Formunu Bulan SIEMPRE Kazanmaya Çok Yakın "BURSA"

1.Koşu: 1.2.3

2.Koşu: 1

3.Koşu: 2.3.4.1

4.Koşu: 1400 kum pistte kazandıktan sonra dördüncü olan (1) SON ŞAMPİYON'u en şanslı isim olarak görüyorum. Tabelaya yakın tamamladığı yarışlarıyla kendini bulduğunu gösteren (7) ATILIMBEYİ ve formu bu grubu geçmek için yeterli (5) KADİRGÜN rakipleridir. Bu koşusu ile çıkış yakalamasını beklediğim (3) BALIK KIZ ve istikrarlı koşarak gayet iyi durumda olduğunu gösteren (2) KOŞAN NUR yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimler.

5.Koşu: Bu pist ve mesafedeki son ikinciliğinde beğendiğim süratli kısrak (5) EYLÜLLİZE kazanarak Maiden'dan çıkabilir. (1)MELİKESULTAN rakiplerine göre ağır kilo ile start alacak olsa da tecrübesi ve formu yeterli düzeyde olmasıyla şanslıdır. Start aldığı iki yarışında da dikkatimi çeken (4) EMSALSİZİM güven verirken, tabeladan düşmeyen (10) ZULEMA ile grubun tecrübeli kısraklarından olan (7) KUBİK KIZI'da bence değerlendirilmeli.

6.Koşu: Son yarışlarındaki etkili performansıyla formunu bulduğunu gösteren (10) TIROL HOPE uygun kilosunun verdiği avantaj ile bu defa kazanmaya çok yakındır. Bursa 1300 kum pistinde kazandıktan sonra Kocaeli 1500 kum pistinde ikinci olan (7) WASSERFALL jokeyi A.Sözen ile yakın rakip görünürken, birlikte değerlendirilmeliler.

7.Koşu: Bir süre aradan sonraki yarışını ölçü almadığım (4) SIEMPRE'nin idman pistindeki görünümü gayet iyi olup çıkış yakalayan jokeyi N.Avci ile tek yazılabilir.

8.Koşu: Daha güçlü rakipler arasındaki son Şartlı-5 koşusunu 15/7 tamamlayıp bir önceki Maiden yarışında etkili ikincilik elde eden (3) BİRSUNUR'u en şanslı isim olarak görüyorum. Grubun formda kısraklarından (6) KATRE TANESİ kazanacak güce ulaştığını ilgi çeken hazırlıklarında göstermesiyle rakip görünürken, yarış yaşamına dikkat çeken üçüncülükle başlayan (9) PARİS ÖZLEMİ'ni de mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

9.Koşu: Aprantisi İ.S.Söğüt ile iyi bir uyum yakalayıp son koşusunu İzmir 1200 kum pistinde kazanan (3) AHMET ALİ'den yine birincilik bekliyorum. (8) ULUFIRAT daha uzun mesafedeki son yarışını tabela dışında bitirerek bu koşusunda farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (7)NURLUOVA son koşusu ölçü alınmadan mutlaka değerlendirilmelidir. Kısa mesafelerin başarılı ve formda ismi (1) ARDAHAN güven verirken, (4) BAKGÖR bu koşunun sürprizi olacaktır. Geçen haftaki ikinciliğinde gelişme gösteren (12) HANIM SULTAN uygun kilosunun verdiği avantaj ile devreye girebilecek diğer isimdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1.7.5.3.2

2.Ayak: 5.1.4.10.7

3.Ayak: 10.7

4.Ayak: 4

5.Ayak: 3.6.9

6.Ayak: 3.8.7.1.4.12

Maiden Yarışlarda KEYSE ADEN ve POPPEA Güvendiğim İsimler "ŞANLIURFA"

1.Ayak: Son haftaların yükselişte olan ismi (13) JARGON'u jokeyi N.Altın ile en şanslı isim olarak öneriyorum. 1300 kum pistte kazanan (3)DİKMEAĞASI ile süratli safkan (7) BÜLENT BRA rakip gördüğüm isimlerdir. Bu aralar iyi bir form tutan (5) ÇELİKMAVİ güven verirken, (6) KARAPINAR ASLANI'nı mutlaka değerlendirmenizi öneririm. Eküri avantajlı (9) BERKAY FIRTINASI üst üste ikinci tamamladığı son koşularında formda görünürken, (10)KOCAOĞUL jokeyi F.Yardımcı ile etkili olabilecek güçtedir. (12) BARGIRAN'ın da tabeladan düşmediği yarışlarında iyi bir form yakaladığı görülüp sürpriz gerçekleştirebilir.

2.Ayak: Maiden yarışta; her yarışı bir öncekinden daha etkili olan (4) KEYSE ADEN'in uygun rakiplerinin yanında kazanmasını bekliyorum.

3.Ayak Yakaladığı mükemmel formuyla başarılı ve istikrarlı koşan (1) ARTICULO MORTIS mesafenin kısa olmasıyla rakiplerini geçebilir. (3) DEMENTED üst üste kazanarak fit durumunu sürdürmesiyle rakip görünürken, ekürilerden (7) FATHER FERİT ayağına çabuk bir isim olmasıyla yazılmalıdır. En son Adana'da tabela dışı kalan (9) NICE tam mesafesinde farklı koşmasını beklediğim bir isim olup, (12) MINAS TIRTH Diyarbakır 1200 kum pistindeki son iki yarışını üst üste kazanmasıyla ses getirebilir.

4.Ayak: Tabelada yer bulduğu son koşularında iyi durumda olduğunu gösteren (11) MALYA GÜZELİ'nden bu defa birincilik bekliyorum. Önde kuracağı temposuyla beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olan (4) REMİLİKIZ yakın rakip gördüğüm isim olup, (2) BİR MATRA etkili son dördüncülüğüne göre dikkate alınmalı. Adana'daki son koşusunda tabela dışı kalarak bu kez daha müsait rakiplerinin yanında (10)  GÖMEÇ ile mesafeye yatkın (8) AKDENİZ RÜZGARI bu ayağın şanslı diğer isimleri olacaktır.

5.Ayak: Kocaeli ve İzmir kum pistinde koştuğu yarışları sonrası artan tecrübeye sahip bulunan (8) POPPEA ekürisinin de desteğini alarak kazanıp Maiden'dan çıkmasını beklediğim bir isimdir.

6.Ayak: 125 gün aradan sonraki koşusunu kazanırken zorlanmayan (14) GÜL ARASI'ndan yine etkili bir performans bekliyorum. (4) ÖZERİN SESİ üst üste fotoyu önde geçerek en son yarışında etkisiz kalsa da bu kez farklı sonuca ulaşmasını beklediğim isimdir. Yarış yaşamına İstanbul'da kazanarak başlayan (5) PAYİDARKAYA 222 günlük aranın ardından pistlere dönüş yapan bir isim olup jokeyi F.Yardımcı ile iddialıdır. (7) BENHADIR'ın dördüncü bitirdiği son koşusunda formunda gelişmeler görülürken, (9) KAŞIKÇIBEYİ altı ayı aşkın süredir koşmamasına rağmen bence dikkate alınmalıdır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 13.3.7.5.6.9.10.12

2.Ayak: 4

3.Ayak: 1.3.7.9.12

4.Ayak: 11.4.2.10.8

5.Ayak: 8

6.Ayak: 14.4.5.7.9