10 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 2.Koşusu olan Şartlı-3 yarışta; (5) SAUDDE, son 100'den sonra yakın aralarla koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte görülüp notlarınıza alınız.

10 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1300 metre sentetik pistte yapılan, 2 Yaşlı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 3.Koşusu olan Maiden/D yarışta; (7) SOLİ, son 50’den sonra fotoya canlı girerek 1.19.80’lik derecesi ile koşuyu ikinci bitiren safkan, ilk iki yarışını İstanbul’da çim ve sentetik pistte koşup en iyi derecesi 5'inci olması bu kez koşuyu ikinci bitirirken artık üstüne koyarak gitmesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında Maiden'dan çıkmasını yakın olması ile günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülüp notlarınıza alınız.

10 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 Yaşlı Arap safkanlarının katıldığı günün 5.Koşusu olan Kv-7 yarışta; (7) JAFAR, koşuyu yarım boy - burun farkları ve 1.39.83’lük derecesi ile üçünçü bitirirken, son 4 yarışında safkana “dilbağı” takılması bu koşusunda “dilbağı” aksesuarı takılmaması ile üçüncü oldu. Koşacağı bir sonrası ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.

10 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1500 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 7.Koşusu olan Kv-8 Hasan Polat Koşusu’nda 8 safkan start aldı. (8) EDGAR, koşuyu ikinci bitirirken 1.29.41’lik derecesi ile koşacağı bir sonraki ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülerek notlarınıza alınız.

10 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 2000 metre sentetik pistte yapılan, 3 ve Yukarı İngiliz safkanlarının katıldığı günün 8.Koşusu olan Hand-16 yarışta; (4) SWEPS, son vıraj dönüldükten sonra trafik sorunları yaşayan safkan, son 400’de dış kulvara çıkarak son 100'deki güzel sprinti ile koşuyu yakın aralarla ikinci bitirirken, 2.05.54’lük derecesi ile ilk yarışında günün sürprizini yapabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınıza alınız.

10 Kasım Cuma günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 1400 metre sentetik pistte yapılan, 4 Yaşlı Arap İngiliz safkanlarının katıldığı günün 9.Koşusu olan Hand-15/D yarışta; (5) MEHİR ABLA, son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile koşuyu üçünçü bitiren safkan, ilk yarışında kazanabilecek güçte olduğu görülürken, notlarınızı alınız.