03 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (7) MUTEBER, son 300'de başa baş ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde son 30 metrede ikinciliği PİYANİST'en kurtarıp 1.44.16'lık derecesi ile koşuyu 2.bitiren safkan, MUTEBER, hayatında dördüncü koşusunda ikinci olurken bir öncesi koşusunda "DB" takılmayıp bu yarışında yeniden “DB” takılması ile safkan üstüne koyarak gitmesi ile koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 3.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (4) SUMEL KIZI, son vırajı bariyer dibinden dördüncü durumda dönmesine rağmen bir anda önünün açılması ile son 400'de liderliği alıp farkı da 2 boya çıkartarak son 200'de SOLEIL JARDIN fotoyu canlı ve diri girmesine rağmen burun farkıyla koşuyu SUMEL KIZI kazanma başarısını gösterirken, son 800: 0.48.48 oldu. SUMEL KIZI, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız. (3) SOLEIL JARDIN, binicisi sprint mesafesini iyi ayarlayamayıp kazanabileceği koşudan burun farkıyla koşuyu 1.32.70 ile ikinci bitirirken, son 800: 0.48.80 oldu. İlk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

03 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 4.Koşusu olan Hand-21 yarışta; (10) ONATKUT, son 100'den sonra yapmış olduğun güzel sprinti ile yakın aralarla koşuyu üçünçü bitirirken bir aksiyon daha olsa koşuyu ikinci bitirebilirdi. Koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görüldü. (6) TORHAN TAY, son virajı sonuncu durumda dönen safkan, son 500’den son 200'e kadar trafik sorunları yaşayarak son 200’den sonra tam önü açık olmaması koşuyu beşinci bitirdi. TORHAN TAY'ın bu koşusundaki derecesi ve sıralamasını ölçü almayın, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup notlarınızı alınız.

03 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katılım gösterdiği günün 5.Koşusu olan Şartlı-4 yarışta; (9) WINNER GETS IT, ilk 9'da koşuya başlayan safkan, son 200'de dokuzuncu durumda olup yapmış olduğu müthış siprinti ile koşuyu altıncı bitirirken, mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

03 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2100 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 7.Koşusu olan Hand-15 yarışta; (9) KUNYA, yakın aralarla koşuyu 2.27.51’lik derecesi ikinci bitiren safkan, 2., 3.ve 4.olan safkanların farkları baş - burun oldu. Bir süre geri alınıp son dört yarışında 30 günde 4 yarışında 2.4.1.2 olması ile koşacağı bir sonrasi ilk yarışında güzel form durumu ile kazanabilecek güçte olduğu görülerek günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.

03 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katılım gösterdiği günün 1.Koşusu olan Maiden yarışta; (1) ALATURKA, altıncı yarışını koşan safkan, öncesi ilk 5 koşusunda en iyi derecesi bir kez beşinci olmasıdır. Bu Maiden koşusunda son virajı yedinci durumda orta kulvardan dönüp son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu ikinci bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girdi. 1.42.85’lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden’i kazanan AFAHİM'in 1.42.86'lık derecesinden daha iyi bir derece yapan ALATURKA koşacağı bir sonraki ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, günün sürprizini yapabilir notlarınıza alınız.