları ile rakiplerine son 100'de hakim olup kazanırken 1.14.50 bitiriş derecesiyle ilk yarışında  ses getirir.

PRENSES DALAKA: Dış kulvardan son 150'de güçlü ataklarıyla gelerek 2.olan safkanın fotoya canlı girişi ve 1.14.83 bitiriş derecesi dikkat çekerken yakın takibe alınmasını öneririz.

DURUŞU YETER: Bariyer dibinden son 200 geçildiğinde güçlü atakları ile gelerek 3.olan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp 1.15.09 derecesiyle takibe alınız.

LOVE ACTION: 139 gün aradan sonraki yarışında numara götüren safkan rakiplerine son 150'de yakalanıp düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

4.KOŞU

PANFOFARO: Yarışı ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan dışından gelen KIZIM UTKUN'un ataklarından etkilenmeyip 7 boy farkla kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

KIZIM UTKUN: Orta kulvardan ataklarına başlayıp PANFOFARO'nun dışından gelen safkan aradaki farkı eritemeyerek koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında değerlendiriniz.

5.KOŞU

BEDEL İKİ: Yarışın liderliğini son 600'de ele geçiren safkan dışından sonlarda farkı azaltarak gelen ALATTİN'in tüm ataklarına fotoya kadar karşı gelip kazanırken 1.32.40 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan FISILTIKAYA'nın 1.33.32, UÇAN BALON'un 1.33.01 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında dikkat edilmelidir.

ALATTİN: Düzlüğe çıkıldığında öndeki BEDEL İKİ'nin dışından ataklarına başlayıp fotoya kadar aradaki farkı buruna düşürerek 2.olan safkan o gelişiyle kazanabilirdi. 1.32.41 derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan FISILTIKAYA'nın 1.33.32, UÇAN BALON'un 1.33.01 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında değerlendiriniz.

6.KOŞU

AGE OF HUMOR: Virajı 2.dönen sfkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200'de DUCENS MULIER'e hakim olup MISS ECDAD'a direnerek kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

MISS ECDAD: Dış kulvardan son 100 geçildiğinde güçlü sprintiyle gelip AGE OF HUMOR ile arasındaki farkı yarım boya düşürerek 2.olan safkan yakaladığı formuyla ilk yarışında etkili sonuç alır.

VİLLAREAL: Bekleme yaparak son 150'de en dış kulvardan gerçekleştirdiği etkili sprinti ile koşuyu yakın ara 3.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp yakın takibe alınmasını öneririz.

STAY HAPPY: Makineden 5 boy geç çıkarak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan orta kulvardan son 50'de güçlü sprinti ile gelerek 4.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçtedir.

DUCENS MULIER: Önde yarışın liderliğini alarak süratli tempoda numara götüren safkan rakiplerine son 200 geçildiğinde yakalanarak 5.olurken ilk yarışında biraz daha sabırlı davranması durumunda daha farklı koşacak güçtedir.

7.KOŞU

ZİSİNO: Virajı 2.dönen safkan dış kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200 geçildiğinde yarışa hakimiyetini hissettirip kazanırken 1.27.41 bitiriş derecesiyle ilk yarışında dikkat edilmelidir.

GOD OF LOVE: Bekleme yapan safkan son 100'de en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelerek ZİSİNO'nun 1 boy gerisinde koşuyu 2.tamamlarken ilk yarışında değerlendiriniz.

YENNEFER: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkanın 3.lüğü ile formunu bulmaya başladığı görülüp takibe alınmasını tavsiye ederiz.

CATNES: Grubun gerisinde yarışı takip ederek bekleme yapan safkan en dış kulvardan sonlarda etkili sprinti ile gelerek 4.olurken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında değerlendirilmelidir.

8.KOŞU

NADİDE HAYAT: Bekleme yaparak düzlüğü 5.dönen safkan dış kulvardan son 300'de GİDEROS ile başa baş mücadele verip rakibine fotoya yakın hakim olarak kazanırken formunu bulmasıyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

GİDEROS: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 300'de NADİDE HAYAT ile başa başa birincilik mücadelesi veren safkan rakibine az farkla geçilerek 2.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendiriniz.

ÖZİLGE: Dış kulvardan son 200'den itibaren yaptığı ataklarıyla koşuyu 3.bitiren safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu not edilmiştir.

9.KOŞU

FISILTIKAYA: Öndeki İNCİYİM ve CEVHERİM'ın dışından yaptığı ataklarıyla fotoya yakın rakiplerine hakim olarak kazanan safkan ilk yarışında dikkate alınmalıdır.

İNCİYİM: Önde yarışın liderliğini yapan safkan CEVHERİM'e son 100'de yakalanıp başa baş mücadele verirken dıştan gelen FISILTIKAYA'ya fotoya yakın geçilerek yarım boy gerisinde koşudan 2.ayrıldı. İlk yarışında değerlendiriniz.

CEVHERİM: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla öndeki İNCİYİM'i son 100'de yakalayıp başa baş mücadele veren safkan dıştan gelen FISILTIKAYA'ya da direnemeyerek 3.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

TERZİOĞLU: İç kulvardan son 100'de yaptığı canlı atakları ile koşuyu 4.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında notlarınız arasına alınız.

KAFKASLIŞAHI: Orta kulvardan son 100 geçildiğinde canlı atakları ile gelerek yakın ara 5.olan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu not edilmiştir.

10.KOŞU

RİGEL: Bekleme yaparak virajı gerilerde dönen safkan en dış kulvardan güçlü sprinti ile gelip SON ŞAMPİYON'a fotoya yakın hakim olarak farkı bir anda 3 boya çıkartıp kazanırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

SON ŞAMPİYON: Düzlüğü dış kulvardan dönüp yarışa son 100'de hakimiyetini hissettiren safkan RİGEL'e fotoya yakın karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

RİMERBEY: Dış kulvardan son 100'de yaptığı atakları ile koşuyu 3.tamamlayan safkanın yakaladığı formu iel ilk yarışında dikkate alınmasını tavsiye ederiz.

HUMAY KIZIM: Yarışı ön tarafta kabullenen safkan son 100'de rakiplerine yakalanıp fotoya kadar düşen temposu ile 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği not edilmiştir.

EZREBİ: Son 50'de iç kulvardan canlı atakları ile gelerek koşuyu 5.bitiren safkanın formunda gelişmeler görülüp ilk yarışında sürpriz gerçekleştirebilir.

SAĞLAMBAS: Makineden çıkmayıp koşuyu derecesiz bitirmiştir.