12 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Satış-1 yarışta; (7) AKSU NEHİR, son 100’de yapmış olduğu güzel sprinti ile ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde fotoda KELEŞHAN' avlıyarak burun farkıyla koşuyu ikinci bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

12 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) MY ORPHAN, son virajı üçünçü durumda safkanlarının dışından dönen safkan, son 300'de liderliği alıp kalan metrelerde de farkı 8.5 boya çıkartarak 1.15.33'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.49.80 oldu. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan KAAN HAN'ın 1.15.90'lık derecesinden daha iyi bir derece elde etti. hayatında ilk yarışında “KGSK" aksesuarı ile start alan MY ORPHAN, bu ikinci koşuda bu aksesuarların çıkarılıp sadece ilk kez “kulaklık" takılması ile süper bir yarış çıkardı. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (5) MR FIRE, ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde yakın aralarla koşuyu üçünçü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

12 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Han-14 yarışta; (4) KOLO, son 100'de dördüncü durumda olan safkan, müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

12 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2200 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (3) RÜZGARDAHAN, koşunun ağır tempoda ANKA ATEŞİ'nin başlatmasıyla son 600'den sonra RÜZGARDAHAN ağır tempoda giden yarışta barıyer dibinden dönmesi hatalı olması TABİP'in dışına çıkması gerekiyordu. RÜZGARDAHAN kazanabileceği koşudan ikinci ayrıldı. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (2) CANMETE, ağır tempoda son 800’e kadar koşunun temposunu düşük olması ile koşu içinde safkanların dışına son viraj dönüldükten sonra çıkmak istemesi bunda başarılı oldu ama çok zaman kaybetmesi koşuyu üçünçü bitiren safkan, fotoya canlı girmesi ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

12 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (6) HUMAY KIZIM, start ile birlikte koşunun lıderliğini alan safkan, son 5 metrede liderliğini ÖZKEHRİBAR'a vererek 1.55.70'lik derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

12 Ocak Cuma günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1200 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Maiden yarışta; (8) KAAN HAN, 11 starttan çıkan safkan doldurarak ön tarafa son 800'de gelmesi koşunun lıderliğini liderliğini alan safkan, 4 boy fark ve 1.15.90’lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.50.88 oldu. İlk iki yarışında béşinci olan safkan K.Tokaçoğlu kazandı ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.