18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 2000 metre kum pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-5 yarışta; (1) AFERDİTA, son 700'den sonra içindeki GÜNDÜZDÜŞÜ'ne faul yapması son 600 geçilirken hafif faul yapması GÜNDÜZDÜŞÜ son virajdan sonra barıyer dibinde kaldı. AFERDİTA orta kulvara girmesi zaman kaybetmesi koşuyu AFERDİTA kazanmasına rağmen GÜNDÜZDÜŞÜ'nün antrönerü AFERDITA isimli atın kendi atını engellediği gerekçesi ile koşuya protesto çekildi. Komiserler kurulu sıra değişikliğine gidilirken, çok doğru bir karardır. AFERDITA koşuyu ikinci bitirmiş sayılması. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınızı alınız.

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1900 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (4) LOVELY LISA, öndeki iki safkan birbirlerini sürüklemesi boşlukta koşuyu fazla zorlanmadan koşuyu üçünçü bitiren safkan, koşacağı bir sonraki ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 4.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (2) THUNDER JEST, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti, 2.5 boy fark ve 1.29.35’lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirkne, son 800: 0.51.04 oldu. Hayatında 54 kez start alan THUNDER JEST 10 kez kazandı. Çim pistte 32 kez start aldı. 6 kez kazandı. Kum.pistte 19 kez koştu ve 4 kez kazandı. Sentetik pistte 3 kez koştu ve kazanamadı. Son iki yarışında aynı mesafede ikinci ve birinci olarak üstüne koyarak gitmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Maiden yarışta; (12) TREASURE REALM, son 200’den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitirirken, fotoya birinci ikinci olan safkanlardan daha canlı girmesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1400 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 6.Koşusu olan Kv-8 yarışta; (1) BORN TO RUN, son 150’de beşinci durumda olan safkan yapmış olduğu müthış sprinti ile koşuyu ikinci bitirdi. Hayatında ilk yarışında Kocaeli Hipodromu'nda Şartlı 10 kazanan safkan ikinci yarışında Bursa pisttinde Hayatında 15 kazandı üçünçü koşusunda KV-8 koşusunda 1400 metrede 1.28.84 derecesi ile koşuyu ikinci bitirirken fotoya canlı girmesi mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Hand-17 yarışta; (6) YEKSIRA, son 100'den sonra üç safkan taraklama fotoya girmesi nefeslerin tutulduğu koşuda baş boyun farkıyla iki atın ortasında kalsa da 1.53.09’lık derecesi ile kazanırken, koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız. (8) AHMET ALİ, baş - boyun farkıyla koşuyu bitirirken 1.51.13'lük derecesi ile son iki yarışında 9 gün arayla koşması 3. ve 2. oldu. İlk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Maiden yarışta; (5) MARİA QUEEN, son 200'den sonra ikincilik ve üçüncülük mücadelesinde koşuyu boyun farkıyla bitirirken, fotoya kazanan safkandan daha canlı girmesi 1.45.31’lik derecesi aynı gün diğer maiden'ı kazanan OPEN YOUR EYES'in 1.46.31’lik derecesinden daha iyi derece yapması ilk Maiden yarışında kazanabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.

18 Şubat Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda 1600 metre kum pistte yapılan, 4 ve Yukarı Arap safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Şartlı-2 yarışta; (7) ŞİFNE EFESİ ilk üçte koşuyu takip eden safkan, son vırajı safkanların dışından ikinci durumda kolay tempoda dönmesi son 400 de lıderliğini alması farkı açmaya başlaması 7 boy farkla 1.53.33 derecesi ile kazandı. Hayatında 80 kez start alan safkan 15 kez kazanma başarısı gösterirken Çim pistte 1 kez koştu kazanamadı kum pistte 79 kez koştu 15 kez kazandı Sentetik pistte koşmadı. Kazandığı son koşusunda göz doldurması ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görüldü notlarınızı alınız.