13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı gününn 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (2) BERKOVİÇ, son virajı altıncı durumda dönen safkan, son 500’de atların dışına çıkarak son 200’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız. (1) ALBUS DUMBLEDORE, son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu dördüncü bitirirken, 1., 2.ve 3b olan safkanlardan fotoya daha canlı girmesi ile mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü

13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı gününn 3.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) MY INVENTION, hayatının ilk yarışını koşup 1.5 boy koşuyu geç başlayarak koşuya binicisi teşviklerle gruba giremeyerek son vırajı orta kulvardan sonuncu dönen safkan, önünde dörtlü bir set olması son 250’de trafik sorunları yaşayarak son 100'de 3 boy fark olmasına rağmen müthış sprinti ile farkı 1 boya düşürerek yarışı 1.32.39’luk derecesi ile ikinci bitirirken, son 800: 0.49.88 oldu. Aynı gün diğer Maiden'i kazanan STARLİNK'in 1.32.97’lik derecesinden daha iyi derece bir derece yapan MY INVENTION, edindiği koşu tecrübesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı gününn 4.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (9) SAUDADE, son 200'de iki atın ortasından girip çıkarak 2.5 boy fark ve A.Yıldız ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.48.80 oldu. 16 kez start alan SAUDADE, 2 kez kazandı. Çim pistte 2 kez koştu ve kazanamadı. Kum pistte hiç koşmadı. Sentetik pistte 14 kez koştu ve 2 kez kazandı. SAUDADE, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı gününn 5.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (4) DAGMAR, starta fazla zorlanmadan girenn safkan, iyi bir start çıkışı yaparak son 200'de orta kulvardan koşunun lıderliğini alıp kalan metrelerde de farkı 3.5 boya çıkartarak 1.29.37’lik derecesi ile kazanma başarısı gösterirken, son 800: 0.45.72 oldu. DAGMAR, güzel formuyla koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı gününn 6.Koşusu olan Kv-6 Nimet Üyken Koşusu’nda 5 safkan start aldı. (4) PROTEUS, bekleme yarışı yapan safkan, son vırajı üçünçü durumda döndü. Bariyer dibinde bir anda önü açılması girip-çıkması son 400'de liderliği alarak son 100'den sonra dışından gelen HAVOC ile birlikte birincilik mücadelesinde koşuyu Vedet Abiş ile bütünleşerek kazandı. Hayatında 6 kez start alan PROTEUS, 3 kez kazandı. Çim de 1 kez koştu ve kazanamadı. Kum pistte hiç koşmadı. Sentetik pistte 5 kez start aldı ve 3 kez kazandı. PROTEUS, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı gününn 7.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (6) SANCAR, padok görüntüsü çok iyi olması bu grupta fazla zorlanmadan hareketli şiir gibi binicisi Ahmet Çelik tek kırbaç vurmadan kazanma başarısı gösterirken, ilk yarışında güzel formuyla yine kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (4) EGETAY, son 200 den sonra SANCAR birinciliği garantilemesiyle 2.ve 3.lük mücadelesindrn koşuyu ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

13 Ocak Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı gününn 8.Koşusu olan Hand-14 yarışta; (15) İKİMİZ, son virajı beşinci durumda kolay tempoda dönen safkan, son 400'de iki atın ortasından girmesi barıyer dibine girmesi barıyer dibinden düzgün sprintini yapmaması binicisi atını orta kulvara alması son 5 metrede kazanma başarısı gösterirken, ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız. (16) DILBERHAN, erken liderliği alan safkan, koşuyu ikinci bitirirken, ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini son 100'e bırakması halinde günün sürprizini yapabilir, notlarınıza alınız.