SOLEIL JARDIN Maiden'dan Çıkmaya Çok Yakın "İSTANBUL"

1.Koşu: 5.7.3.6.2.1.4

2.Koşu: 3.5

3.Koşu: 1.5.2

4.Koşu: 2

5.Koşu: Sentetik kumdaki yarışını ikinci bitirdikten sonra çim pistte beşinci olan (7) JAFAR'ı en şanslı isim olarak görüyorum. Üst üste kazandığı yarışları sonrası Kv-7 koşusunu dördüncü bitiren (4) ALKANLI jokeyi Ahmet Çelik ile rakip görünürken, 62 kilo ile start alacak olmasına rağmen süper durumdaki (1) O BİR ÇELİK ve bir süre aradan sonraki beşinciliği ilgi çeken (3) AKTAŞKAYA yazılması gereken diğer isimlerdir.

6.Koşu: Uzun aradan sonra yarış görerek açıklarını gideren (9) AKKULA'dan bu defa farklı sonuç almasını bekliyorum. Sentetik kumdaki son koşularında üst sıralardan düşmeyen (4) SÜPERMEN ile tabeladan düşmeyen (1) YAVUZ REİS aprantisiyle uyum sağlaması halinde bu safkana rakip olmasını beklediğim isimlerdir.

7.Koşu: 1200 çim pistteki son A-3 koşusunu Alihan'ın arkasında ikinci bitirirken 1.10.59 derece yapan (3) ANABELLA kazanmaya yakın gördüğüm isimdir. Mükemmel bir form tutarak başarılı ve istikrarlı koşan (7) İSHAKHAN ciddi rakibi olur. 1600 çim pistte kazandıktan sonraki yarışında makineden 10 boy geç çıktığı için etkisiz kalan (5) LUMINESCENCE daha sonraki ihtimaldir.

8.Koşu: Bursa'daki son yarışlarında adından söz ettiren formda (4) SWEPS ağır kilosuna rağmen rakiplerine göre etkili formuyla en şanslı isim olacaktır. Kilosunun hafif olması ile (8) COLONEL'in bu yarışı ile çıkış yakalamasını bekliyorum. Son yarışında sprint yapacak kulvarını iyi ayarlayamadığından dolayı tabela dışında kalan (5) ADAL ile son koşusunun ölçü olmadığını ilgi çeken idman görünümüyle belli eden (6) KRAL ÇIPLAK yazılması gereken diğer isimlerdir.

9.Koşu: 1400 çimde kazandığı yarışından sonra sentetik kumda dördüncü olan süratli kısrak (1) DİLAN KIZ'a ilk şansı tanıyorum. Bursa'da uzun mesafede tabela dışı kaldıktan sonra iyi hazırlanan (4) MERENES bu grupta ses getirecek güçte olup, son üçüncülüğünde hücumda geç kalarak bir önceki yarışını 1400 sentetik kumda kazanan (2) ÇİÇEK HANIM iddialıdır. Bu aralar idman görünümü daha farklı olmasıyla (3) YEŞİLPINAR ise sürprizim olacaktır.

10.Koşu: Dilbağı takılarak ikinci tamamladığı son yarışında önemli gelişmeler içerisinde gördüğüm (8) SOLEIL JARDIN'i günün en güvenilir ismi olarak görüyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.4.1.3

2.Ayak: 9.4.1

3.Ayak: 3.7.5

4.Ayak: 4.8.5.6

5.Ayak: 1.4.2.3

6.Ayak: 8

BAAHUBALİ ile Ekürilerden ERIDANUS Kazanmasını Beklediğim İsimler "BURSA"

1.Koşu: 5

2.Koşu: 2.1

3.Koşu: 6.1.2

4.Koşu: Etkili formunu sürdürmekte olan (7) İSEN BUGA'yı başta değerlendirmenizi öneririm. (6) TANGÜL HANIM son beşinciliğinde dikkatimi çekerken, (1) AIRFIELD tabeladan düşmediği son yarışlarına göre yazılmalıdır. Fit durumdaki (5) KING OF SOLID yakaladığı formunu devam ettirirken, (8) KINESIS dikkate alınmalıdır. Kısa bir istirahatin ardından toparlanan (3) KEEN EYE, ayağına çabuk kısrak (9) KAŞGARIN KIZI ve ilk defa çimde koşacak olan (4) SYNCHRONICITY sırasıyla değerlendirilmesi gereken diğer isimlerdir.

5.Koşu: Her yarışı bir öncekinden başarılı olmasıyla (11) TAAFFEİTE kazanarak Maiden'dan çıkabilecek güçte gördüğüm isimdir. Bir süre aradan sonraki koşusunu üçüncü bitiren (5) YELE DILO jokeyi M.Küyü ile güven verirken, grubun formda ve istikrarlı isimlerinden olan (10)ŞANSBALONU mutlaka şans tanınmasını tavsiye edeceğim diğer taydır. Bu pist ve mesafedeki en iyi dereceye sahip olan (3) HEGEL ise sürprizim olacaktır.

6.Koşu: Etkili yarışlarından sonraki formunu sürdüren (6) OĞLUM DORUK uyum sağladığı jokeyi Özcan Yıldırım ile kazanabilir. Ankara 1500 kum pistinde Gr-1 kazandıktan sonra etkili formu süren (7) WARDENCLYFFE yine birinciliğe yakın konumdadır. Üst üste kazanan (5) MAVİ KILIÇ'ın iyi durumu devam ederken, önde boş kalması durumunda etkili olacaktır. İzmir'de kazanarak bu kez üst grupta koşacak olsa da (2) COLOUR OF LIGHT sürprizimdir.

7.Koşu: Süratli bir tay olan (1) BAAHUBALİ mesafenin kısa olmasıyla bence beyaz bayrak ayna yapacaktır, günün birinci teki olarak görüyorum.

8.Koşu: Çim pistte start aldığı iki yarışında da üst sıralarda yer bulan (1) ERIDANUS eküri koşma avantajı ve idman pistindeki fit görünümü ile benim programdaki ikinci tekimdir.

9.Koşu: 1300 çim pistte kazandıktan sonra formu süren (3) NUSRAT ETKİSİ'ne yine ilk şansı tanıyorum. Süratli yapısı ve iyi hazırlanmasıyla (2) GÜRSUYUM rakip görünürken, (1) BALKI TAY sonlardaki sprintiyle etkili olabilir. (6) POLAT AĞA yakın ara üçüncü tamamladığı son yarışında formunu bulduğunu belli ederken, (9) MADEN DAĞI'nı başarılı son ikinciliğine göre yazmanızı öneririm. (11) SON ŞAMPİYON son yarışlarında kendini bulduğunu gösterirken, (10) ÖZNİHAT ile (5) KOÇAKALP dikkate alınmasını tavsiye edeceğim diğer isimlerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7.6.1.5.8.3.9.4

2.Ayak: 11.5.10.3

3.Ayak: 6.7.5.2

4.Ayak: 1

5.Ayak: 1

6.Ayak: 3.2.1.6.9.11.10.5