WARDENCLYFFE günün bankosu "ANKARA"

1.Koşu: Kum pistte daha başarılı yarışlar sergileyebilen hazırlığı iyi (4) AKYILDIRIMOĞLU'na jokeyi Müs.Çelik ile başta şans veriyorum. Son yarışını tekrarlayabilmesi halinde (1) FİRST LOVE fotoyu önde geçebilir. Pist görüntüsü iyi (5) BİBULA diğer şans verdiğim isim olup (6) SENZA FİATO'ya bir çarpı atılmalıdır.

2.Koşu: Eküri koşma avantajına sahip bulunan ve kum pisti de seven (1) ASIL OĞUL başta şan verdiğim isim. Yarış koştukça gelişen bir form durumuna sahip (4) HAMDİ AĞA ve aşama içerisindeki (5) RÜSTEM MİZAN favorimin rakipleridirler.

3.Koşu: İki kez start alıp hem çimde hem de sentetik pistte kazanmayı başaran form durumu iyi süratli stile sahip (2) VICTORY MATRA benim bankomdur.

4.Koşu: İdeal pist ve mesafesinde start alacak olan, İstanbul'da ilgi çeken üçüncülüğünün ardından kısa bir arası olsa da son haftalarda hız kazandırdığı idmanlarında beğeni toplayan (6) FORLORN başta düşündüğüm isim. Pist ayırmayan (1) TURDEMİRKIR önde iyi bir tutabilmesi halinde ses getirir. Yarış içerisinde stilinde rakipleri bulunsa da önde istediği tempoyu bulabilirse (3) EXPECTANCY'e bir çarpı atılmalı. Yakalamış olduğu güzel form durumu ile başarılı yarışlar koşmaya başlayan ayağına çabuk isim (4) TAYYAR ALİ ihmale gelmez. Geçen hafta tabelaya yakın bitirdiği beşinciliğinde sergilediği performansı ile göz dolduran (2) ALTINSİMA muhtemelen süratli gidecek olan yarışta sondaki sprintiyle ses g etirebilir. Bu pist ve mesafede kazandığı son koşusundaki güzel formunu koruyan (7) AKINLARBEYİ kuponlarda bulunulmalı.

5.Koşu: Sert rakiplerinin yanındaki son koşusu bence formunun ölçüsü olmayan (10) KALBİMDESİN ve farklı hipodromlarda mücadele verdiği son kum pist yarışlarında mesafe ayırt etmeksizin başarılı bir performans sergileyen kumcu safkan (3) CANMETE ikilisini ayırt etmiyorum.

6.Koşu: Dilbağı takısı denendiği son üçüncülüğünde düzlükten itibaren fotoya kadar verdiği mücadelesini beğendiğim gelişen form durumuna sahip (4) ŞAH BABA en şanslı isimdir. Üst gruptaki son beşinciliğinde dikkatli bakışları üzerine çeken (1) GÜNTÜRK ve uzun bir aranın ardından koştuğu yarış sonrası hem formunu hem de kondisyonunu geliştiren Kahraman Ekürisi'nin (2) ROYAL HERO favorimin rakipleri olup iki ay ara vermesine rağmen ilgililerinin üzerine titreyerek hazırladığı uzun mesafeye yatkın pedigriye sahip (7) MISS TATAR ihmal edilmemelidir.

7.Koşu: Bu tip mesafeli kum pist yarışlarının başarılı ve kaliteli ismi olan (6) WARDENCLYFFE kusursuz formu ve uyumlu pilotu M.Kaya ile yine kazanmaya en yakın isim olup bankomdur.

8.Koşu: Sürekli ağır kilolarla mücadele verip tabela diplerinde dolaştığı yarışlar sonrası formunu toparladığını belli eden (5) YAĞMUR GÜZELİ'nden bu kez farklı bir yarış bekliyor, ilk şansı tanıyorum. İstanbul sentetik pistte koştuğu geçen hafta bu mesafedeki yarışını beğendiğim (1) AYDURU ağır sikletine rağmen ikinci atımdır. Önemli bir kilo avantajına sahip son koşuları da iyi (6) YENGİZ ön tarafta istediği tempoyu bulması halinde bitirebilir. Geçen hafta koşup kazandığı yarıştaki formunu sürdüren (2) IRMAK SU'suz bence kupon olmaz. İki ay aranın ardından Adana'da iyi hazırlanarak Ankara Hipodromu'na gelen uzun mesafeye yatkın (7) GÖKÇEKIZ diğer şans verdiğim isim olup (4) CİHANIN GÜLÜ bu ayağın sigortası olur.

9.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son koşusunu bugün start alacağı jokeyi A.Çelik ile kazanıp iç pistteki düzenli idmanlarında formda görünen (5) FOR MY SUN yine birinciliğe en yakın isim. Geçen haftaki koşusunda sert rakiplerinden etkilenen (6) HAZY DAISY ve tabela diplerinde dolaştığı koşularının ardından farklılaşan (3) LIOND CHILD favorimin sert rakipleridirler.

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 4-1-5-6

2.Ayak: 1-4-5

3.Ayak: 2

4.Ayak: 6-1-3-4-2-7

5.Ayak: 10-3

6.Ayak: 4-1-2-7

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6-1-3-4-2-7

2.Ayak: 10-3

3.Ayak: 4-1-2-7

4.Ayak: 6

5.Ayak: 5-1-6-2-7-4

6.Ayak: 5-6-3

EMPIRE OF THE STAR günün en güvenilir ismi "ANTALYA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-6-3-1-2-8-7-4

2.Ayak: 1-4-2

3.Ayak: 6-1-2

4.Ayak: 8-5-2-4

5.Ayak: 1

6.Ayak: 2-1-4

İSYANIM tek yazılabilir "DİYARBAKIR"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 5-4-1-9-7

2.Ayak: 4-6-9-8

3.Ayak: 8

4.Ayak: 3-4-7

5.Ayak: 1-3-2

6.Ayak: 4-5-2-1-3