WARDENCLYFFE günün sığınılacak limanı "ANKARA"

1.Koşu: Kum pistte mesafe ayırt etmeksizin başarılı yarışlar sergileyebilen (1) FİST LOVE ve bu kez sevdiği kaba kum pisti bulan (4) AKYILDIRIMOĞLU'nu diğer rakiplerine göre bir adım önde görüyorum.

2.Koşu: Kum pistte start aldığı tüm yarışlarında söz sahibi olan ekürilerden (1) ASIL OĞUL bugün fotoyu önde geçebilir, favorimdir. Yarış koştukça gelişen bir formu bulunduğunu başarılı son üçüncülüğü ile belli eden (4) HAMDİ AĞA ve hızla çıkış içerisinde olan canlı idman pisti görüntüsüne sahip (5) RÜSTEM MİZAN favorimin rakipleridirler.

3.Koşu: İki kez koşup kolay kazandıktan sonra iki ay ara verse de pist çalışmalarında form durumu beğenilen ayağına çabuk isim (2) VICTORY MATRA'nın yine kazanmasını bekliyor, H.Çizik ile tek tutuyorum.

4.Koşu: Geçtiğimiz hafta 2200 çimde Kv-8'de koşup 2.16.02 ile biten yarışı 2.16.16'lık derecesi ile yakın ara beşinci bitirirken toparlandığını belli eden (1) TURDEMİRKIR, hücumda geç kalmaması halinde birinciliğe en yakın isim. Bu pist ve mesafedeki son koşusunu startta 3 boya yakın takılmasına rağmen 1.36.74 ile kazanmayı başaran (7) AKINLARBEYİ ideal pist ve mesafesinde ikinci atım. İstikrarlı ve başarılı koşular sergileyen iyi hazırlığı da bulunan (3) EXPECTANCY'siz bence kupon olmaz. Kolay kolay tabeladan düşmeyen (5) SER VEYRON'nun yarışları üst üste gelse de bu form durumu ile es geçilmemelidir. Bu yarışına daha iyi durumda girecek olan (1) TURDEMİRKIR kuponlarda bulunulmalıdır.

5.Koşu: Bu sezon Adana'da 1400 kum pistte iki kez kazanan, iki yarış önce İstanbul'da 1600 çimde Gr-1'de başarılı bir üçüncülük yapıp son koşusu ölçü olmayan (10) KALBİMDESİN ve son yarışlarına nispeten bu kez dişine göre rakiplerini bulan İstanbul'daki hazırlığı güzel (1) RÜZGARDAHAN arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine kaba kum pistte mesafe ayırt etmeksizin etkili yarışlar yapabilip İstanbul'da ciddi galoplar yaparak bu koşusuna hazırlanan (3) CANMETE'nin de katılmasını bekliyorum.

6.Koşu: Dilbağı takısı denendiği son üçüncülüğünde sergilediği performansı ile dikkatleri üzerine çeken usta ellerde hazırlanan (4) ŞAH BABA gelişen formuyla Maiden'a veda edebilir, başta düşündüğüm isim. Uzun bir ara verdikten sonraki yarışında nefes yönünden zorlanıp beşincilikle yetinen, iç pistteki idmanlarında bu koşusuna daha iyi durumda gireceğini belli eden G.Kocakaya'lı (2) ROYAL HERO ikinci atımdır. Kısa bir arası olsa da düzenli idmanda olan ve uzayan mesafelerde başarılı koşmasını beklediğim (7) MISS TATAR ihmal edilmemelidir. Sezon başı 1400kumda ikincilik yapan, son koşusunda 1500'de kumda Hand-14'de yakın ara beşinciliği ışıklı (1) GÜNTÜRK şanslı bir başka isim olup hafta başındaki 1000/1,05,3 25,8 R galobundaki görüntüsü beğenilip bu koşusunda gözlük çıkartılan (6) EXCITED GIRL'e dikkat diyorum.

7.Koşu: Mükemmel bir forma sahip bulunan, son altı yarışını da kazanma başarısını gösteren ve bu koşusuna kusursuz hazırlanan klas safkan (6) WARDENCLYFFE'nin yatkın olduğu pist ve mesafede uyumlu pilotu M.Kaya ile bir kez daha kazanmasını bekliyor, tek tutuyorum.

8.Koşu: Geçen hafta 2100 kumda koşup 2.33.78 ile Şartlı-4'de kazanmayı başaran sevdiği mesafede (2) IRMAK SU ve önemli kilo avantajı ile ön tarafta istediği tempoyu bulabilmesi halinde bitirebilecek form durumuna sahip görünen (6) YENGİZ arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

9.Koşu: Gördüğü her yarış sonrası formunu bulan, yeni sahiplerindeki ilgi yarışında başarılı bir ikincilik elde eden (4) BEWITCHED'e ilk çarpıyı atıyorum. Gücü nispetinde dikkat çeken yarışlar sergileyebilen (3) LIOND CHILD ve bu pist-mesafedeki son koşusundan 1.37.10 ile galibiyetle ayrılmayı başaran A.Çelik'in ısrarla bindiği (5) FOR MY SUN favorimin rakipleridirler. Kapalı gözlüğün çıkartılması yararlı gelip 1900 çim pistteki son koşusunu 1.58.20 ile kazanmayı başaran (1) LEBRON süren formuyla ihmale gelmez. Aynı koşuyu ikinci bitiren artan forma sahip (8) MOON EFFECT müsait kilosu ile diğer şans verdiğim isim olup (6) HAZY DAISY kuponlarda bulunulmalıdır.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-4

2.Ayak: 1-4-5

3.Ayak: 2

4.Ayak: 2-7-3-5-1

5.Ayak: 10-1-3

6.Ayak: 4-2-7-1-6

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-7-3-5-1

2.Ayak: 10-1-3

3.Ayak: 4-2-7-1-6

4.Ayak: 6

5.Ayak: 2-6

6.Ayak: 4-3-5-1-8-6

SÜPERMEN'i bu rakiplerinden bir adım önde görüyorum "ANTALYA"

1.Ayak: İki koşu önce 2100 kum pistte kazanan, son koşusunda 60 kilo ile tabelaya giremese de idman pistinde beğeni toplayan hafif kilolu (5) ANGEL OF MOUNTAİNS'den bu kez müsait kilosu ile daha farklı bir yarış bekliyor, başta düşünüyorum. Bu tip mesafeli sentetik pist yarışlarında zaman zaman etkili yarışlar koşabilen (7) BERRENKIZ müsait kilosu ile ikinci atımdır. Son haftalarda artan bir form grafiğine sahip bulunup dikkat çeken dördüncülükler yapan (6) ATLI SULTAN sprint mesafesini iyi ayarlayabilmesi halinde rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Gördüğü koşuları sonrasıtüm açıklarını gideren (2) MAHİNURUM'dan bu kez etkili koşu bekliyorum. İstanbul'dan gayet iyi durumda gelen (1) SELCAN HATUN ağır kilosuna rağmen diğer şans verdiğim isim olup sürprizi ise (3) ÖZKEHRİBAR'dan bekliyorum.

2.Ayak: Koştuğu tüm yarışlarında kum pistte adından başarı ile bahsettiren eküri koşma avantajı da bulunan (2) UTKAN ve sentetik pistte koştuğu dört yarışında da etkili koşup son yarışını 1200 sentetikte kazanmayı başaran bir kez daha M.Çiçek'in bindiği (1) AŞIK PAŞA arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine son yarışını ölçü almadığım (4) AKAYDIN'ın da eşlik etmesini bekliyorum.

3.Ayak: Aranın ardından farklı hipodromlarda koştuğu üç yarışında da tabelanın en iyi yerlerinde kendisine yer bulan grubun en kaliteli safkanı (6) SÜPERMEN'in bu rakiplerini geçmesini bekliyor, tek tutuyorum.

4.Ayak: Bir kez start alıp burada sentetik pistte ikinci olduktan sonra yaklaşık iki ay ara verse de bu koşusuna iyi hazırlanan (5) MUĞLALI VARGAS ve ilk yarışını koşacak olsa da uzun zamandır idmanda olan (4) MRS GLAMOUR ayırt edilmeden birlikte yazılmalılar.

5.Ayak: Arka arkaya dört yarış kazanan, Kv-8'deki son ikinciliği ile ne denli formda bir isim olduğunu belli eden (1) EMPIRE OF THE STAR birinciliğin en güçlü ismi. Uzun mesafeli sentetik pist yarışlarını seven son dördüncülükleri de tatminkar (3) NALDÖKEN RÜZGARI favorimin en ciddi rakibidir.

6.Ayak: Bu sezon Kocaeli'de 2000'de kazanan, son koşularında sürekli üst gruplarda mücadele veren (1) MY PRIVATE ağır kilosuna rağmen bu kez kazanabileceği rakiplerini buldu, favorimdir. Koştuğu yarışlar sonrası idman pistinde eski havasını yakalamış görünen (2) PANCHMAHAL ve sentetik piste iyi uyum sağladığı görülüp 2100 sentetikteki son yarışını 2.17.05 ile kazanmayı başaran formda (5) SILVER HORSESHOE favorimin sert rakipleridirler. Daha ağır kilo ile tabela içerisinde kendisine yer bulduğu koşusuyla dikkatimi çeken (4) ENKANTO'ya bir çarpı atılmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-7-6-2-1-3

2.Ayak: 2-1-4

3.Ayak: 6

4.Ayak: 5-4

5.Ayak: 1-3

6.Ayak: 1-2-5-4

Formda safkan MINIGUN'un yine kazanmasını bekliyorum "DİYARBAKIR"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-9-4-1-7-6-8-3

2.Ayak: 6-9-1-3-8-4

3.Ayak: 4-8

4.Ayak: 3

5.Ayak: 1-4-2-3

6.Ayak: 1-5