BAŞ PERİ ve NAZLI HİLAL Maiden'in tekleri "İZMİR"

1.Koşu: 1

2.Koşu: 4-1-2-5-3

3.Koşu: 3-2

4.Koşu: Ön tarafta istediği tempoyu bulabildiği yarışlarda başarılı koşup son startını bu pist-mesafede 2.18.14 ile kazanmayı başaran ve idmanlarında formda bir görünüm sergileyen (2) KRAL TAÇI ilk planda şans verdiğim isim. Aprantisi İ.S.Söğüt ile iyi uyum sağlayıp son koşusunu 1400'de 1.38.29 ile kazanmayı başaran hazırlığı da güzel (1) AHMET ALİ favorimin öncelikli rakipleri. Sürekli aşama içerisinde olan (6) GÜNEŞKRAL sevdiği uzun mesafede ihmal edilmemeli. Son iki yarışında dikkatimi çeken bir performans sergileyen (7) ALAÇATI AĞASI'nın formunda gelişmeler var, Gökh.Gökçe ile bir diğer şans verdiğim isim. Sprint mesafesini iyi ayarlayabilmesi halinde sonlarda yapacağı kuvvetli atağıyla (8) OĞLUM YAMAN ses getirebilir. Son koşusunu ölçü almadığım (5) YEĞENİM TOPRAK ve Bursa'dan gayet iyi durumda gelen eküri koşma avantajı da bulunan (9) FADİK'i de yazarak bu ayağı sağlama alalım.

5.Koşu: Bu pist-mesafenin etkili ismi olan, daha sert gruplarda bile başarılı koşuları bulunan ve son üç koşusunda başarılı olan (1) DEL CARMEN formda pilotu Ö.Yıldırım ile bu kez fotoyu önde geçebilir, en şanslı isimdir. Son iki koşusunu burada 1400-1600 kum pistte kazanmayı başaran formda safkan (3) LOVE ACTION ve bu kez dişine göre bir grupta start alacak olan pist görünümü iyi (2) GEL KIZIM favorimin öncelikli rakipleridirler. Başarılı son koşusu ile sezon başındaki formuna ulaştığının izlenimlerini bırakan (6) BRAVE DANCER ihmal edilmemeli. Startta fazla oyalanmaması halinde M.Çiçek'le start alacak olan (7) CELENIE rakiplerini geride bırakabilir. Bu pist-mesafede koşup aynada ikinci kaldığı son yarışı bir hayli başarılı olan (8) MILDRED kuponlarda bulunulmalıdır.

6.Koşu: Bursa'da ve Kocaeli Hipodromlarında kazandığı yarışlarının ardından bu pistteki son startında 1600'de sert rakibe geçilen Bursa'dan fit durumda gelen (1) ALTINTEPE kazanmaya en yakın isim. İstanbul sentetik pistteki son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen (5) RÜZGAR BARIŞ ve idmanlarında dereceli işler sergileyen son koşuları da çok iyi olan V.Abiş'li (6) SAĞLAMCAN favorimin rakipleridirler. Bir süre aranın ardından ilk yarışını koşacak olmasına rağmen bu koşusuna sıkı işler yaparak hazırlanan (7) SERDAR EFE bir diğer şans verdiğim isim olup sürprizi ise İstanbul çiminde Grup yarışlarda başarılı koşular çıkartıp buraya formda gelen (9) MARLIN'e dikkat diyorum.

7.Koşu: Son yarışlarını ve form durumunu bu grup için yeterli karşıladığım N.Avci'nin bindiği (5) NAZLI HİLAL'in bu kez kazanarak Maiden'dan çıkmasını bekliyorum. Bankomdur.

8.Koşu: Bu pistte koştuğu ilk yarışını kazanma başarısını gösterirken fazla zorlanmayıp düzenli hazırlığında formunu koruduğunu belli eden (2) GOLD CASH ve bu pist-mesafede koşup kazandığı son koşusu ile formuna kavuştuğunu belli eden kilosu da rakibine göre müsait olan (6) COCO JAMBOO arasında geçmesini beklediğim bir yarış olup ayrımsız yazılmalılar.

9.Koşu: Bir müddet ara verdikten sonra üst grupla koşup tabelaya yakın bitirdiği yarışının ardından idman pistinde artan formu olduğunu gösteren (5) CRAZY HORSE ve son ikinciliği ile artan formu bulunduğunu belli eden güzel hazırlığa sahip (2) PATRIOT arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesine Bursa'da bu pist-mesafede kolay kazandığı yarışının ardından iki ay ara vermesine rağmen dereceli işler yaparak bu koşusuna hazırlanan (1) FOREVER ABBA'nın da katılmasını bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2-1-6-7-8-5-9

2.Ayak: 1-3-2-6-7-8

3.Ayak: 1-5-6-7-9

4.Ayak: 5

5.Ayak: 2-6

6.Ayak: 5-2-1

Sevdiği pistte formda safkan MIND AND LIFE'nin kazanmasını bekliyorum "ADANA"

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-4-3-5-7-2-6

2.Ayak: 4-1-2-7-9

3.Ayak: 6

4.Ayak: 3-4

5.Ayak: 4-9-7

6.Ayak: 7-3-4-1