KAPRİZ Süper Formuyla Zor Geçilir "İSTANBUL"

1.Koşu: 3.4.5.1.2

2.Koşu: 1.3

3.Koşu: 7.2.8

4.Koşu: Uzun mesafedeki son koşusunu kazanan (8)BAĞ BOZUMU'na yine ilk şansı tanıyorum. Uyum sağladığı jokeyi V.Abiş ile start alacak olan (4) TEFOBEY ciddi hazırlıklarıyla kazanabilecek güçte görünürken, (2) COOL STAR istikrarlı yarışlar koşmasıyla adını birinciliğe yazdırabilir. (1)STEELMAN önde kuracağı temposu ile bitirmeye çalışacak olup, tekrar çıkışa geçmesini beklediğim (5) BİKATİ ile yeni ilgililerindeki ilk yarışında kapalı gözlük takılarak Kocaeli kumunda dördüncü olan (3) REAL PATEK'i de dikkate alınız.

5.Koşu: 96 gün aradan sonra start aldığı yarışını beşinci bitirip dereceli hazırlıklar yapan (9) SPREZZATURA bu kez Maiden'dan çıkabilir. Her yarışı bir öncekinden başarılı (8) TERRUBA ile Ankara'daki üçüncülükleri ardından çıkış yakalayan (10) TESORO rakipleri olacaktır.

6.Koşu: Sentetik kum piste uyum sağlayıp uzun mesafelerde üst üste kazanan (2) KAPRİZ jokeyi H.Karataş ile bence birinciliklerine yenisini ekleyecektir.

7.Koşu: Uzun mesafedeki son Gr-2 koşusunu beşinci bitirirken dikkatimi çeken (3) ANARRES Ankara'da iyi hazırlanmasıyla rakiplerini avlayabilir. 1400 ve 1200 sentetik kumda üst üste kazanan (5)MAGICFLUTE formunu devam ettirmesiyle yakın rakip görünürken, 1200 sentetik kumda Magıc Flute'un burun farkıyla gerisinde ikinci bitirdiği son koşusunu beğendiğim (4) OPERASYON rövanşı alabilecek güçtedir.

8.Koşu: Ankara çim pistindeki ikinciliklerinde fit durumda olduğunu gördüğüm (1) TEKÇAREM'i birinciliğin en güçlü adayı olarak görüyorum. (4)BENZENCİ bu yarışına daha iyi durumda girecek olup, (6) DİLAN KIZ geçen hafta kazanarak kendini bulduğunu belli etmesiyle değerlendirilmelidir. (5) GEBZE GÜZELİ uzun aradan sonra yarış görerek açıklarını giderirken, (3) TEKAŞKIM sürprizde tavsiyemdir.

9.Koşu: Tabeladan düşmediği son koşuları ışıklı (7) NICOLICA kazanarak Maiden'dan çıkmaya yakındır. (3) COSMIC GIRL 109 gün aradan sonra start alacak olmasına rağmen eksiklerini gidermeye çalışırken, (8) PEKERİM hayatının ilk koşusuna adapte olmakta gecikmesine rağmen etkili sprintiyle gelip 3.lük elde etmesiyle yazılmalıdır. İlk yarışındaki ikinciliğinde kabiliyetli bir isim olduğunu gösteren (10) TIMELESS'i de dikkate almanızı öneririm.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.4.2.1.5.3

2.Ayak: 9.8.10

3.Ayak: 2

4.Ayak: 3.5.4

5.Ayak: 1.4.6.5.3

6.Ayak: 7.3.8.10

SULTAN BEYLİM Etkili Formuyla Yine Kazanır "ELAZIĞ"

1.Koşu: 5.2.3

2.Koşu: 4

3.Koşu: 6.8

4.Koşu: 3 yaşlı Dişi Arap taylarının Maiden koşusunda; (3) DİLDE HANIM bir adım öndedir. (6) GELİNCİK ÇİÇEĞİM son yarışındaki ikinciliğinde çıkış içerisinde görünürken, (7) HESRA HANIM etkili koşabilecek güçtedir. (11) WAR ŞİRİN ise son üçüncülüğüne göre sürprizimdir.

5.Koşu: Sürprize açık olan yarışta; (2) IL MAGNIFICO'yu rakiplerine göre daha şanslı görüyorum. (4) TÜLÜNTEPE bu grupta ağır basarken, (9) CALIBURN ekürisiyle birlikte mutlaka yazılmalıdır. (5) POWER OF HAN farklı koşabilecek güçte olup, (6) RUNNER GIRL son üçüncülüklerine göre şansı yüksek diğer isimdir. İdman görünümü iyi (7) ALTUĞBEY ile aşama gösteren (11) DEAUVILLE sürprizde tavsiyelerim.

6.Koşu Etkili son yarışları ardından iyi durumu devam eden (6)BOZKARA çıktığı gibi bitirebilir. Üst sıralardan düşmeyen (3) DÖRTNAL BEYİ en yakın rakip görünürken, (4) GÖKTEKİNOĞLU'nu son üçüncülüğüne göre dikkate almanızı öneririm. Mesafeye yatkın (5) ULUPAMİR ile sonlardaki sprintini ayarlayabilirse (1) BİLİRKİŞİ'de etkili olacak güçtedir.

7.Koşu: Her geçen gün daha iyi duruma gelen (5) DİKME AĞASI'nı birinciliğe yakın görüyorum. Önde tarafta kuracağı temposuyla (4) KOŞANASLAN bitirmeye çalışacak olup, (6) JON DERE son üçüncülüğünde etkili sprintiyle gelip dikkatimi çekmesiyle ses getirebilir.

8.Koşu: Son haftalarda kendini bulan (6) NEFESİN GÜLÜ kazanarak Maiden'dan çıkacak güçtedir. (3) GÖZE ÇARPAN tabelada yer bulduğu koşuları ardından formunu sürdürürken, (9) VARTOKIZI bu defa farklı sonuç elde edebilecek güçtedir.

9.Koşu: Kazandığı son yarışında bu grubu geride bırakan (2) SULTANBEYLİM'in iyi durumu devam ederken yine rakiplerine üstünlük sağlamasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3.6.7.11

2.Ayak: 2.4.9.5.6.7.11

3.Ayak: 6.3.4.5.1

4.Ayak: 5.4.6

5.Ayak: 6.3.9

6.Ayak: 2