12 NİSAN CUMA İZMİR ŞİRİNYER HİPODROMU

1.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 2000Kum

RUN LIKE THE WIND: İlk metrelerde öen çıkarak numara götüren safkan 1200 geçildiğinde liderliği Kaan Han'a kaptırsa da düzlükte temposunu yükselterek son 300'de yarışa tekrar ağırlığını koyup 5 boy farkla kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

NİHATCAN: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla temposu düşen Kaan Han'dan 2.liği kurtaran safkanın ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

KAAN HAN: Makineden 4 boy geç  çıkıp doldurarak ön tarafa gelen safkan liderliği 1200 startı geçildiğinde alırken son 300'de yakalanıp daha sonra iyice düşen temposuyla koşuyu 3.bitirdi. İlk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

2.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-4/Y1) 2200Kum

DABBE: Son düzlüğe çıkıldığında Junıor Çınar'ı yakalayıp başa baş birincilik mücadelesi veren safkan rakibine hakimiyetini hissettirerek 1.5 boy farkla kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

JUNIOR ÇINAR: Yarışı önde kabullenip biraz dış kulvarları dolaşarak koşuyu forse eden safkan Dabbe'ye viraj dönüldüğünde yakalanıp verdiği mücadeleden 1.5 boy gerisinde koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında  dikkat diyoruz.

3.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (SATIŞ-2) 2100Kum

OBRADA: Yarışın liderliğini son 800'de alan safkan temposunu fotoya kadar bozmayıp bu defa uzun mesafede kazanırken müthiş formuyla ilk yarışında da etkili koşar.

MINIGUN: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde canlı ataklarıyla gelip Obrada ile arasındaki farkı azaltarak koşuyu 2.bitirirken ilk yarışında dikkat diyoruz.

LUCKY JUSTEN: Dış kulvardan son 200'den itibaren canlı ataklarıyla gelerek koşuyu 3.tamamlayan safkan bu aralar yükselişe geçmesiyle takibe alınmalıdır.

BİKATİ: Orta kulvardan son 400 geçildiğinde ataklarına başlayan safkan daha sonra iç kulvara geçerek mücadelesini sürdürüp 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçte bir isimdir.

BIANCO: Bekleme yaparak grubun gerisinde yarışı takip eden safkan pistin en dışından ataklarına başlayıp yakın aralarla koşuyu 5.bitirirken bugün için dış kulvarları fazla dolaşmasa daha iyi sonuç alabilirdi. İlk yarışında dikkat edilmeli.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-7/DHT) 2000Kum

BOMBACAN: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde kabullenen safkan viraj dönüldüğünde temposunu bozmayıp rakiplerine fotoya kadar karşı gelerek kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışına da ışık tutmuştur.

HIZLI EMEL: Son 400'den itibaren iç kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar iyi mücadele vererek ikinciliği kurtarırken yarışlarının üst üste gelmesine rağmen iyi koşmasıyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

BALKI TAY: Bariyer dibinden son 200'den itibaren güçlü ataklarıyla gelerek yakın aralarla koşuyu 3.bitiren safkanın etkili formu ile ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini öneririz.

ÇAĞDAŞ ALAÇAT: Son düzlüğe çıkıldığında dış kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar başa baş mücadele vererek yakın aralarla 4.olurken ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

HÜKÜMSÜZ: İç kulvardan son 200'den itibaren yaptığı atakları ile yakın ara koşuyu 5.bitiren safkanın sahip bulunduğu formunu koruduğu görülmesiyle ilk yarışında değerlendiriniz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (HAND-16) 1400Kum

BATMAN ÇOCUĞU: Yarışa son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen Boardıng Pass'e fotoya kadar karşı gelerek 1.27.22 derecesiyle kazanırken yakaladığı formuyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

BOARDING PASS: Yarışın hakimi olan Batman Çocuğu'nun dışından ataklarına başlayan safkan rakibiyle arasındaki farkı 1 boya düşürerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında 1.27.38 bitiriş derecesiyle adından söz ettirir.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖW) 2000Kum

KARİZMATİK: 1000 startında yarışın liderliğini alarak koşuya tempo veren safkan rakipleriyle arasındaki farkı daha da açarak 7 boyla kazanırken fazla zorlanmadığı görülmesiyle ilk yarışında da etkili olur.

TOZKOPARAN: Son 300'de dış kulvardan ataklarına başlayan safkan Karizmatik'in farkı açmasıyla 2.lik mücadelesi verip Esesli Akif'den kurtarırken ilk yarışında değerlendiriniz.

ESESLİ AKİF: Dış kulvardan son 300'den itibaren ataklarına başlayan safkan Tozkoparan'ı tüm çabalarına rağmen atlayamayıp koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında dikkat ediniz.

7.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (MAIDEN/DHÖW/D) 1600Kum

AYBENİZLİM: Yarışın liderliğini son 400'de ele geçiren safkan rakipleriyle arasındaki farkı sürekli açarak fazla zorlanmadan kazanırken formunu bulduğu görülmesiyle ilk yarışında da değerlendiriniz.

AYVALIK: İlk defa koşan ve makineden 5 boy geç çıkan safkan son 400'e 10.durumda girerek iç kulvardan son 100'de yaptığı güçlü sprinti ile 2.liği kurtarıp kabiliyetli bir isim olduğunu gösterirken bundan sonraki yarışında çok daha iyi netice alır.

12 NİSAN CUMA ANTALYA HİPODROMU

1.KOŞU: 4 VE YUKARI ARAPLAR (KV-6/DHT/D) 2000Kum

ATEŞİM: Yarışın liderliğini startla birlikte ele geçiren safkan viraj dönüldüğünde temposnu bozmayıp 6 boy farkla fazla zorlanmadan kazanırken ilk yarışında da adından söz ettirir.

SAKLIKIZ: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla 2.liği kurtaran safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

2.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (ŞARTLI-5/DHÖ) 1300Kum

SAĞLAMCAN: Öndeki Power Of Quatro'yu kovalayan safkan dışından yaptığı ataklarıyla rakibine son 200 geçildiğinde hakim olup kazanırken ilk yarışında da dikkat diyoruz.

POWER OF QUATRO: Yarışın liderliğini startla birlikte alan safkan dışından gelen Sağlamcan'a son 200 geçildiğinde karşı gelemeyerek 2.olurken ilk yarışında daha farklı koşacak güçtedir.

3.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1300Kum

TERRUBIA: Kolay tempoda düzlüğe çıkarak yarışa son 400'de hakimiyetini hissettiren safkan Golden Snıtch'e fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışına da ışık tutmuştur.

GOLDEN SNITCH: Makineden 3 boy geç çıkarak ilk metrelerde grubun gerisinde kalan safkan orta kulvardan özellikle son 100'de etkili sprintiyle gelip fotoya canlı girişiyle 2.olurken ilk yarışında dikkat edilmelidir.

4.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (HAND-21) 2100Sentetik

FOUDROYANT: Bekleme yapan safkan düzlüğe çıkıldıktan sonra orta kulvardan aradığı yolu bulup son 200 geçildiğinde rakiplerine hakim olarak kazanırken 3 boy fark yapmasıyla bundan sonraki yarışına da ışık tutmuştur.

CATCH THE STARS: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan Foudroyant'a karşı gelemese de 2.liği vermezken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

BRIGHT FIRE: Ağır kilosu ile bekleme yapan safkan iç kulvardan son 100'de canlı ataklarıyla gelerek 3.olurken ilk yarışında mutlaka değerlendirilmesini tavsiye ederiz.

5.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (KV-8/ANTALYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ KŞ.) 2000Kum

JOHN ABRUZZI: Son virajı 4.dönen safkan Can Aluş'u son 300'de yakalayıp verdiği başa baş mücadeleden rakibine hakim olarak kazanırken bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

CAN ALUŞ: İç kulvardan yaptığı ataklarıyla yarışa son 300'de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen John Abruzzı'ye yakalanıp verdiği birincilik mücadelesinden rakibinin 1 boy gerisinde koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

6.KOŞU: 4 YAŞLI ARAPLAR (HAND-16/DHÖW) 1400Sentetik

ZEYBEK AĞA: Temposunu düzlüğe çıkıldığında yükselterek son 400'de yarışa hakim olan safkan Hursev Hürkanım'ın ataklarına fotoya kadar karşı gelerek kazanırken ilk yarışında da yakaladığı formuyla adından söz ettirir.

HÜRKANIM: Son 200 geçildiğinde pistin en dışına açılarak biraz zaman kaybı yaşayan safkanın fotoya canlı girişi ile koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında çok daha farklı koşabilecek güçte bir isimdir.

HURSEV: Son 400 geçildiğinde Zeybek Ağa'nın dışından ataklarına başlayan safkan rakibini yakalayamayıp en dıştan gelen Hürkanım'a da 2.liği kaptırarak koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında değerlendirilmelidir.

7.KOŞU: 3 YAŞLI İNGILIZLER (MAIDEN/D) 1300Kum

UYGURUN KIZI: Orta kulvardan etkili ataklarıyla gelen safkan son 200 geçildiğinde Wıngs Of Solıd'e hakim olup farkı 5 boya çıkartarak kazanırken 1.22.70 bitiriş derecesi aynı gün diğer Maiden kazanan Terrubıa'nın 1.23.15 derecesinden daha iyi olmasıyla ilk yarışında da dikkate alınmalıdır.

WINGS OF SOLID: Yarışı ilk metrelerden itibaren önde götüren safkan son 200 geçildiğinde Uygurun Kızı'na geçilse de 2.liği vermezken formunu bulmaya başladığı görülmesi ile yakın takibe alınmalıdır.

CATIMINI: Dış kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan Rompasso ile verdiği 3.lük mücadelesinden rakibine hakim olurken ilk yarışında takibe alınmalıdır.

ROMPASSO: Orta kulvardan son 200'de yaptığı ataklarıyla Catımını ile 3.lük mücadelesi veren safkan rakibine yarım boy farkla geçilerek 4.olurken ilk yarışında daha farklı koşabileceği belirlenmiştir.

8.KOŞU: 4 VE YUKARI İNGILIZLER (ŞARTLI-3) 1600Sentetik

RABATTO: Yarışa son 400 geçildiğinde hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen İncioğlu'na fotoya kadar direnerek kazanmasıyla bundan sonraki yarışında da değerlendirilmelidir.

İNCİOĞLU: Bekleme yapan safkan dış kulvardan son 200 geçildiğinde etkili ataklarıyla gelip Rabatto ile arasındaki farkı 1 boya düşürerek koşudan 2.ayrılırken fotoya canlı girişiyle ilk yarışında dikkat ediniz.

KATHERINA: Dış kulvardan ataklarına başlayıp son 100'de orta kulvara geçerek mücadelesini sürdürüp koşuyu 3.bitiren safkanın ilk yarışında takibe alınmasını öneririz.

ROCKET FUEL: İç kulvardan son 200'den itibaren ataklarına başlayan safkan yakın ara 4.lüğü ile formunu bulmaya başladığını gösterirken ilk yarışında dikkat edilmelidir.