31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) LIGHT OF LIBERTY, bekleme yarışı yapıp son virajı altıncı durumda dönen safkan, pisiti ortalıyarak son 300’den sonra yapmış olduğu güzel sprinti koşunun liderliğini yapan SWIFT PASSING'den son 200'de lliderliği alarak kalan metrelerde de farkı 4.5 boya çıkartarak fazla zorlanmadan 1.18.94'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.47.84 oldu. Hayatının ilk yarışında İzmir çim pistte olup 3.5 geri alınan LIGHT OF LIBERTY, sorunları giderildikten sonra İstanbul sentetik pistte ilk iki yarışında ikinci olup üçünçü sentetik pist yarışında LIGHT OF LIBERTY üstüne koyarak giderek kazandı. Aynı gün diğer Maiden’i kazanan CHANDLER BING ve NARMANLI ELIF'in 1.19.58'lik derecelerinden daha iyi bir derece gerçekleştiren LIGHT OF LIBERTY, koşacağı bir sonraki ilk yarışında bir üst grupta günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-4/Y2 yarışta; (1) ÇAKIR YILDIZI, 3 boy startta kalıp son virajı yedinci durumda dönen safkan, safkanların birbirlerini kollamaları ile birinci ile yedinci arasında 3 boy fark olması son 300'de 5 atın ortasından girmesi ve son 200'de liderliği alarak binicisi santim santim koşarak 1.5 boy fark, 2.06.39’luk derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.49.40 oldu. Hayatında 30 kez start alan ÇAKIR YILDIZI 7 kez kazandı. Çim pistte 4 kez koştu ve kazanamadı. Kum pistte 1 kez koştu ve kazanamadı. Sentetik pistte 25 kez koştu ve 7 kez kazandı. ÇAKIR YILDIZI, koşacağı bir sonraki ilk yarışında yine kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız,

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (5) MY LITTLE GIRL, son 100'de dördüncü durumda olan safkan, koşuyu ikinci bitirirken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) DIAMOND THE WINGS, son 100'den sonra barıyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu yakın aralarla dördüncü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Hand-15 yarışta; bariyer dibinden TATLI ÇAĞ ve dışından SİLAHLIKIZ son 100’den sonra başa baş mücadelesinden baş farkıyla koşuyu TATLI ÇAĞ bitirdi. TATLI ÇAĞ, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-7 Şerafettin Gedik yarışta; (1) WOLF POLAT, koşuyu üçünçü boşlukta bitirirken, 1.24.42'lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1200 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (7) ŞEHNAZ LONGA, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile 5 boy fark, 1.19 .41’lik derecesi ve jokeyi A.Yıldız ile bütünleşerek kazandı. Hayatında ilk yarışında İstanbul sentetik pistte dördüncü ŞEHNAZ LONGA İstanbul pisttinde bir daha sentetik pistte 18 inci yarışına kadar koşmayan safkan 18'inci yarışında güzel bir derece ile kazandı. İlk yarışında günün sürprizini tekrar yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Maiden yarışta; (6) NARMANLI ELİF, start ile birlikte yedinci durumda koşuyu takip edip son virajı beşinci durumda dönen safkan, son 200'den sonra barıyer dibinden NARMANLI ELİF ve dışından SOFONISBA başa baş birincilik mücadelesinde fotoya yakın NARMANLI ELİF, barıyer dibinde olmasına rağmen dışındanki safkana hakim olup yarım boy fark 1.19.58’lik derecesi ile kazanırken, son 800: 0.47.96 oldu. NARMANLI ELİF, mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup bir üst grupta da kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

31 Ocak Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (11) ÇELIK MURAT, son 100'de boşlukta fotoya canlı girerek koşuyu üçünçü bitiren safkan, hayatında 18 kez start alan ÇELIK MURAT, 6 gün evel Kocaeli Kartepe Hipodrom'unda onuncvu oldu. Aynı binicisi G. Özçelik ile İstanbul sentetik pistte bu kez koşuyu üçünçü bitirirken, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.