04 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Maiden yarışta; SAĞLAMBAS, isimli tay son 300'den sonra trafik sorunları yaşayıp yarışı beşinci bitirirken, bu koşusunda yapmış olduğu derece ve sıralamasını unutun ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken notlarınıza alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2200 metre çim pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-16 yarışta 6 safkan start aldı. Koşu çok ağır tempoda gidip koşuyu önde forse eden MİRKIZIM’dan ön grupta olan SABIR ÇİÇEĞİ liderliği alıp 2,5 boy önde koşuyu 2.37.26’lık derecesi ile kazanırken, son 800: 0.51.60 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü. Ķoşuyu üçünçü bitiren KILIÇASLI binicisi Gökhan Kocakaya koşunun temposunu iyi okuyamadığı için farklı sonuç alabilir, koşudan üçünçü ayrıldı. İlk yarışında daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Maiden yarışta 13 safkan start aldı. Son 200'de YELBEĞEN ile koşunun lıderliğini yapan BERTANHAN ile arasında 7 boy fark olmasına rağmen son günlerin başarılı aprantisi S.Altay ile müthış sprinti ile koşuyu burun farkıyla ikinci bitirdi. YELBEĞEN, 1.34.68’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan ÇELİK MURAT'ın 1.35.15’lik derecesinden daha iyi derece yaparken, ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-7/D yarışta; (3) YELDA TAY, son 200'den sonra orta kulvardan güzel sprinti yakın aralarla koşuyu üçünçü bitiren kısrak, fotoya birinci ve ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Handikap-22 yarışta; (8) GUBAZ, safkanların ortasında 2 3.4.5 taraklama fotaya giren safkan, yakın aralarla koşuyu dördüncü bitirirken ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken notlarınıza alınız .

 

04 Ağustos Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap taylarının katıldığı günün 10.Koşusu olan Maiden yarışta; (12) KADİFE KALE isimli safkan son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu üçünçü bitirirken fotoya birinci ikinci olan safkanlardan daha canlı girdi. 1.34.47’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan BERTANHAN'ın 1.34.67 ve ÇELİK MURAT'ın 1.35.15’lik derecelerinden daha iyi derece yaptı. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 1900 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Şartlı-5/D yarışta; ÜÇGÜZEL, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde burun farkıyla koşuyu üçünçü bitiren kısrak, 2.16.78’lik derecesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 2000 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Hand-16 yarışta; ELDORET, son 100'de safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti koşuyu ikinci bitirirken, fotoya canlı girmesi son iki yarışını Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda koşan safkan ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

 

04 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 1400 metre çim pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (8) ÇAKIRIN KIZI, barıyer dibinden 2.3.4 mücadelesinde yakın aralarla koşuyu dördüncü bitiren kısrak, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülürken, notlarınıza alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 2200 metre çim pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-14 yarışta; son 100’de TATLIÇAĞ bir anda önünde at gezinince bir şansı kalmayıp koşuyu yedinci bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; son 100'den sonra başa baş mücadelesinde baş burun farkıyla koşuyu 1.27.68’lik derecesi ile İŞİN ASLI kazanırken, son 800: 0,50,60 oldu. Bursa pisttinde son 3 yarışında en iyi derecesi 5.inci olan safkan, 65. Koşusunda A.İnci ilk kez safkana binmesi ilk yarışında kazanma başarısı gösterirken bu formuyla günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

 

04 Ağustos Cuma günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-14 yarışta; KAV BEY binicisi S.Tırpan kendi kulvarında giderken ÖZBAYRAKTAR isimli atın binicisi Selim İpek safkan gerilemeye başladı bir anda atını çekerek daha erken geriye düşmesini istemesi KAY BEY'in arka ayaklarının ÖZBAYRAKTAR'ın ön ayaklarına takılması safkanın başı kuma değecek duruma gelip binicisi S.Tırpan atın üstünde dengesini kaybedip safkandan düştü bu koşuda olaya karışan S.İpek sadece ihtar aldı. Hipodromlarda Komiserler Kurulu kararlarında sözün bittiği yerdeyiz.