18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının mücadele verdiği günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (1) ATTALOS, son 200’den sonra barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, hayatında ilk yarışında çim pistte kulaklık ile koşup 8 olurken, 49 gün sonraki ikinci yarışında sentetik pistte “KGKDB" ile start alarak koşuyu üçünçü bitirmesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

 

18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının mücadele verdiği günün 2.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (3) CAN OĞLUM, bekleme yarışı yaparak barıyer dibinden santim santim koşan safkan, son virajı bariyer dibinden dönüp son 300'den sonra barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında daha farklı koşacak olup günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

 

18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının mücadele verdiği günün 3.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (6) CİĞERDELEN, son viraj dönüldükten sonra son 300'den fotoya kadar trafik sorunları yaşayan safkan, koşuyu 5'inci bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

 

18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının mücadele verdiği günün 4.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (2) HENNA GIRL, son 250'de orta kulvardan koşunun liderliğini bir anda alan safkan, farkı 6 boya çıkarak jokeyi Hışman Çizik ve 1.36.28’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.56.24 oldu. HENNA GIRL, sentetik pistteki ilk yarışında Ahmet Çelik ile 5'inci olan olurken, 13 gün sonra sentetik piste ikinci kez koşarak farklı kazanması ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

 

18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının mücadele verdiği günün 6.Koşusu olan Şartlı-4/Y2 yarışta; (2) ATICI BEY, son 20 metrede 2., 3.ve 4.lük mücadelesinden boyun - yarım boy farkla koşuyu ikinci bitiren safkan, hayatında 64 kez start alan alıp 9 kez kazanma başarısı gösterdi. 49 kez çim pistte ve 8 kez kazandı. Kum pistte 4 kez koştu ve kazanamadı. Sentetik pistte 11 kez koştu ve 1 kez kazandı. Son 3 yarışında iki kez 5'inci ağır çim de 11 olan safkan 15 gün sonra ikinci koşuyu bitirdi, İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü

 

18 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının mücadele verdiği günün 8.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (3) MR BIG SHOT, iyi bir start çıkışı yapamayıp 2 boy teredütlü starttan çıkan safkan, keskin virajı bir atın dışından son vırajı dönerek orta kulvarı tercih ederek son 400'den sonra safkanların yapmış olduğu güzel sprinti ile TOYGARIM ile arasında 4 boy fark olarak atı alan Üsküdar'ı geçmiş olup Karataş son metrelerde kuvvetli atakları ile yarım boy farkla 1.26.39'luk derecesi ile  koşuyu ikinci bitirirken ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız